Regal, labai dailiai merinukai jums atrodo
O vat Cocainnos megztukėlis šįkart man nelabai pats gražus, bet kažkoks tas modelis keistokas, arba foto gal taip atrodo
QUOTE(Girl. @ 2015 09 29, 19:41)
Regal, labai dailiai merinukai jums atrodo
O vat Cocainnos megztukėlis šįkart man nelabai pats gražus, bet kažkoks tas modelis keistokas, arba foto gal taip atrodo
Ačiū.
Man Cocainos megztukas irgi nelabai, man gėlių jau perdaug, o ir viršuj per rankas ir krūtinę negražiai krenta, bet svarbu kad pačiai patinka Bet už tai kelnės ir ypač batai geruliai
O man patinka . Jis visiskai laisvas,gal nuotrauka nesekminga bet as patenkinta
Regal , aciu
Regal , aciu
QUOTE(Girl. @ 2015 09 29, 20:41)
QUOTE(regal @ 2015 09 29, 20:47)
Ačiū.
Man Cocainos megztukas irgi nelabai, man gėlių jau perdaug, o ir viršuj per rankas ir krūtinę negražiai krenta, bet svarbu kad pačiai patinka
Man Cocainos megztukas irgi nelabai, man gėlių jau perdaug, o ir viršuj per rankas ir krūtinę negražiai krenta, bet svarbu kad pačiai patinka
as ziuredama i Cocainnos megztuka, kazkodel atsiminiau viena is senos kolekcijos, labai panasus kazkuom
atsimenat sita ? http://images34.fotk...4156/009-vi.jpg, tai vat jis ant manes negraziai ziurejosi, man nepatiko tas vaizdas petuku srity ir rankoves...., pardaviau
Bet pritariu, kad svarbiausia yra kaip pati jautiesi su tuo rubu, net jeigu kiti ir girtu, o man paciai nesiziuretu , negaleciau devet
QUOTE(Dideja @ 2015 09 30, 06:28)
Bet pritariu, kad svarbiausia yra kaip pati jautiesi su tuo rubu, net jeigu kiti ir girtu, o man paciai nesiziuretu , negaleciau devet
Aš dar pasireikšiu dėl merino megztuko. Šiandien apsivilkau į darbą XXS dydžio prie kelnių, kurių liemuo per pusantro piršto po bamba prasideda. Na ir jis tikrai jau man per trumpas, nes atsisėdus nugara nuoga, o ir pakėlus rankas pilvas šviečia. Teks nešioti tik prie visiškai nežemintu liemeniu rūbų. XS dydis kažkiek ilgesnis, tai būtų geriau.
Taigi aukštaūgėms ir perkančioms savo dydžio megztuką, na jis tikrai bus trumpas.
QUOTE(regal @ 2015 09 29, 19:47)
Ačiū.
Man Cocainos megztukas irgi nelabai, man gėlių jau perdaug, o ir viršuj per rankas ir krūtinę negražiai krenta, bet svarbu kad pačiai patinka Bet už tai kelnės ir ypač batai geruliai
Geras. Jau vien tuo, kaip veikiausiai ne kartą esu minėjusi, man ši tema patinka, kad čia pasireiškia tiek daug skirtinų matymų, "akių" . Man, pvz., net į galvą nešovė tas kritimas, visai nepastebėjau! O gėlės- pats tas grožis !
Jis gal pečius kiek papaltina. Bet tai kai daugunma moterų ne su "rėmais" , tai rigi OK - proporcijas padailina.
Tai priminė, kai žmonos klausia vyrų kartais nuomonės apie rūbą - jiem ten gražu, o moteriškė sako "ne ne ne, ką tu čia man pataikauji" maždaug
P.S. O šiaip, dar jei dėl foto, aš pvz., kai daraus prieš veidrodį pati, tai kažkaip nuo viršaus į apačią tas rakursas gaunasi, ir tas tikrai kiek iškraipo vaizdą.
Papildyta:
Didėja - gražiai jums ten tas megztukas, beje
Regal, as nesioju tuos merinukus butent su paaukstintais dzinsiukais
Man Cocainnos megztukas patiko Bet pastebejau, kad musu skoniai daugiau maziau sutampa
Man Cocainnos megztukas patiko Bet pastebejau, kad musu skoniai daugiau maziau sutampa
QUOTE(stuleju @ 2015 09 30, 10:59)
Regal, as nesioju tuos merinukus butent su paaukstintais dzinsiukais
ir as ta pastebejau. Gal nuotrauka nelabai daili,bet megztukas grazus ir man patinka Kaip ir sakiau jau,net jei visos peiksit o man patiks,as negalvodama vistiek nesiosiu. Skoni turiu tai nebijau
Lygiai taip pat jei visoms bus super o man nepatiks/nepritiks,desiu i isparduotuve 😎
Man megztukas Dideja kazkoks trumpokas Bet grazus. Man atsibodo 3/4 rankovem,ieskau dauguma ilgomis.
QUOTE(Cocainna @ 2015 09 30, 13:54)
* ir as ta pastebejau. Gal nuotrauka nelabai daili,bet megztukas grazus ir man patinka Kaip ir sakiau jau,net jei visos peiksit o man patiks,as negalvodama vistiek nesiosiu. Skoni turiu tai nebijau
Lygiai taip pat jei visoms bus super o man nepatiks/nepritiks,desiu i isparduotuve 😎
**Man megztukas Dideja kazkoks trumpokas Bet grazus. Man atsibodo 3/4 rankovem,ieskau dauguma ilgomis.
**Man megztukas Dideja kazkoks trumpokas Bet grazus. Man atsibodo 3/4 rankovem,ieskau dauguma ilgomis.
*
** taip taip, tikrai ir trumpokas (mano ugis 172 cm) ir siaip ne mano rubas buvo As taip pat megstu ilgomis rankovemis, nes rudeniui -ziemai man ir saltoka su 3/4
Man si karta Cocainnos megztukas irgi nelabai... gal laisvesnio noretusi, o ir tos geles kazkokios per grubios ... bet man irgi dzin kas ka sako ir nesioju jeigu man patinka, taip kad cia tik nuomone
ai Dideja, siandien prisiminiau. Jau trecia diena nesioju ta ryyyskiaja melyna crew striuke ir ka... anei vieno komplimento bet gatvej tqi matau kaip zmones ziuri, nes spalva aki traukia
ai Dideja, siandien prisiminiau. Jau trecia diena nesioju ta ryyyskiaja melyna crew striuke ir ka... anei vieno komplimento bet gatvej tqi matau kaip zmones ziuri, nes spalva aki traukia