Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Merginos,o kokias maikes/palaidines nesiojat po cardiganais? Man reikia kazko balto,paprasto,bet labiau palaidines.. g.gif Parekomenduokit 4u.gif

As kai pamatau nauja papildyma(kas dabar ir ivyko),tai visada uzsiciklinu,ka butinai turesiu nusipirkt. Ir tie apgalvoti pirkiniai man ziauriai vyke ir nebuna pilna daiktu i isparduotuve thumbup.gif Nu tik kartais,netyciukai kokie pasitaiko dar doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Salvince @ 2015 09 30, 13:00)
Vau  koks grazus megztukas,nuostabiai atrodo  wub.gif

Aciu 4u.gif

enura
pas mane dominuoja grubumas rubuose,tai visai tinka tos grubios geles biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 30 rugsėjo 2015 - 18:44
QUOTE(enura @ 2015 09 30, 19:41)

ai Dideja, siandien prisiminiau. Jau trecia diena nesioju ta ryyyskiaja melyna crew striuke ir ka... anei vieno komplimento schmoll.gif  biggrin.gif bet gatvej tqi matau kaip zmones ziuri, nes spalva aki traukia  biggrin.gif

blink.gif kokia neteisybe biggrin.gif

ji tikrai verta komplimento, ir ne vieno bigsmile.gif mirksiukas.gif

manau susipras dar..... ir sulauksi tu komplimentu biggrin.gif
Atsakyti
Parasiau i jcrew puslapi del dydziu doh.gif gal as kazko nesuprantu? Mano ugis 170 cm, liemuo 68, klubai 92. Klausiau konkreciai apie Ryder pants. Ir man rekomendavo Tall 8!!!! blink.gif nors chino kelnes nesioju tall 2 ir dar juosmeni siaurinau... tai ar as tokia stora ar jie su dydziais painiojasi?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 09 30, 21:19)
Parasiau i jcrew puslapi del dydziu  doh.gif gal as kazko nesuprantu? Mano ugis 170 cm, liemuo 68, klubai 92. Klausiau konkreciai apie Ryder pants. Ir man rekomendavo Tall 8!!!!  blink.gif nors chino kelnes nesioju tall 2 ir dar juosmeni siaurinau... tai ar as tokia stora ar jie su dydziais painiojasi?

Jie gal susimasie konvertuodami CM i colius.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 09 30, 20:19)
Parasiau i jcrew puslapi del dydziu  doh.gif gal as kazko nesuprantu? Mano ugis 170 cm, liemuo 68, klubai 92. Klausiau konkreciai apie Ryder pants. Ir man rekomendavo Tall 8!!!!  blink.gif nors chino kelnes nesioju tall 2 ir dar juosmeni siaurinau... tai ar as tokia stora ar jie su dydziais painiojasi?

As imciau tall0. Nu arba max 2. Su tokiais ismatavimais tik ugiu 164cm turiu 0 bet lyg atrodo atlenkti juos dar galima pora cm g.gif O gal ir maisau blush2.gif

Gal kurit jau turit?
user posted image

Cable crewneck sweater with fringe
user posted image
Laukiu savuju,tai idomu ar pataikiau su dydziais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 09 30, 21:19)

Gavau vakar savo taip lauktas RYDER PANTS 2 Regular dydzio. Kaip gaila, visgi per placios man per klubus ir slaunis...ir aisku, ilgesniu noretusi...
As 172 cm , liemuo ~70cm, klubai ~91-92 cm.
Bet siaip laaaabai patiko jos man, pati medziaga labai faina, storesne tokia, rudeniui liuks, tampli....o ir spalva gerule wub.gif desiu i isparduotuve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2015 09 30, 09:12)
drinks_cheers.gif
Aš dar pasireikšiu dėl merino megztuko. rolleyes.gif  Šiandien apsivilkau į darbą XXS dydžio  prie kelnių, kurių liemuo per pusantro piršto po bamba prasideda. Na ir jis tikrai jau man per trumpas, nes atsisėdus nugara nuoga, o ir pakėlus rankas pilvas šviečia. Teks nešioti tik prie visiškai nežemintu liemeniu rūbų. XS dydis kažkiek ilgesnis, tai būtų geriau.
Taigi aukštaūgėms ir perkančioms savo dydžio megztuką, na jis tikrai bus trumpas.

Mano ūgis 177 cm, turiu megztuką L dydžio (ryškiai rožinį cool.gif ). Dėviu tik prie sijonų aukštu liemeniu (kur liemuo centimetras VIRŠ bambos) - tiek prie paprasto pieštuko siono, tiek prie daugelio vasarą iš J. Crew pirkto eylet skirt juodo. Su džinsais, deja, tikrai trumpas... smile.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 30, 09:37)
Bet tai kai daugunma moterų ne su "rėmais"  biggrin.gif , tai rigi OK - proporcijas padailina.

ot, merginos, pasisekė jums - mano pečiai telpa tik į 12 dydį biggrin.gif

QUOTE(Cocainna @ 2015 09 30, 19:45)
Merginos,o kokias maikes/palaidines nesiojat po cardiganais? Man reikia kazko balto,paprasto,bet labiau palaidines.. g.gif Parekomenduokit 4u.gif

Aš irgi ieškau kažko po megztukais ar švarkais, tai dabar laukiu šios iš factory:
user posted image
https://factory.jcre...p;bmUID=kZNjUlx
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 10 01, 07:02)
Gavau vakar savo taip lauktas RYDER PANTS 2 Regular dydzio. Kaip gaila, visgi per placios man per klubus ir slaunis...ir aisku, ilgesniu noretusi...
As 172 cm , liemuo ~70cm, klubai ~91-92 cm.
Bet siaip laaaabai patiko jos man, pati medziaga labai faina, storesne tokia, rudeniui liuks, tampli....o ir spalva gerule  wub.gif  desiu i isparduotuve  ax.gif

O labai trumpos? Gal man tiktų su 170 cm? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 10 01, 09:10)
O labai trumpos? Gal man tiktų su 170 cm?  blush2.gif

Del trumpumo , tai tikrai nesiociau ir tokias, man ( su 172 cm) truputi virs kauliuko smile.gif
Atsakyti
Mergaites noriu paklausti apie Casmiriukus. Jei nesioju M ar galiu S pirkti? Gal jie biski didinti? Kaip kokybe? Maciau isparduotuvei labai ispardavineja. Labai lauksiu atsiliepimu.

J CREW COLORBLOCK 100% CASHMERE TEE.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 01 spalio 2015 - 09:08
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2015 10 01, 09:06)
Mergaites noriu paklausti apie Casmiriukus. Jei nesioju M ar galiu S pirkti?

Parašykit apimtis, bus lengviau patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 01, 10:30)
Parašykit apimtis, bus lengviau patarti  4u.gif

vaje. sedziu darbe nelabai galiu ir metro neturiu smile.gif Sakykim taip - Tippius nesioju M dydzio.
Atsakyti