Įkraunama...
Įkraunama...

Prieskoniai

QUOTE(london girl @ 2006 06 16, 10:02)
nebijokit siulyt atiduosiu uz simboline kaina  tongue.gif  pas mane vistiek stoves,stoves kol ismesiu  blink.gif

Gal geriau,pati pasakyk,o paskui derėsimės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 06 16, 12:17)
Gal geriau,pati pasakyk,o paskui derėsimės  lotuliukas.gif

nu gerai jeigu jau taip tai darom mainus lotuliukas.gif as safrana tu rafaelo dezute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(london girl @ 2006 06 16, 15:59)
nu gerai jeigu jau taip tai darom mainus  lotuliukas.gif  as safrana tu rafaelo dezute  mirksiukas.gif

OK drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos prieskonių žinovės, gal padėsit man? huh.gif
Prieš keletą metų labai skaniai valgiau mocarellos su pomidorais, bet nežinau kaip vadinos naudoti prieskoniai sad.gif Tiksliai ne bazilikas.. Skonis toks charakteringesnis.. Ryškesnis? Nemoku pasakyt 4u.gif
Atsakyti

Man labiausiai patinka cesnakas,svogunas,kvepiantis ir juodasis pipiras,lauro lapas,karis,citrinpipiris.Kiti man nelabai.
Atsakyti
As tai neseniai atradau zalia bazilika tai pradejau ji vartoti visur.
Beto mano mekstamiausias prieskonis yra petrazole mmm ji man labai patinka.
Is misiniu labiausiai patinka SantaMarija mesos prieskoniai jie tokie raudoni tongue.gif
ir Saldvos prieskoniai picai, siuos dedu beveik i visus savo patiekalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamasa_ @ 2006 07 09, 16:45)
Sveikos prieskonių žinovės, gal padėsit man? huh.gif
Prieš keletą metų labai skaniai valgiau mocarellos su pomidorais, bet nežinau kaip vadinos naudoti prieskoniai sad.gif Tiksliai ne bazilikas.. Skonis toks charakteringesnis.. Ryškesnis? Nemoku pasakyt  4u.gif

esu beveik įsitikinusi, kad tai buvo raudonėlis. labai geras prieskonis, labai tinka makaronu patiekalams, picai, troškiniams ir labai dera su pomidoru. jei neklystu - tai vienas populiarių graikų virtuvės prieskonių.

jo yra pirkti mūsų parduotuvėse
4u.gif
Atsakyti
Bazilikas ten tikrai buvo,nes šis patiekalas be jo nedaromas.Kitas reikalas,koks.Mat baziliko yra daug rūšių ir skoniu jie tikrai skiriasi.PVz.:ten galėjo būt raudonas bazilikas (jo skonis kitoks nei žaliojo),dar galėjo būt pridėta kalendros (žalios),taip pat galėjo būt koks nors ypatingas aliejus (su prieskoniais).
Žodžiu reik mėgint ir mėgint kol nesurasi sau labiausiai tinkamo prieskonių derinio.Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilyte @ 2006 08 12, 12:51)
esu beveik įsitikinusi, kad tai buvo raudonėlis. labai geras prieskonis, labai tinka makaronu patiekalams, picai, troškiniams ir labai dera su pomidoru. jei neklystu - tai vienas populiarių graikų virtuvės prieskonių.

jo yra pirkti mūsų parduotuvėse
4u.gif

be to jo galima ir siaip darzely pasiseti biggrin.gif Sudziovinus ne tik prieskonis, bet ir laaabai skani arbata thumbup.gif (bet to labai sveika moterims.. mirksiukas.gif )
Atsakyti
Merginos gal zinot kaip kmynai angliskai? Niekaip nepamenu, o zodyno neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 08 23, 18:39)
Merginos gal zinot kaip kmynai angliskai? Niekaip nepamenu, o zodyno neturiu  ax.gif

caraway-kmynas 4u.gif
caraway seeds-kmyno sėklos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzduce @ 2006 08 23, 19:54)
caraway-kmynas 4u.gif
caraway seeds-kmyno sėklos 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti