Įkraunama...
Įkraunama...

Prieskoniai

Paskaiciau idemiai Santa Marijos sudeti....

liudna pasidare. teko padaryti didele revizija savo prieskoniu dezutese.

Koks tikslas parduotuveje idemiai skaityti maisto produktu etiketes, ar tik ko negero neideta, o namie i sriubyte savo vaikui sudeti natrio gliutomata ir kitus E.

http://www.krasnodar...ogs/110907/429/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepal: 29 gegužės 2008 - 15:51
o aš dabar stengiuosi visai nenaudoti prieskonių mišinių ir itin atidžiai skaitau jų sudėtį, kad nebūtų "gliutamatų"..oij sunku tokių rast...
Atsakyti
QUOTE(vini_pu @ 2008 06 03, 13:18)
o aš dabar stengiuosi visai nenaudoti prieskonių mišinių ir itin atidžiai skaitau jų sudėtį, kad nebūtų "gliutamatų"..oij sunku tokių rast...

Nenoriu, kad nuskambėtų kaip reklama, bet prieskonių parduotuvėje prie Kalvarijų ir Šeimyniškių sankryžos (Vilniuje) dauguma prieskonių "be jokių gliutamatų" ax.gif
Atsakyti
super super super thumbup.gif ..reiks nulekt..aciu Lung..me taip megsta prieskoniais viska gardint..bet isivaizduok vaizdeli kai stovi prie maksimos lentynos ir tyrineji sudeti biggrin.gif et nezinojau anksciau apie ta bruda ir galvos neskaudejo..o daba..bent puse taip pamegtu atsisakiau..
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 05 24, 23:21)
O kurioje vietoje konkrečiau Kaune?

leidziantis nuo Savanoriu pr. kalno link centro, po desine puse name yra krisnaitu sventyklele Asramas, matysit vitrazinius langus is gatves puses, iejus gilyn i kiema, matosi priekaba-namelis, jis ir yra tas gerasis kioskelis.. 4u.gif visi prieskoniai naturalus ir originalus, atvezami tiesiai ir Indijos, be jokiu cheminiu priedu. Pardaveja pakonsultuos jeigu ka, tikrai drasiai eikit pirkt mirksiukas.gif as ten net kmynus perku, nes ner ka lygint su parduotuviniais, smilkalai - naturalus, ranku darbo irgi tikrai atvezti is Indijos, tik aisku kaina didesne, bet verti tos kainos ax.gif tiesa, jei kuri imsit Kurkuma geltonus prieskonius (jie graziai nudazo patiekala gelsvai), turekit omenyje, kad issitepus neissiskalbia demes.. rolleyes.gif be to reikia moket su jais ruost, kad atskleist visa skoni patiekalo ir tikrai is paprastu produktu galima idomiu patiekalu pasigamint 4u.gif tik viso to reikia pasimokyt, kad nenusivilt. Zinau del to, kad mano anyta yra krisnaite ir pati ilgus metus pravedineja sveikos mitybos kursus su gaminimo pamokelem (prie moteru gamina ir duoda ragaut), be to mano vyras vegetariniu patiekalu zinovas, tik deja man ta svente retai buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2008 06 05, 21:06)
Zinau del to, kad mano anyta yra krisnaite ir pati ilgus metus pravedineja sveikos mitybos kursus su gaminimo pamokelem (prie moteru gamina ir duoda ragaut), be to mano vyras vegetariniu patiekalu zinovas, tik deja man ta svente retai buna  lotuliukas.gif

.. gal gali anytos paklaust kur Vilniuje galima prieskoniu gaut blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saitana @ 2008 06 06, 11:48)
.. gal gali anytos paklaust kur Vilniuje galima prieskoniu gaut  blush2.gif  4u.gif

Raugyklos g. seniau buvo, gali ten uzeit uzklaust - nieks per galva neduos ir maloniai turetu pakonsultuot ar bent jau pasakys kur gaut http://www.veducentr...p/VKC:Kontaktai cia tiksliau gal bus kur rast, as pati ten lankiausi pries 11m. blush2.gif . Kaune Paneriu g. viskas truputi brangiau nei tiesiogiai sventykloje ax.gif tad manau verta pasivaiksciot iki ten ir apsipirkt tiesiogiai 4u.gif
tiesa, neuzsikabinkit tik su internetinemis svetainemis labai kur siulo ale indiskus prieskonius ir t.t. arba nesamones siulo arba kainas uzsikele nerealiai.. unsure.gif
Svarbiausia - jeigu nezinot, klauskit pardavejos, tikrai pasakys kur naudot ir kaip naudot prieskonius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 06 birželio 2008 - 12:36
QUOTE(Gabe @ 2008 06 06, 14:35)

aciuks.gif 4u.gif uz issamia informacija,butinai apsilankysiu bigsmile.gif
Atsakyti
ir aš išmečiau lauk visas Santa Marijas su natrio glutamatais...teisybę čia viena mama sakė, kam tada parduotuvėse žiūrėti produktų sudėtį, jei namie virdami valgį pridedame visokio š...pradėjau pirkti vien atskiras džiovintas žoles - petražoles, bazilikus ir kt. Man visur labai dera kmynai, negaliu apsieiti be jų. O kadangi dabar vasara, tai ir prieskoniai visi žali - krapai, svogūnų laiškai. rolleyes.gif
Atsakyti
Ir aš stengiuos dėti visur šviežius ar džiovintus prieskonius iš savo sodelio. Bet kartais norisi ir tų vadinamų nesveikų, kaip pvz. Magi kubeliai, ta sriubytė tokia skani man pasidaro ax.gif Bet šiaip pritariu, kuo mažiau viso to brudo, tuo geriau. Bet juk viskas kas nesveika, taip skanu blush2.gif
Atsakyti
o as perku tik saldvos prieskonius ax.gif jie yra panasiausi i naturalius. ten labai geri yra kaukazietiski, paukstienos, kepsniu, bulviu ir troskiniu, dar italiski bolones makaronams wub.gif
Atsakyti
Sveikos susiduriau su tokia problema niekaip nerandu, kur galima butu nusipirkti svieziu prieskoniniu augalu,zoleliu gal kas zino kur vilniuje butu galima rasti. Kazkada bandziau keleta namuose auginti, bet per vyriska natura vis uzmirsdavau palaistyti taigi ilgai netrauke biggrin.gif Bandziau ir draugiu pasiklausinet bet neviena siuo reikalu nesidomi tai nieko ir nepatare doh.gif
Atsakyti