Įkraunama...
Įkraunama...

Prieskoniai

[quote=regna,2009 08 20, 09:17]
[quote=hokaida,2009 08 20, 09:09]
tai, kad visur jau aplaksciau-niekur nera cray.gif o gal tu dar pakeli turi? pabandyciau pati susimaisyti pagal sudeti unsure.gif vyras mane is proto baigia isvaryti prasydamas tu prieskoniu doh.gif
[/quote
Prieš kokią savaitę ar daugiau jų mačiau Maxsimoje.
[/quote]

g.gif as visad budama maximoj bet kokioj pasiziuriu ir niekur nemaciau g.gif cia kaune? jei taip, tai kokioje? begsiu pirmu taikymu ryt i ja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norejau paklausti, gal zinote kur Vilniuje nusipirkti maltu Chili pipiru? Prekybos centruose neradau, turbut reikia ieskoti specializuotose prieskoniu parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(Aloe.vera @ 2009 08 24, 16:34)
Sveikos,

Norejau paklausti, gal zinote kur Vilniuje nusipirkti maltu Chili pipiru? Prekybos centruose neradau, turbut reikia ieskoti specializuotose prieskoniu parduotuvese?

Čili pipirai, galite įsigyti parduotuvėje Vilniuje Kalvarijų g. 4u.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
Kreipiuosiu dar sykį,gal esatę matę,kur galima nusipirkti rūkytos{dūmų skonio }saldžiosios paprikos miltelių?
Būsiu dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 08 26, 09:10)
Kreipiuosiu dar sykį,gal esatę  matę,kur galima nusipirkti rūkytos{dūmų skonio }saldžiosios paprikos miltelių?
Būsiu dėkinga. 4u.gif

kaip tik prieš kelias dienas jų nusipirkau 0ZE "prieskonių abc" mirksiukas.gif . ten kažkuriam aukšte prieskonius pardavinėja toj alėjoj . lb patiko kvapas, toks stiprus, bet kur tiksliai juos naudot net nežinau.. šian įbėriau į verdamas daržoves, tai netiko. gal turi kokių pasiūlymų? g.gif
gali pažiūrėt www.prieskoniuabc.lt
Atsakyti
skaniausi prieskoniai santa marija
Atsakyti
QUOTE(giedred @ 2009 09 01, 09:12)
skaniausi prieskoniai santa marija

Ir konservantų ir skonio stipriklių daugiausia doh.gif:
Atsakyti
Druska, pipirai ir bazilikas rolleyes.gif
Kitus prieskonius taip pat naudoju tik rečiau.
Visokių vegetų ir Santa Marijų pas mane virtuvėje nėra.
Atsakyti
QUOTE(wenus @ 2009 09 01, 11:30)
Druska, pipirai ir bazilikas rolleyes.gif
Kitus prieskonius taip pat naudoju tik rečiau.
Visokių vegetų ir Santa Marijų pas mane virtuvėje nėra.

Visiškai pritariu. Aš dar auginu visokias žoleles priekoninias, džiovinuosi...
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif
uzmigo mano mazoji, tai turedama laisva minutele narsau supermamose smile.gif del prieskoniu tai ir as turejau siokiu tokiu problemeliu negaledama isigyti to kas ir sveika ir skanu...bet....kaip sako, kas iesko, tas randa ax.gif todel ir jums galeciau pasiulyti beveik 100rusiu prieskonius, tiek naturalius, tiek prieskoniu misinius, bet be tu baisiuju gliutamatu ir pagamintus Lietuvoje. jei kam idomu rasykit i jurgitosdab@gmail.com (musu miestas Vilnius)
Atsakyti
QUOTE(jurgav.. @ 2009 08 27, 18:23)
kaip tik prieš kelias dienas jų nusipirkau 0ZE "prieskonių abc" mirksiukas.gif . ten kažkuriam aukšte prieskonius pardavinėja toj alėjoj . lb patiko kvapas, toks stiprus, bet kur tiksliai juos naudot net nežinau.. šian įbėriau į verdamas daržoves, tai netiko. gal turi kokių pasiūlymų? g.gif
gali pažiūrėt www.prieskoniuabc.lt

as juos naudoju zirniu sriubai bei meksikietiskai cili sriubai 4u.gif
Atsakyti