Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Carlin @ 2015 08 18, 15:31)

aš pagirsiu berods Šviesios lapės užrodytas CAMPBELL CAPRI PANT IN BI-STRETCH WOOL  wub.gif
nepranešiojau dar jų, bet iš pirmo žvilgsnio tai yra būtent ko aš ieškojau  wub.gif 00 dydis idealiai  wub.gif

O kiek vidinė siūlė cm, ar jų būna tall, netinka man potrumpės
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 19 rugpjūčio 2015 - 22:02
QUOTE(zanavyke @ 2015 08 19, 22:43)
O kiek vidinė siūlė cm, ar jų būna tall, netinka man potrumpės

Būna tall, bet labai retai. Po savaitės - kelių turėčiau gauti tall dydį, galėsiu išmatuoti.
Įprastose yra apie 1-2 cm atlenkimui.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 19, 22:10)
Būna tall, bet labai retai. Po savaitės - kelių turėčiau gauti tall dydį, galėsiu išmatuoti.
Įprastose yra apie 1-2 cm atlenkimui.

o buvo joms didesne nuolaida nei 30 proc? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 08 20, 00:45)
o buvo joms didesne nuolaida  nei 30 proc?  4u.gif

Nebuvo, man apie 50 eur išėjo...
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2015 08 18, 21:07)
Stai kaip atsitinka kai susitinka trys JCREW MYLETOJOS  wub.gif
user posted image

lotuliukas.gif thumbup.gif cool.gif

Kaip tik nesenai kilo klausimas, panelės, kaip jūs prižiūrit tokius batukus? Ar iš vis nieko nenaudojat? g.gif Turiu tokius Crew loaferius, bet galvoju gal būt gerai daugiau dėmesio kailiukui... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Trolėmolė @ 2015 08 19, 20:54)
Ačiū. Tiesą sakant, Didėja, kai matavausi aš apie Jus pagalvojau. Šis sijonas šiek tiek storina, o Jūs lieknutė, aukšta, tiesiog idealiai šiam sijonukui.
Dėl to ir norėjau mėlyno, kad paprastesnis jis man atrodė. Su šiuo reikia progos išeiti.

... niu, laaabas rytas, Trolemole, tai per kurią vietą pati būsi stora??!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
...kažką matyt nedažiūrėjau bigsmile.gif biggrin.gif pati Tamsta tokia pati mirksiukas.gif ]

Gyte, megstulis - perfect thumbup.gif

Mergaitės, pasirodykit, kuri nors lasercut sijonuka, niu bais smalsu pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 20 rugpjūčio 2015 - 08:18
Mergaitės, prminkit Combo sweater dydžius blush2.gif žinau, kad buvo kalbėta, bet tuo metu nebuvo aktualu, tai ir nefiksavau doh.gif o dabar prisireikė ir nebepamenu. Megztukus XS JCrew perku
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 08 20, 08:17)
Kaip tik nesenai kilo klausimas, panelės, kaip jūs prižiūrit tokius batukus? Ar iš vis nieko nenaudojat?  g.gif  Turiu tokius Crew loaferius, bet galvoju gal būt gerai daugiau dėmesio kailiukui... 

tai kad kailis ir yra geris, kad jam jokios prieziuros galima sakyti nereikia. As nevaikstau per lietu su tokiais, tai nieko jiems neatsitinka, is vis kaip nauji thumbup.gif nieko nedarau
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2015 08 19, 20:48)
Labai gražiai jums sijonas  4u.gif  Aš turiu navy spalvos, jis sakyčiau mažiau įspūdingai atrodo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif  Vat ir aš taip galvojau, bet kai komplimentų prisirinkau, tai gal ir dėvėsiu  tongue.gif
Didėja, ir tu bandyk  4u.gif

Sutinku ,kad jis isskirtinis, tikrai demesi i save kreipia, ale gi ir paciai reikia jaustis su juo gerai biggrin.gif
Moket nesiot, tsakant biggrin.gif Nezinau ar as mokeciau ji tinkamai pateikt tongue.gif Nors...ka gali zinot mirksiukas.gif

QUOTE(Trolėmolė @ 2015 08 19, 20:54)
Ačiū. Tiesą sakant, Didėja, kai matavausi aš apie Jus pagalvojau. Šis sijonas šiek tiek storina, o Jūs lieknutė, aukšta, tiesiog idealiai šiam sijonukui.
Dėl to ir norėjau mėlyno, kad paprastesnis jis man atrodė. Su šiuo reikia progos išeiti.

thumbup.gif
Na, pati rasai, kad as lieknute, tai manes nedaug biggrin.gif , taigi vietoj "jus", prasyciau "tu " mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 08 20, 09:17)
... niu, laaabas rytas, Trolemole, tai per kurią vietą pati būsi stora??!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
...kažką matyt nedažiūrėjau  bigsmile.gif  biggrin.gif  pati Tamsta tokia pati  mirksiukas.gif ]

Mergaitės, pasirodykit, kuri nors lasercut sijonuka, niu bais smalsu pamatyt  bigsmile.gif

Nu man ūgio trūksta labai biggrin.gif
Rodžiausi aš vakar su šiuo sijonu. Galėsiu vakare į až įmesti.

QUOTE(Smilga7 @ 2015 08 20, 09:32)
Mergaitės, prminkit Combo sweater dydžius  blush2.gif žinau, kad buvo kalbėta, bet tuo metu nebuvo aktualu, tai ir nefiksavau  doh.gif o dabar prisireikė ir nebepamenu. Megztukus XS JCrew perku

Megztukus perku xs, combo turiu xxs ir xxxs. Tinka abu.
Atsakyti
nesiseka man pagauti pukiniu trumpu striukiu, matyt, niekam neaktuali -30 % nuolaida, visos su -75 % apsipirko tongue.gif
viena siunciau , nenupirko, vakar vel pasiunciau , irgi neliko...

gal kuri turite tokia https://www.jcrew.co...p;bmUID=kZ4nHES
kaip ji realiai,verta demesio? kaip dydziai?

o, si, kaip supratau didinta https://www.jcrew.co...p;bmUID=kYCoJ9n, siunciau XS d, bet irgi nespejo nupirkt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 20 rugpjūčio 2015 - 09:49
QUOTE(Smilga7 @ 2015 08 20, 08:32)
Mergaitės, prminkit Combo sweater dydžius  blush2.gif žinau, kad buvo kalbėta, bet tuo metu nebuvo aktualu, tai ir nefiksavau  doh.gif o dabar prisireikė ir nebepamenu. Megztukus XS JCrew perku

QUOTE(Trolėmolė @ 2015 08 20, 09:25)
Megztukus perku xs, combo turiu xxs ir xxxs. Tinka abu.

drinks_cheers.gif
Aš taip pat įprastai XS JCrew dėviu, o Combo XXS tinka 4u.gif
Atsakyti