Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Dideja @ 2015 08 22, 19:15)
Aciu uz komentara  4u.gif  O ji labai blizgi ?  g.gif Nezinau net ar noreciau labai blizgios  ax.gif

Na zinok blizgi.. Gal dar kiek ir nuo spalvos priklauso- bet pvz ta pigioji- juoda- man asmeniskai- per blizgi.. Sitos spalvos sitas modelis- man tiko ax.gif
bandyt foto galiu padaryt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2015 08 22, 19:12)
,

Ji ziauriai grazi, tinka ir blondinems ir briunetems

Erinija, kaip faina butu foto, vis i jas pasiziuriu, bet vis galvoju kaip atrodys...

Labai noreciau as tos MISTY TURQUOISE spalvos.. wub.gif

Padarysiu- pazadu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 22, 20:22)
Na zinok blizgi.. Gal dar kiek ir nuo spalvos priklauso- bet pvz ta pigioji- juoda- man asmeniskai- per blizgi.. Sitos spalvos sitas modelis- man tiko  ax.gif
bandyt foto galiu padaryt biggrin.gif
Papildyta:

Padaryk 4u.gif
Mano ta pigioji melyna, tai liuks , nieks man nekliuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 22, 18:55)
As jas jau seniai gavus ir komentavus buvau wink.gif Didintos dydziu tikrai. Raukiniu daug- apie liemeni laisvos - net papustos ciut- bet taip gerai atrodo  wub.gif prie NB prie bateliu- nu man- pasakiskos  wub.gif visu spalvu pasiemiau as jas  lotuliukas.gif  Padarysiu foto  4u.gif

Dideja, ta Shiny puffer down jacket- as turiu- dydi atitinka- ji storesne nei pigioji.. patogi.. nu bet Shiny - jei patinka- tai labai faina striukyte  wub.gif
Mano spalvyte svelniai zalsva- elektrine -ALHAMBRA GREEN  wub.gif Ir pirkau ja ne su 75 - irgi 30 taike tik biggrin.gif

Galavą. biggrin.gif
Manu, kad kažką rašėt, bet konkrečių komentarų nebepamenu.
Aha, parodykit kada gyvai čia jas smile.gif.

O puffer'io spalva... Oi negaliu, tos spalvos. Čia jos ir vilioja labiausiai tame Crew turbūt biggrin.gif [nu ne vien, aišku, ne vien]

QUOTE(Dideja @ 2015 08 22, 19:34)
Padaryk  4u.gif
Mano ta pigioji melyna, tai liuks , nieks man nekliuna  smile.gif

lotuliukas.gif Nu jau parašėt čia dabar ! biggrin.gif
Atsakyti
Rastafarinai, pasikartosiu biggrin.gif geriau butu ne Tall biggrin.gif Ilgis tai dar nieko, bet man noretusi jo ant liemens labiau ax.gif

QUOTE(Irreelle @ 2015 08 22, 12:51)
Sveikos,
gal galite patarti dėl suknelės dydžio? Turiu iš Jcrew tik zip pocket, tiko S tall, nežinau ar tiktų prie išmatavimų maždaug 95-80-100 168 cm ūgio šios 8 dydis? https://www.jcrew.co...p;bmUID=kZ66hdn

8 turetu tikti, bet dar kadangi ji liemenuota tai su 80 liemeniu gal ir 10 reiktu g.gif o ir pagal komentarus rodo, kad i mazesne puse... Bet tokio modelio tai as nerizikuociau Tall imti su 168cm ugiu. Zip pocket tai nei krutine labai, nei liemuo neisreikstas, todel ir tinka, o cia tai dar gali buti ar krutines isiuvai, ar liemuo ne vietoj unsure.gif

QUOTE(Dideja @ 2015 08 22, 19:34)
Mano ta pigioji melyna, tai liuks , nieks man nekliuna  smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi kazkaip neuzkliuvo, kad labai blizgetu

Erinija, faina tavo striuke labai drinks_cheers.gif ir spalva gera drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 22, 21:00)

lotuliukas.gif Nu jau parašėt čia dabar !  biggrin.gif

Na gi taip biggrin.gif pigioji, bo uz kapeikas pirkom biggrin.gif buvo dar pavadinimas kazkada "pigusis " kasmyras, o kaip gi kitaip, jei jis apie 50 lt tik kainavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 08 22, 20:20)

Slušaju i povienujus ! user posted image biggrin.gif
True true true!!! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2015 08 22, 20:35)
Na gi taip  biggrin.gif  pigioji, bo uz kapeikas pirkom  biggrin.gif  buvo dar pavadinimas kazkada "pigusis " kasmyras, o kaip gi kitaip, jei  jis apie 50 lt tik  kainavo  bigsmile.gif

Aaaa, tada gerai.
- Galvojau, čia spalva "pigi" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 22, 21:36)

Aaaa, tada gerai.
- Galvojau, čia spalva "pigi" doh.gif  biggrin.gif

oj neeee... ka tu biggrin.gif
spalva labai net prabangi thumbup.gif
Atsakyti
Na ne- merginos, nera taip kaip kad kaip lakuota butu- pamenu laikus, kada tokios madingos buvo super shiny biggrin.gif - si ner tokia labai super shiny jau, bet blizga biggrin.gif
Ta pigiaja ir as turiu - turiu cielas 2- melyna ir ivory doh.gif doh.gif cool.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Dideja, jei melynoji nekliuna- sita irgi neklius- nes audinukas tas pats ten wink.gif
Ir sudetis ta pati- tik ciut storiau kimsta, siaip puosni thumbup.gif Kiek is senu kolekciju turiu- tai si- blizgiausia ir puosniausia- is trumpuju Jacket'u rolleyes.gif

Bet vistiek padarysiu fotke drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 22 rugpjūčio 2015 - 20:42
QUOTE(Dideja @ 2015 08 22, 20:35)
Na gi taip  biggrin.gif  pigioji, bo uz kapeikas pirkom  biggrin.gif 

man tai ji dar visai ne pigioji gavosi, apie 100 lt kazkur isejo. pirkau iki didziuju nuolaidu joms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 08 22, 20:42)
man tai ji dar visai ne pigioji gavosi, apie 100 lt kazkur isejo. pirkau iki didziuju nuolaidu joms  rolleyes.gif

Ir as pirkau kai buvo 41,99 doh.gif
Na bet kita spalva pagavo uz 29 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 08 22, 20:39)
oj neeee... ka tu  biggrin.gif
spalva labai net prabangi  thumbup.gif

OK biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 22, 20:40)
[...]
Bet vistiek padarysiu fotke  drinks_cheers.gif

Laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 08 22, 21:42)
man tai ji dar visai ne pigioji gavosi, apie 100 lt kazkur isejo. pirkau iki didziuju nuolaidu joms  rolleyes.gif

man ir mazdaug apie tiek atsiejo biggrin.gif

nagi nebrangu kaip striukei tokia kaina.... ax.gif

paziurek kita kart po kiek megztukus perkam tongue.gif

o ir komplimentu as su ja susilaukiau kaip uz "cielus 500 " thumbup.gif
Atsakyti