Įkraunama...
Įkraunama...

Prieskoniai

QUOTE(regna @ 2008 11 04, 00:44)
Sveikos,galite,pasakyti,kur galima būtų nusipirkti :
vanilės lazdelių,
žvaigždinių anyžių,
pankolių,
romos kmynų[kuminas}
Ačiū.

Viskas yra vienoje vietoje Prieskonių parduotuvė
P.S
To KibirVibir

Beje, kaip galima patarti, kur nusipirkti, tuo pačiu nenurodant (nepareklamuojant) pardavimo vietos? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kai ta pati SM' o nare ta pacia parduotuve nuolat reklamuoja? cool.gif isiminiau jau is ankstesniu zinuciu ivairiose temose.
Man tai nenormalu. Sorry. cool.gif
Atsakyti
Šiap čia tema yra apie prieskonius, jei žmonės tiesiai klausia, kur būtų galima jų nusipirkti, kodėl gi jiems nepadėjus ir nenurodžius jiems parduotuvės, kurioje tikrai jų yra? Manau tai būtų didesnė nauda žmonėms, kurie ieško, nei iš Kibirvibir svetimų postų aptarinėjimo, ir savo nenormalios nuomonės reiškimo. Ar čia tik postrigaujama, be jokios naudos, dėl asmeninių žinučių skaitiklio?.....Jei žmonės klausia, kodėlgi jiems nepadėt....ar reikės p. Kibirvibir atsiklausti, ar galima duoti adresą, ieškomų prekių? Ir aplamai, čia tema apie prieskonius, o ne apie kažkieno nuomones. thumbup.gif
Sėkmės!
Atsakyti
Gal žinot, kur galima rasti Curry lapų? Va tokie:
user posted image
DAžniausia naudojami indiškoje virtuvėje. O gal ir džiovinti būna kokiame pavidale?
Atsakyti
Mieloji,jadzka,
kiek man yra žinoma yra curry pasta, kuri naudojama indų virtuvėje.
Žinau,žaliojo kardemono lapai, kario lapai,juodojo lauro lapai.
Gal vilniuje parduotuvėje"DELONA"būtų tokių prieskonių.Aš tik tiek žinau.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 11 15, 13:06)
Mieloji,jadzka,
kiek man yra žinoma yra  curry pasta, kuri naudojama indų virtuvėje.
Žinau,žaliojo kardemono lapai, kario lapai,juodojo lauro lapai.
Gal vilniuje  parduotuvėje"DELONA"būtų tokių prieskonių.Aš tik tiek žinau.

REisk užsukti į Deloną. Visai man ten patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugienis @ 2008 11 05, 19:10)
Šiap čia tema yra apie prieskonius, jei žmonės tiesiai klausia, kur būtų galima jų nusipirkti, kodėl gi jiems nepadėjus ir nenurodžius jiems parduotuvės, kurioje tikrai jų yra?

tikrai sutinku drinks_cheers.gif
ir aciu tau labai uz nuoroda aciuks.gif nes ismalem visas parduotuves ieskodami pankolio seklu, ir dabar net palengvejo radus vieta kurioje ju tikrai yra karsta.gif
taip kad aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 11 15, 16:38)
nes ismalem visas parduotuves ieskodami pankolio seklu, ir dabar net palengvejo radus vieta kurioje ju tikrai yra  karsta.gif
taip kad aciu uz informacija  4u.gif

Pankolio seklu tikrai visuomet buna prieskoniu parduotuveje, esancioje Basanaviciaus gatveje. Ir siaip ten didelis pasirinkimas, tad ir kario lapu butu galima paieskoti. Tik tiek kad ten brangoka, kainu atzvilgiu Delona tikrai pranasesne.
Atsakyti
Sveikos,
Gal teko savo virtuvėje naudoti:mango miltelius, kalindži sėklas,juodajį kardemoną, granatų seklas,ar granatų miltelius.Gal vistik teko matyti kur Lietuvoje šių prieskonių.
Nors,čia ne prieskonis,bet neradau,tokio gvildenamo klausimo.
Jūs man jau atleiskit.gal kam teko naudoti sezamų aliejų"meridian"šalto spaudimo. Galima būtų pagvildenti temą apie aliejus?ačiū. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 11 15, 21:43)
Sveikos,
Gal teko savo virtuvėje naudoti:mango miltelius, kalindži sėklas,juodajį kardemoną, granatų seklas,ar granatų miltelius.Gal vistik teko matyti kur Lietuvoje šių prieskonių.
Nors,čia ne prieskonis,bet neradau,tokio gvildenamo klausimo.
Jūs man jau atleiskit.gal kam teko naudoti sezamų aliejų"meridian"šalto spaudimo. Galima būtų pagvildenti temą apie aliejus?ačiū.  biggrin.gif

Jei ne paslaptis kam naudosi būtent Mango miltelius ir pan. prieskonius? Skamba įdomiai g.gif:

O prakalbus apie aliejus tai pati naudoju skrudintų sezamų aliejų.

Gal kas matė Kokosų aliejaus su kvapu. Nes kiek Lt. pirkau - visi be jokio kvapo sad.gif
Atsakyti
Dėl mano paminėtų prieskonių naudoju įvairioms reikmėms,kaip antai kalindži seklos,aš bandau vartoti ir savo virtuvėje,ruošiant įvairius daržovių patiekalus.Mango milteliaimano virtuvėje naujovė,bet noriu išbandyti,jaigu pavyks,butinai pasidalinsiu.patiekalui suteikia labai ydomų skonį.rūgštoką-aštroką.
Dėl aliejų,aš,naudoju šalto spaudimo.Geras yra graikinių riešutų.
Skanus yra avokadų aliejus,taip pat šalto spaudimo,tinka salotoms,aš naudojuant skrudintos duonos.
Dėl kokoso aliejaus,pasižiūrėkite specialiose parduotuvėse,kurioms svarbi prekės kokybė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 11 16, 03:19)
Dėl kokoso aliejaus,pasižiūrėkite specialiose parduotuvėse,kurioms svarbi prekės kokybė. 4u.gif

Deja, bet Kokosų aliejaus ieškojau jau ilgokai.... Aliejų parduotuvė Klaipėdoje ar ta pati Delona turi kokosų aliejaus, bet jis bekvapis sad.gif Vienintelė vieta kur kvapaus aliejaus radau - Kvapų namų aliejus, bet jis gal kosmetinis daugiau... Tai va tokio kvapo aliejaus iš indijos parsivežiau maistui, o Lietuvoje nėra sad.gif Gal reiktų parašyti laišką kokiems prekybininkams nurodant tiksliai gamintoją?
Kas įdomiausia tai daug kas iš mano aplinkos klausinėja iš kur jo gauti...
Atsakyti