Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Dideja @ 2015 08 22, 20:53)
man ir mazdaug apie tiek atsiejo  biggrin.gif

nagi nebrangu kaip striukei tokia kaina.... ax.gif

paziurek kita kart po kiek megztukus perkam  tongue.gif

o ir komplimentu as su ja susilaukiau kaip uz "cielus 500 "  thumbup.gif

kaip striukei tai tikrai nebrangu drinks_cheers.gif bet kai paskui pamatai kad galejai vos ne perpus pigiau, tai ...
as savosios tai dar net nepranesiojau blush2.gif , tik rudeni zadu pradet biggrin.gif
Papildyta:
man tai vat vis smalsu, kas jums (visoms) tuos komplimentus sako g.gif as tai labai retai girdziu kazka panasaus, nors apie tuos pacius rubus eina kalba ax.gif cia kaip suprast, is pavydo man nesako ar kaip? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 08 22, 22:01)

man tai vat vis smalsu, kas jums (visoms) tuos komplimentus sako  g.gif as tai labai retai girdziu kazka panasaus, nors apie tuos pacius rubus eina kalba  ax.gif cia kaip suprast, is pavydo man nesako ar kaip?  g.gif  biggrin.gif

vardinu kas man sake komplimentus biggrin.gif
1. MB ir vaikas
2. Visos drauges, kurios mate
3. Bendradarbiai vyrukai, kurie paprastai kitu mano rubu net nepastebi tongue.gif
Va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 08 22, 21:13)
vardinu kas man sake komplimentus biggrin.gif
1. MB ir vaikas
2. Visos drauges, kurios mate
3. Bendradarbiai vyrukai, kurie paprastai kitu mano rubu net nepastebi  tongue.gif
Va  biggrin.gif

sekasi gi biggrin.gif na specialiai dabar ziuresiu, kai pradesiu ta striuke nesiot, pasakys kas nors ka nors ar ne cool.gif
Atsakyti
Na idedu ir as foto, prisiruosiau nufotkinti. Mano ismatavimai 90-70-90, sijonukas 2 dydis man idealiai tiko. blush2.gif Idedu dvi foto, gal kurioje geriau matysis.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2015 08 22, 22:50)
Na idedu ir as foto, prisiruosiau nufotkinti.  Mano ismatavimai 90-70-90, sijonukas 2 dydis man idealiai tiko. 

Labai gražiai tinka, rimaityte!!! Kojytės lieknos, laibos - kaip tik tau šitas sijonas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 23 rugpjūčio 2015 - 08:30
QUOTE(Lyn @ 2015 08 22, 19:12)
,

Ji ziauriai grazi, tinka ir blondinems ir briunetems

Griebiau ta kasmyriuka wub.gif
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 22, 19:22)
Labai noreciau as tos MISTY TURQUOISE  spalvos.. wub.gif

Cia apie venetian green grozi kalbejome mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caribian @ 2015 08 23, 09:03)
Griebiau ta kasmyriuka wub.gif

Cia apie venetian green grozi kalbejome mirksiukas.gif

Bet pries tai apie jas abi buvo kalba wink.gif As rinkciausi TURQUOISE rolleyes.gif
Atsakyti
Rymaityte, dydis sijonuko labai gerai. Ir atrodo gerai. Bet vis tik mano nuomone, jis geriausiai atsiskleidzia ne "dress down" o puosniam variante. Pagal mane graziausia kai sijonas yra ant virsaus, t.y. virsus yra sukistas. Kasdieniam variante jis man nea ... blush2.gif bet cia tik mano nuomone biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 23, 09:10)
As rinkciausi TURQUOISE rolleyes.gif

man ji, palyginus su venetian green, per daug blanki pasirode..
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 22, 09:59)
Niu va - pagaliau ir A-line  biggrin.gif
6 Tall ant 167 cm ir 98 cm  smile.gif

- Žinau žinau, galėjo būt ir Regular, šį syk ir aš sutinku, nu bet tas skeltukas šiek tiek pataiso padėtį  biggrin.gif [ypač, kai atsisdėdi]. Turbūt paliksiu tąjo tokį ilgį, visai bus liuks.  smile.gif

Fainas sijonas, tik kip ir pati rašote, ilgio norisi kito. Man, pirkto per didįjį išpardavimą, neatsiuntė jo. Liūdžiu.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2015 08 23, 12:13)
Fainas sijonas, tik kip ir pati rašote, ilgio norisi kito. Man, pirkto per didįjį išpardavimą, neatsiuntė jo. Liūdžiu.

Neliūdėk. Kreipkis TU, - bent jau tu biggrin.gif !
Nus gerai bus; pamatys gatvėj mane išgrius visi nuo grožio kai su juo išeisiu, amo netagaus, - man vienodai rodo!!! lotuliukas.gif

O jei rimčiau smile.gif - tai pirkčiau jį ir su mažesne nuolaida, imčiau mažesnį dydį, kitą spalvą. Nes labai man jo audinys, ir kirpimas patiko. Tik vakar vakare žiūrėjau tai buvo tik baltas ir juodos spalvos - man jos neee kažkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 23 rugpjūčio 2015 - 12:28
Rymaityte, sijonas tau puikiai tinka 4u.gif . Ilgis irgi super, nors toks tinka tikrai ne visom ax.gif
Atsakyti