Įkraunama...
Įkraunama...

Prieskoniai

Mexica,
aš, neesu viso žinovė,bet aš česnakus laikau keramikiniam indelyje su skylutėmis.
To indelio ir yra paskirtis laikyti česnakus.
Pirktas yra ,ne ,Lietuvoje.
Atsakyti
Mielosios,noriu paklausti gal kam is cia rasanciu teko naudoti kinietiska imbiera{bisinbergiaja}
Gal kas naudojote"tamarinda{prieskonis}
Busiu dekinga,jei pasidalinsite.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 12 06, 20:38)
Mexica,
aš, neesu  viso žinovė,bet aš česnakus laikau keramikiniam indelyje su skylutėmis.
To indelio ir yra paskirtis laikyti česnakus.
Pirktas yra ,ne ,Lietuvoje.

as taip pat laikau moliniame inde bet pirkta lietuvoje biggrin.gif kaziuko mugeje, buna visokiausiu ir graziausiu ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau"Alvo"barstiniu su paprika,bet siandiena uzmaciau sudetyje esancio lecitino,emulsiklio.
Gal teko naudoti,is cia rasanciu,pasidalinkime.
Atsakyti
Mano cesnakiukai yra supinti i kasa ir kabo virs dujines virykles 4u.gif
Atsakyti
Simoseli,gera ideja,ir grazus virtuves akcentas.
Iskilo klausimukas,ar jie neperdziusta?aciu 4u.gif
Atsakyti
As cesnakus laikau paprasciausiame siaudiniame krepselyje kartu su svogunais. O anksciau aprasyta cesnakams skirta keramikini indeli su skylutemis maciau pries Kaledas Marks&Spencer parduotuveje, supakuota kaip dovana kartu su grustuve cesnakams ir dar kazkuo.. Bet pobrangiai kainavo.....
Atsakyti
As,turejau du indelius ,su skylutemis keramikinius{juos man atveze dovanu},bet viena sukuliau.
Teko matyti maxsimoje,bet nepatiko spalva.O,muge,kaip buvo,man nebereikejo.
Dabar,teks laukti auksiniu ranku meistru sventes.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 01 06, 12:57)
Simoseli,gera ideja,ir grazus virtuves akcentas.
Iskilo klausimukas,ar jie neperdziusta?aciu 4u.gif

Kol kas nesiskundziu ax.gif
Atsakyti
Norejau paklausti,o kurkuma prieskoniai tinka tik prie ryziu?ar dar kur galima juos naudoti?
Atsakyti
QUOTE(ausraa14 @ 2009 01 08, 09:49)
Norejau paklausti,o kurkuma prieskoniai tinka tik prie ryziu?ar dar kur galima juos naudoti?

As naudoju juos kiaulienos marinavimui su sojos padazu. Tiksliau butu taip: 2-3 saukstai soju padazo, 2-3 saukstai ryziu ar balto vyno acto, saukstelis medaus ar rudojo cukraus, geras saukstelis kurkumos (ciberzoles); viska gerai ismaisyti ir sudeti siaudeliais pjaustyta minksta kiauliena. Po 1-2 val kiauliena pakepinu kartu su morkom, poru, raudonaja paprika ir 10 min patroskinu su samteliu sultinio. Galiausiai supilu likusi marinata su saukteliu krakmolo, pakaitinu kol sutirstes ir vsio thumbup.gif dar galima kokiu rytiestisku grybuku isimest..
Papildyta:
O siaip kurkuma naudojama tikrai ne tik ryziams ir plovams, bet ir mesos patiekalams, kiausiniu patiekalams, taip pat padazuose. Kaip daziklis - likeriams, marinatams, sviestui, suriui, varskei, garstycioms... Pridejus ciberzoles produktus galima ilgiau laikyti.
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 01 08, 14:00)
As naudoju juos kiaulienos marinavimui su sojos padazu. Tiksliau butu taip: 2-3 saukstai soju padazo, 2-3 saukstai ryziu ar balto vyno acto, saukstelis medaus ar rudojo cukraus, geras saukstelis kurkumos (ciberzoles); viska gerai ismaisyti ir sudeti siaudeliais pjaustyta minksta kiauliena. Po 1-2 val kiauliena pakepinu kartu su morkom, poru, raudonaja paprika ir 10 min patroskinu su samteliu sultinio. Galiausiai supilu likusi marinata su saukteliu krakmolo, pakaitinu kol sutirstes ir vsio thumbup.gif dar galima kokiu rytiestisku grybuku isimest..
Papildyta:
O siaip kurkuma naudojama tikrai ne tik ryziams ir plovams, bet ir mesos patiekalams, kiausiniu patiekalams, taip pat padazuose. Kaip daziklis - likeriams, marinatams, sviestui, suriui, varskei, garstycioms... Pridejus ciberzoles produktus galima ilgiau laikyti.

aciu thumbup.gif
Atsakyti