QUOTE(Teressa @ 2006 12 19, 13:42)
Sveikos, norėjau paklausti kam jūs naudojate imbierą? Aš dedu į meduolių, imbierinių sausainukų tešlas, dar ruošiu padažą prie lašišos. O kur dar galima būtų panaudoti
labai sveikas misinukas:i siklaini sluoksniuoji-pjaustyta citrina,lengvai babarstai imbieru ir cukrumi,po to sumaltu graikisku riesutu sluoksni ir vel isnaujo.Saukstas sito skanesto-skatina virskinima,stiprina imuniteta,profilaktika nuo persalimu.
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2006 12 20, 23:33)
Nepykit merginos, jei jau buvo panasus klausimas, tiesiog neturiu laiko visko perskaityti. O kaip tas imbieras naudojamas: tarkuojamas, pjaustomas gabaliukais ar kaip pan.? Tikiuosi supratot ko norejau paklaust ir dar - kokiais kiekiais jis naudojamas? Ziuriu Prekybos centruose jis gana dideliais gabalais parduodamas, o man kazkodel atrodo, kad jis naudojamas po labai nedaug?
Aciu is anksto.
o tu paimk ji ir pasodink,nusipirkus is parduotuves,kai uzsiauginsi,galesi sudziovintus lapus naudoti taip pat,didesnis imbiero kiekis duoda kartuma,nepersistenkit