[quote=regna,2009 08 20, 09:17]
[quote=hokaida,2009 08 20, 09:09]
tai, kad visur jau aplaksciau-niekur nera o gal tu dar pakeli turi? pabandyciau pati susimaisyti pagal sudeti vyras mane is proto baigia isvaryti prasydamas tu prieskoniu
[/quote
Prieš kokią savaitę ar daugiau jų mačiau Maxsimoje.
[/quote]
as visad budama maximoj bet kokioj pasiziuriu ir niekur nemaciau cia kaune? jei taip, tai kokioje? begsiu pirmu taikymu ryt i ja
Sveikos,
Norejau paklausti, gal zinote kur Vilniuje nusipirkti maltu Chili pipiru? Prekybos centruose neradau, turbut reikia ieskoti specializuotose prieskoniu parduotuvese?
Norejau paklausti, gal zinote kur Vilniuje nusipirkti maltu Chili pipiru? Prekybos centruose neradau, turbut reikia ieskoti specializuotose prieskoniu parduotuvese?
QUOTE(Aloe.vera @ 2009 08 24, 16:34)
Sveikos,
Čili pipirai, galite įsigyti parduotuvėje Vilniuje Kalvarijų g.
Aciu
Kreipiuosiu dar sykį,gal esatę matę,kur galima nusipirkti rūkytos{dūmų skonio }saldžiosios paprikos miltelių?
Būsiu dėkinga.
Būsiu dėkinga.
QUOTE(regna @ 2009 08 26, 09:10)
Kreipiuosiu dar sykį,gal esatę matę,kur galima nusipirkti rūkytos{dūmų skonio }saldžiosios paprikos miltelių?
Būsiu dėkinga.
Būsiu dėkinga.
kaip tik prieš kelias dienas jų nusipirkau 0ZE "prieskonių abc" . ten kažkuriam aukšte prieskonius pardavinėja toj alėjoj . lb patiko kvapas, toks stiprus, bet kur tiksliai juos naudot net nežinau.. šian įbėriau į verdamas daržoves, tai netiko. gal turi kokių pasiūlymų?
gali pažiūrėt www.prieskoniuabc.lt
QUOTE(giedred @ 2009 09 01, 09:12)
skaniausi prieskoniai santa marija
Ir konservantų ir skonio stipriklių daugiausia :
QUOTE(wenus @ 2009 09 01, 11:30)
Druska, pipirai ir bazilikas
Kitus prieskonius taip pat naudoju tik rečiau.
Visokių vegetų ir Santa Marijų pas mane virtuvėje nėra.
Kitus prieskonius taip pat naudoju tik rečiau.
Visokių vegetų ir Santa Marijų pas mane virtuvėje nėra.
Visiškai pritariu. Aš dar auginu visokias žoleles priekoninias, džiovinuosi...
sveikos mamytes
uzmigo mano mazoji, tai turedama laisva minutele narsau supermamose del prieskoniu tai ir as turejau siokiu tokiu problemeliu negaledama isigyti to kas ir sveika ir skanu...bet....kaip sako, kas iesko, tas randa todel ir jums galeciau pasiulyti beveik 100rusiu prieskonius, tiek naturalius, tiek prieskoniu misinius, bet be tu baisiuju gliutamatu ir pagamintus Lietuvoje. jei kam idomu rasykit i jurgitosdab@gmail.com (musu miestas Vilnius)
uzmigo mano mazoji, tai turedama laisva minutele narsau supermamose del prieskoniu tai ir as turejau siokiu tokiu problemeliu negaledama isigyti to kas ir sveika ir skanu...bet....kaip sako, kas iesko, tas randa todel ir jums galeciau pasiulyti beveik 100rusiu prieskonius, tiek naturalius, tiek prieskoniu misinius, bet be tu baisiuju gliutamatu ir pagamintus Lietuvoje. jei kam idomu rasykit i jurgitosdab@gmail.com (musu miestas Vilnius)
QUOTE(jurgav.. @ 2009 08 27, 18:23)
kaip tik prieš kelias dienas jų nusipirkau 0ZE "prieskonių abc" . ten kažkuriam aukšte prieskonius pardavinėja toj alėjoj . lb patiko kvapas, toks stiprus, bet kur tiksliai juos naudot net nežinau.. šian įbėriau į verdamas daržoves, tai netiko. gal turi kokių pasiūlymų?
as juos naudoju zirniu sriubai bei meksikietiskai cili sriubai