Aš, pelėtrūną pirkau maxsimoje,kokybe esu patenkinta.
Gelsvę pirkau turguje pas močiutes,man ji tinka į kai kurias sriubas.
o kur tas Prieskoniu pasaulis?
Cia tokia prieskoniu parduotuvele VCUP pirmame aukste, tik, labai geda, bet pavadinima truputi sumaisiau, dabar nuejau paziureti kaip tiksliai ant pakelio parasyta, tai ne "prieskoniu pasaulis", o "prieskoniu abėcėlė " vadinasi...
Gelsvę pirkau turguje pas močiutes,man ji tinka į kai kurias sriubas.
Tai vat ir beda, kad dabar gelsves turguje turbut nelabai nusipirksi , belieka tik parduotuvese ieskoti kur jau dziovintus prieskonius parduoda.
O ateinancia vasara, tai jau reikes kur turguj uzsipirkti ir susidziovinti, nes labai jau ja visi namie megstam
Peledziuk,galima ir dabar pas močiutes užtikti gelsvės{aišku jau dziovintos}tik reikia užtaikyti momentą.
Peledziuk,galima ir dabar pas močiutes užtikti gelsvės{aišku jau dziovintos}tik reikia užtaikyti momentą
Aciu, Regna
O kazin kokiam turguj geriau ziureti, ar dideliame kaip Kalvariju, ar realu ir kokiam Karoliniskiu turgelyj rasti?
Gal kuriai iš jūsų teko matyti pankolio sėklų?
Būsiu dėkinga.
Būsiu dėkinga.
QUOTE(regna @ 2009 01 25, 12:14)
nu jau pankolio seklos tai tikrai ne deficitas laaaabai jas megstu esu pirkusi Delonoje arba Basanaviciaus gatveje esancioje priekoniu parduotuveje.
mama-Greta,labaai aciū
Pankolio seklas visalaik perku "prieskoniu abeceleje"... gelsviu nemegstu, bet paklausiau - irgi ten yra
Tai toj "prieskoniu abeceleje" as ir nusipirkau man nepatikusia gelsve, kuri nei is tolo neprimine gelsves is sodo... Nors ten esu pirkusi kitu prieskoniu - muskato riesuto, cinamono, kardamono, gvazdikeliu, tai viskas su jais tvarkoj buvo.
O pankoliu seklas, kaip ir kmynus visad perku vaistinej, man atrodo jos gana populiarios ir turbut kiekvienoj vaistinej ju galima gauti.
Pankoliu seklu visose vaistinese yra prie vaistazoliu, tarp kitko skanu gerti ju arbata ir labai padeda nuo pilvo putimo.
O dar norejau paklausti, gal zinote kur galima Vilniuje gauti tikros vaniles? Kazkada esu maciusi rimi, bet labai retai ten jos buna, ir labai brangu, gal 7 lt uz viena anksti. Gal buna kur pigiau?
O dar norejau paklausti, gal zinote kur galima Vilniuje gauti tikros vaniles? Kazkada esu maciusi rimi, bet labai retai ten jos buna, ir labai brangu, gal 7 lt uz viena anksti. Gal buna kur pigiau?
Klomba,tas yra tiesa,kad natūrali vanilė yra brangoka,bet ,nusipirkus vieną ankštį,galima namų salygomis pasiruošti ,daug vanilinio cukraus.
Ir,kokybė,to gaminio bus natūralesnė.
Man anksčiau taip pat teko matyti "RIMI",bet,kaina,11lt.tuomet buvo.
Gal natūralių prieskonių parduotuvėlese surasite.
Širdingai dėkoju už prasmingą nuorodą.
Ir,kokybė,to gaminio bus natūralesnė.
Man anksčiau taip pat teko matyti "RIMI",bet,kaina,11lt.tuomet buvo.
Gal natūralių prieskonių parduotuvėlese surasite.
Širdingai dėkoju už prasmingą nuorodą.