Sveikutės, čia dabar ir aš gal ne visai į temą, bet galiu pasiūlyt džiovintų voveraičių. Tiek cielos tiek sumaltos į miltukus tikrai puikus prieskonis sriubom ar padažam, jei sudomino rašykit į AŽ
Sveikos,
kadangi stengiuosi maitntis kuo naturaliau, buvau isigijusi prieskoniu misiniu be jokiu konesrvantu, bet likau nusivylusi, kadangi skonis buvo labai nekoks beveik viska ismeciau. O dabar, visai netycia, atradau labai geru prieskoniu misiniu, kuriuose nera cheminiu priedu. Kvapas ir skonis labai geri, kadangi sudetyje yra ivairiu zoleliu, cesnako, pipiru ir svarbiausia dziovinto pomidoro. Juos perku specializuotoje prieskoniu parduotuveje Kaune. Pastebejau, kad dziovintas pomidoras prideda labai gero skonio. Kelioms draugems parekomendavau, tai liko labai patenkintos.
kadangi stengiuosi maitntis kuo naturaliau, buvau isigijusi prieskoniu misiniu be jokiu konesrvantu, bet likau nusivylusi, kadangi skonis buvo labai nekoks beveik viska ismeciau. O dabar, visai netycia, atradau labai geru prieskoniu misiniu, kuriuose nera cheminiu priedu. Kvapas ir skonis labai geri, kadangi sudetyje yra ivairiu zoleliu, cesnako, pipiru ir svarbiausia dziovinto pomidoro. Juos perku specializuotoje prieskoniu parduotuveje Kaune. Pastebejau, kad dziovintas pomidoras prideda labai gero skonio. Kelioms draugems parekomendavau, tai liko labai patenkintos.
QUOTE(egne @ 2009 08 18, 11:17)
Sveikos,
Prašom nurodyti, kur perki, kaip vadinasi, prašysiu mamos, kad nupirktų
Perku Kaune, Vilniaus g. einant link katedros is karto uz pozemines perejos, desinej pusej yra arbatos ir prieskoniu parduotuve. Ten as pirkau kelis misinius, pavadinimu nepamenu, bet reikia ziureti, kad sudetyje dziovinto pomidoro butu. As pati taip ir atradau juos. Gryzusi namo, paziuresiu kaip jie tiksliai vadinas, bet as ten tik 2 misinius su dziovintu pomidoru ir radau.
Gal teko kur matyti rūkytų paprikų miltelių{arba dūmo skonio saldžiosios paprikos miltelių,čia vienas ir tas pats}
labai geri prieskoniai,,man draugė atvežė.
Pasidalinkite,gal teko kur matyti,aš pabaigiau.
labai geri prieskoniai,,man draugė atvežė.
Pasidalinkite,gal teko kur matyti,aš pabaigiau.
Net negirdejau tokiu dalyku, o kur juos naudojat?
QUOTE(egne @ 2009 08 18, 22:37)
Net negirdejau tokiu dalyku, o kur juos naudojat?
Naudoju troškiniams,įvairiems padažams,kotletams.
mergaites, gal kuriai teko pirkti avokado firmos prieskoniu raudoniems barsciams? taip ir vadinosi dlia borscia? tokia melyna pakuote. anksciau buvo maximoje, dabar neberandu labai geras misinukas ten buvo gal kuri dar randate pirkti?
QUOTE(hokaida @ 2009 08 19, 12:59)
mergaites, gal kuriai teko pirkti avokado firmos prieskoniu raudoniems barsciams? taip ir vadinosi dlia borscia? tokia melyna pakuote. anksciau buvo maximoje, dabar neberandu labai geras misinukas ten buvo gal kuri dar randate pirkti?
As taip pat ant jo buvau uztaikius Gal mazesnese Maximose dar liko?
QUOTE(vaida g. @ 2009 08 19, 23:24)
tai, kad visur jau aplaksciau-niekur nera o gal tu dar pakeli turi? pabandyciau pati susimaisyti pagal sudeti vyras mane is proto baigia isvaryti prasydamas tu prieskoniu
[quote=hokaida,2009 08 20, 09:09]
tai, kad visur jau aplaksciau-niekur nera o gal tu dar pakeli turi? pabandyciau pati susimaisyti pagal sudeti vyras mane is proto baigia isvaryti prasydamas tu prieskoniu
[/quote
Prieš kokią savaitę ar daugiau jų mačiau Maxsimoje.
[/quote
Prieš kokią savaitę ar daugiau jų mačiau Maxsimoje.
QUOTE(vaida g. @ 2009 08 19, 23:24)
Man avokado labai patiko "arabiški"