Įkraunama...
Įkraunama...

Prieskoniai

Laba diena visoms,
prisipazinsiu, patingejau viska skaityti, tai jei pasikartosiu su klausimu labai nepykti blush2.gif
parveze man is tuniso visokiu prieskoniu, ir nelabai suprantu kur kai kuriuos panaudoti, kaip juos panaudoti ir pan.. gal galetumete man padeti?

coriendre
4 epices
harissa

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kutveliukas,2009 09 05, 13:57]
Laba diena visoms,
prisipazinsiu, patingejau viska skaityti, tai jei pasikartosiu su klausimu labai nepykti blush2.gif
parveze man is tuniso visokiu prieskoniu, ir nelabai suprantu kur kai kuriuos panaudoti, kaip juos panaudoti ir pan.. gal galetumete man padeti?

coriendre
4 epices
harissa
Coriendre- kalendra.,jeigu žalia naudoju salotoms,įvairiems troškiniams,naudoju tokios duonos kepimui{nelietuviškos}
4epices- tai prieskonių mišinys naudojamas prancūzijos vrtuvėje,bet naudoja ir Artimųjų Rytų virtuvėje{įeina pipirai baltas arba juodas+gvaizdikėliai+muskatas+imbieras}
Naudoju žuvies troškiniams,jeigu paėmus kitokią virtuvę kepama sausainiai{panašūs į sausainius.
Harissa-Aitriųjų paprikų pasta.
Naudoju padažams.
Gal dar kas ką papildys. 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką?
Ar esate naudoję"chmeli-suneli"prieskonius.
Būsiu dėkinga,jeigu kuri paidalinsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 07, 01:37)
Turiu klausimuką?
Ar esate naudoję"chmeli-suneli"prieskonius.
Būsiu dėkinga,jeigu kuri paidalinsite 4u.gif



Chmeli-suneli butinas Charčio sriubos komponentas. Taip pat naudoju juos jautienos ir avienos troskiniams. Mano tevai labai sita misinuka dar nuo senu laiku megsta, net saslykus su juo marinuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EdJu @ 2009 09 09, 17:07)
Chmeli-suneli butinas Charčio sriubos komponentas. Taip pat naudoju juos jautienos ir avienos  troskiniams. Mano tevai labai sita misinuka dar nuo senu laiku megsta, net saslykus su juo marinuoja 4u.gif

EdJu,žinau, kad avienai naudoja,o,kur tu juos perki,jeigu tai nėra paslaptis? 4u.gif 4u.gif
Aš,žiūrėjau internete,tai radau prieskoniuabc,rašiau,bet atsako nesulaukiau.
Dėkoju,Tau, 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 09, 19:16)
EdJu,žinau, kad avienai naudoja,o,kur tu juos perki,jeigu tai nėra paslaptis? 4u.gif  4u.gif
Aš,žiūrėjau internete,tai radau prieskoniuabc,rašiau,bet atsako nesulaukiau.
Dėkoju,Tau, 4u.gif  4u.gif



ten ir pirkau (prieskoniu abc), Lipovkej. Kas patiko - kad gruziniski (siaip taip ir turetu buti, bet akcentuoju, nes prekyboje teko matyti lenkisku - feeeeeeee, nei skonio, nei kvapo).
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit patarti, kai pankolius ziemai paruost?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 09 10, 19:51)
Gal kas galit patarti, kai pankolius ziemai paruost?

Aš,bandžiau preitą sezoną šaldyti.
4u.gif
Šiais metais lt aš,jų neberandu pirkti
Viename pc.,man paaiškino,kad jų mažai kas perka.
Ko neteko matyti kitose šalyse,ten jų pilna daržovių skyriuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 10, 22:14)
Aš,bandžiau preitą sezoną šaldyti.
4u.gif
Šiais metais lt aš,jų neberandu pirkti
Viename pc.,man paaiškino,kad jų mažai kas perka.
Ko neteko matyti kitose šalyse,ten jų pilna daržovių skyriuose 4u.gif

O kurias dalis saldei: lapelius, saknis...?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 09 11, 11:17)
O kurias dalis saldei: lapelius, saknis...?

Šaldžiau lapelius ir šaknis.
Noriu tavęs paklausti,gal pati augini,ar perki parduotuvėse. 4u.gif
Pasidalink,jeigu gali. 4u.gif
Atsakyti
O gal kas auginate lauro lapa? is ko ji auginti is sekliuku?

Atsakyti
QUOTE(Fedinge @ 2009 09 11, 19:34)
O gal kas auginate lauro lapa? is ko ji auginti is sekliuku?

Atsivežiau iš mugės augalėlį 4u.gif
Atsakyti