Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Niu va - pagaliau ir A-line biggrin.gif
6 Tall ant 167 cm ir 98 cm smile.gif
user posted imageuser posted imagedar čia viena foto
- Žinau žinau, galėjo būt ir Regular, šį syk ir aš sutinku, nu bet tas skeltukas šiek tiek pataiso padėtį biggrin.gif [ypač, kai atsisdėdi]. Turbūt paliksiu tąjo tokį ilgį, visai bus liuks. smile.gif
- Taip taip, galėjo drąsiai būt ir 4 dydis [čia temoje gerai patariau, o pati vis tiek 'ant didumo' nuspirkau biggrin.gif ]. Laisvokas man kažkiek, juosmuo jau ne toks aukštas gaunasi.
Fainumas šio sijono, apart tų kišenių patogiųjų biggrin.gif , dar ir tame, kad taudinys yra šiek tiek besitempiantis - tai tikrai be galo patogus. O spalva patiko, nes pasirodė vos tonu, max dviem, tamsesnė nei Crew internetinėj foto, tai labai gerai, tokia derintina visai spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 22 rugpjūčio 2015 - 10:03
Rastafarinai, grazu, ir skeltukas, ir kiseniukai. thumbup.gif
O kaip tu cia sumastei ta tall imti? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galite patarti dėl suknelės dydžio? Turiu iš Jcrew tik zip pocket, tiko S tall, nežinau ar tiktų prie išmatavimų maždaug 95-80-100 168 cm ūgio šios 8 dydis? https://www.jcrew.co...p;bmUID=kZ66hdn

Reik kažkokios suknės vestuvėms, ta dairausi po visokias pardes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 08 21, 19:46)
Parsinesiau JET-SET GEO SHIFT DRESS.  smile.gif  0 dydis.  Tik mislinu, ar ne trumpoka.  g.gif  Atlenkt jau neiseis, uztrauktukai sonuose.  biggrin.gif

ziurint kur ta "trumpoka ar ne" biggrin.gif jei darban - trumpoka biggrin.gif jei iseigai kazkur, labai thumbup.gif graziai Tau ziurisi 4u.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 22, 10:59)
Niu va - pagaliau ir A-line  biggrin.gif
6 Tall ant 167 cm ir 98 cm  smile.gif

Taip, galejo but ir regular tongue.gif Bet ir sis nera blogai, grazu, gera spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 08 22, 10:11)
Rastafarinai, grazu, ir skeltukas, ir kiseniukai.  thumbup.gif
O kaip tu cia sumastei ta tall imti?  g.gif  biggrin.gif

Ačiū.
Matai, ant manekenės toks atidengiantis kelius, o aš norėjau uždengtų. Na, su cm man iki manekenės 100 metų biggrin.gif - tiesiog matyt persistengiau su tuo noriu "ne per trumpo" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 08 22, 15:31)
ziurint kur ta "trumpoka ar ne"  biggrin.gif  jei darban - trumpoka  biggrin.gif  jei iseigai kazkur, labai  thumbup.gif graziai Tau ziurisi  4u.gif
Taip, galejo but ir regular  tongue.gif  Bet ir sis nera blogai, grazu, gera spalva  4u.gif

Ačiū.
Ką jau daba, sunaudosim biggrin.gif
O šiaip dar šnd pagalvojau, kad jei tokio audinio būtų suknia, tai labai plonintų.
Atsakyti
merginos, o kuri spalva labiau zalsva, kuri zydresne? ir kuir grazesne?
MISTY TURQUOISE ar venetian green
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caribian: 22 rugpjūčio 2015 - 16:25
QUOTE(Caribian @ 2015 08 22, 17:25)
merginos, o kuri spalva labiau zalsva, kuri zydresne? ir kuir grazesne?
MISTY TURQUOISE ar venetian green

Venetian green yra zalia be melynumo
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2015 08 22, 16:34)
Venetian green yra zalia be melynumo

o nepriduoda tokio ligos ispudzio veidui ta zalia? ir ar tinka sviesiaplaukems?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 19, 17:40)
Merginos, o kur jau gal gavot HARLOW PANT? Gal galite pakomentuoti - ar nėra per daug raukinių aplink juosmenį, kaip buvo komentaruose? Ar gražiai atrodo? smile.gif

As jas jau seniai gavus ir komentavus buvau wink.gif Didintos dydziu tikrai. Raukiniu daug- apie liemeni laisvos - net papustos ciut- bet taip gerai atrodo wub.gif prie NB prie bateliu- nu man- pasakiskos wub.gif visu spalvu pasiemiau as jas lotuliukas.gif Padarysiu foto 4u.gif
QUOTE(Dideja @ 2015 08 20, 09:48)
nesiseka man pagauti pukiniu  trumpu striukiu, matyt, niekam neaktuali -30 % nuolaida, visos su -75 % apsipirko  tongue.gif
viena siunciau , nenupirko, vakar vel pasiunciau , irgi neliko...

gal kuri turite tokia https://www.jcrew.co...p;bmUID=kZ4nHES
kaip ji realiai,verta demesio? kaip dydziai?

o, si, kaip supratau didinta https://www.jcrew.co...p;bmUID=kYCoJ9n, siunciau XS d, bet irgi nespejo nupirkt

Dideja, ta Shiny puffer down jacket- as turiu- dydi atitinka- ji storesne nei pigioji.. patogi.. nu bet Shiny - jei patinka- tai labai faina striukyte wub.gif
Mano spalvyte svelniai zalsva- elektrine -ALHAMBRA GREEN wub.gif Ir pirkau ja ne su 75 - irgi 30 taike tik biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 22 rugpjūčio 2015 - 18:56
QUOTE(Caribian @ 2015 08 22, 17:41)
o nepriduoda tokio ligos ispudzio veidui ta zalia? ir ar tinka sviesiaplaukems?
,

Ji ziauriai grazi, tinka ir blondinems ir briunetems

Erinija, kaip faina butu foto, vis i jas pasiziuriu, bet vis galvoju kaip atrodys...
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 22, 19:55)

Dideja, ta Shiny puffer down jacket- as turiu- dydi atitinka- ji storesne nei pigioji.. patogi.. nu bet Shiny - jei patinka- tai labai faina striukyte  wub.gif
Mano spalvyte svelniai zalsva- elektrine -ALHAMBRA GREEN  wub.gif Ir pirkau ja ne su 75 - irgi 30 taike tik biggrin.gif
user posted imageuser posted image

Aciu uz komentara 4u.gif O ji labai blizgi ? g.gif Nezinau net ar noreciau labai blizgios ax.gif
Atsakyti