Įkraunama...
Įkraunama...

Prieskoniai

Nusipirkau čiobrelį vazonėlyje,išaugo,išbujojo. O kur jį panaudot??? g.gif Susidžiovint visada spėsiu,geriau būtų šviežią vartot. Ir dar turiu prieskonių mišinį "curry"(angliškas stilius), o kur tą???????????
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 05 10, 09:30)
Nusipirkau čiobrelį vazonėlyje,išaugo,išbujojo. O kur jį panaudot??? g.gif  Susidžiovint visada spėsiu,geriau būtų šviežią vartot.                                           Ir dar turiu prieskonių mišinį "curry"(angliškas stilius), o kur tą???????????

ciobrelis=mairunas. gali barstyt ant picos picos, deti i mesos, zuvies patiekalus (labai skanu koki kumpio gabala istrinti pries kepant orkaitej). tinka i padazus (pvz tradicinis italiskas pomidoru padazas spageciams) ir pan. nu ir arbatele virti mirksiukas.gif
na, o karis tinka i troskinius, plova, mesos, paukstienos patiekalams. sriuboms, ryziams,padazams, netgi blynu teslai padazyt, nes suteikia ryskiai geltona spalva. siaip patarciau labai nepiknaudziauti, nes karis turi toki specifini prieskoni (mano vyras jo pernest negali). tai dek po nedaug, na nebent patatum kario kario megeja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 11 gegužės 2006 - 16:19
QUOTE(lanaa @ 2006 05 11, 17:15)
ciobrelis=mairunas. gali barstyt ant picos picos, deti i mesos, zuvies patiekalus (labai skanu koki kumpio gabala istrinti pries kepant orkaitej). tinka i padazus (pvz tradicinis italiskas pomidoru padazas spageciams) ir pan. nu ir arbatele  virti  mirksiukas.gif
na, o karis tinka i troskinius, plova, mesos, paukstienos patiekalams. sriuboms, ryziams,padazams, netgi blynu teslai padazyt, nes suteikia ryskiai geltona spalva. siaip patarciau labai nepiknaudziauti, nes karis turi toki specifini prieskoni (mano vyras jo pernest negali). tai dek po nedaug, na nebent patatum kario kario megeja  smile.gif

Labai ačiū 4u.gif Na kario aš irgi nemėgstu schmoll.gif bet šitas mišinys,visai neblogai kvepia.
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 05 11, 20:51)
Labai ačiū  4u.gif   Na kario aš irgi nemėgstu  schmoll.gif  bet šitas mišinys,visai neblogai kvepia.

Galit pridėti dašio.Aplamai italų virtuvės šventoji trejybė biggrin.gif dašis,raudonėlis, bazilikas.Tinka mėsos, makaronų patiekalams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 17 gegužės 2006 - 15:04
Man labai patiko SANTA MARIA "Barščių prieskoniai". Pagardinu visas sriubas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 05 17, 16:03)
Galit pridėti dašio.Aplamai italų virtuvės šventoji trejybė biggrin.gif dašis,raudonėlis, bazilikas.Tinka mėsos, makaronų patiekalams.

a kur rozmarinas bigsmile.gif sita italai irgi intensyviai naudoja savo virtuvej. ypac prie mesos, keptos ant groteliu, orkaitej ar aliejuj keptu bulvyciu ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 17 gegužės 2006 - 15:42
QUOTE(lanaa @ 2006 05 17, 17:31)
a kur rozmarinas  bigsmile.gif sita italai irgi intensyviai naudoja savo virtuvej. ypac  prie mesos, keptos ant groteliu, orkaitej ar aliejuj keptu bulvyciu ir pan.

Sutinku rozmarinas ir česnakas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 05 17, 16:13)
Man labai patiko SANTA MARIA "Barščių prieskoniai". Pagardinu visas sriubas  4u.gif

Man visi Santa Maria priekoniai patys pačiausi thumbup.gif Ir spalvą, ir kvapą ir skonį suteikia labai gerą. Dažniausiai naudoju: ryžių priekonius, mėsos, vištienos (patinka jų suteikiama rausva splava i ir naudoju ne tik vištienai), citrinpipiriai, maltos miesos prieskoniai. Žuviai patys geriausi citrininiai žuvies prieskoniai. Ir visų kitų rūšių panaudoju, vis kur nors dėl aromato įbarstau biškuti tongue.gif
Atsakyti
gal zinot kur naudojamas safranas ax.gif drauge atsiunte tris dezutes atidariau kvapelis nelabai lyg vaistais kazkokiais tongue.gif kur ji panaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(london girl @ 2006 06 01, 15:20)
gal zinot kur naudojamas safranas  ax.gif  drauge atsiunte tris dezutes atidariau kvapelis nelabai lyg vaistais kazkokiais  tongue.gif  kur ji panaudoti  g.gif

Šafranas vartojamas gaminant duonos, pyrago, miltinius konditerijos gaminius, taip pat kulinarijoje, gaminant mėsos, ryžių ir daržovių patiekalus.

Plačiau apie šafraną 4u.gif
Atsakyti
O kur jūs naudojate prieskonius Garam masala? Nusipirkau ir nežinau kur dėti.
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 06 01, 17:27)
Šafranas vartojamas gaminant duonos, pyrago, miltinius konditerijos gaminius, taip pat kulinarijoje, gaminant mėsos, ryžių ir daržovių patiekalus.
Plačiau apie šafraną  4u.gif

aciu paskaiciau,bet kad nelabai nei man nei vyrui jisai schmoll.gif po siandieniniu pietu jisai pasake,kad daugiau niekur nedeciau to safrano tongue.gif
taigi gal kas nori pirkti viena dezute tikro ispanisko safrano(turiu dvi viena jau pradeta teks pasilikti)
Atsakyti