Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Lopez @ 2015 09 28, 17:05)
O Jūsų dydis įprastai xs?
Per pečius taip pat nera siaura? Kazkaip pagal atsiliepimus susidarė įspūdis, kad visos i didesni dydi orientavosi smile.gif

XXS per krūtinę-44, ilgis- 51cm
XS- per krūtinę- 47cm, ilgis- 53cm.
Mano pečiai ne platūs, tai man tikrai nesiaura. Jcrew viršaus mano įprastinis dydis 0-2, XS 4u.gif
Atsakyti
Gavau sitas, https://www.jcrew.co...B8172/B8172.jsp labai patiko sudetis, su 90cm klubais 00 dar truputi vietos yra. Minusas, kad labai glamžosi, ir dar pabuvau siandien dulkių siurblys, visokius pukus traukia, šiaip neblogos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamiliukas7: 28 rugsėjo 2015 - 21:10
Pasirodau su merino megztukais.
1-XXS dydis, 2- XS dydis. Nuotraukose gal nelabai matosi, bet XS platesnis, labiau apkritęs
user posted image user posted image
Atsakyti
Mano turimų crewneck XS dydžio išmatavimai - per pažastis - 46, ilgis - 55 cm g.gif
pirkau gal 5 spalvų, galvojau ilgesniam laikui užteks, bet po to kitokių vėl pirkau ir žiūriu, kad pilni stalčiai naujų megztukų, už tai keletą ir parduodu doh.gif o šiaip man po švarkais, su sijonais ir klasikinėm kelnėm į darbą idealus rūbas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 29 rugsėjo 2015 - 06:45
Mergaitės, o kokio dydžio reikėtų crewneck megztuko su 96 cm per krūtinę?
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2015 09 29, 06:33)
Mano turimų crewneck XS dydžio išmatavimai - per pažastis - 46, ilgis - 55 cm  g.gif
pirkau gal 5 spalvų, galvojau ilgesniam laikui užteks, bet po to kitokių vėl pirkau ir žiūriu, kad pilni stalčiai naujų megztukų, už tai keletą ir parduodu  doh.gif  o šiaip man po švarkais, su sijonais ir klasikinėm kelnėm į darbą idealus rūbas  wub.gif

Aš taip pat į darbą juos pirkau prie lygiai tokios pat aprangos. drinks_cheers.gif
Aš laukiu kol jcrew duos geras nuolaidas, tada vėl pirksiu kitokių spalvų, nes žinant kokia jų buvo kaina ir už kiek SM dauguma pardavinėja , tai nekyla ranka pirkti. Nors žinoma yra ir tokių, kurios ir brangiau pirko, pvz. per didžiąsias nuolaidas aš tik XXS pagavau, XS pirkau dvigubai brangiau, kažkur už ~25eur. ax.gif
Atsakyti
Regal, dailiai atrodo megztukai 4u.gif Matosi tikrai kur XXS ir XS ax.gif As irgi dali pirkau pigiai, dali brangiai, nors tada jau pigiai atrode doh.gif Bet taip jau buna su Crew ax.gif Nors siaip siais megztukais esu labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip jums HEATHERED MERINO WOOL TURTLENECK SWEATER tikrovėj? Ar patenkintos?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 29, 14:34)
Merginos, o kaip jums HEATHERED MERINO WOOL TURTLENECK SWEATER tikrovėj? Ar patenkintos?

Rubas-nesusipratimas. Striukas bukas ir platus.
Atsakyti
Aciu, merginos, uz patarimus ir vaizdine medžiaga dėl crewneck sweater. Nusprendžiau bandyti xs, nes radau savo norima spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 09 29, 14:07)
Rubas-nesusipratimas. Striukas bukas ir platus.

Aišku biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pasimaivyt biggrin.gif Megztuka uzskaitau,tooos rankovytes wub.gif thumbup.gif
Truputi nelygintas,is maiso iskarto ant saves blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 29 rugsėjo 2015 - 18:03