Įkraunama...
Įkraunama...

Prieskoniai

QUOTE(SeSe @ 2007 03 01, 12:52)
Sveikos,

gal kuri žinote kur galima nusipirkt malto imbiero? Na niekur nerandu  doh.gif Jau visas didžiausias maximas apvaikščiojau..ir nieko  schmoll.gif

bigsmile.gif "IKI" parduotuveje ax.gif
Atsakyti
O nemaltas negerai bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinot kokie čia prieskoniai?
user posted image
Atsakyti
nu tie spygliukai man panasus i rozmarina, bet nesu garantuota, nes nelabai ten kas matos is tos foto. siaip rozmarinas kvepia pusim, is to ji ir galiam atskirt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 03 14, 22:47)
nu tie spygliukai man panasus i rozmarina, bet nesu garantuota, nes nelabai ten kas matos is tos foto. siaip rozmarinas kvepia pusim, is to ji ir galiam atskirt  4u.gif

Jo.. lyg ir kvepia pušim ax.gif
Turbūt ir bus rozmarinas. O kur jį reikėtų naudoti?

Ačiūkas už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
O mano atradimas - Čiobrelis. Nerealiai skaniai tinka su mėsa. Ypač su žvėriena thumbup.gif Užvakar dariau šašlykus su čiobreliu ir majonezu. Laabai skanu buvo thumbup.gif
Atsakyti
O iš kur čiobrelių gaut? Na, jei negali lauke vasarą prisirinkt... ax.gif
Atsakyti

Svieziu ciobreliu buna didesniuose prekybos centruose, darzoviu skyriuose. Buna vazoneliuose, buna palaidu sakeliu vakuminiuose ipakavimuose.
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2007 03 15, 01:27)
Jo.. lyg ir kvepia pušim  ax.gif
Turbūt ir bus rozmarinas. O kur jį reikėtų naudoti?

Ačiūkas už pagalbą  4u.gif

Kiek esu girdėjusi, tai labai tinka kepant avieną. Gal ir kitus mėsos kepsnius kepant tinka g.gif
Atsakyti
tikrai labai vertinu santa maria
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2007 03 20, 12:21)
Kiek esu girdėjusi, tai labai tinka kepant avieną. Gal ir kitus mėsos kepsnius kepant tinka g.gif

Būtinai išbandyti reikės. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2007 03 14, 22:33)
Merginos, gal kuri žinot kokie čia prieskoniai?
user posted image

Čia tikrai rozmarinas 4u.gif Vat mąstau, kur jo galima Vilniuj nusipirkti? ax.gif Nebūtinai šviežio

QUOTE(Renatita @ 2007 03 15 @ 01:27)
O kur jį reikėtų naudoti?

Aš naudoju kepant mėsą, dažniausiai jautieną, dar dedu kepdama sveikuolių duonelę
Atsakyti