Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Irreelle @ 2015 09 28, 12:30)
Merginos, kodel isparduotuveje taip masiskai parduodamas merino crewneck sweater? Jis labai trumpas ar kas su juo negerai?  ax.gif
Taip, jis yra trumpas. 4u.gif Matosi ir ant manekenės, kokio ilgio jis yra
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 09 28, 12:30)
Merginos, kodel isparduotuveje taip masiskai parduodamas merino crewneck sweater? Jis labai trumpas ar kas su juo negerai?  ax.gif

QUOTE(regal @ 2015 09 28, 13:06)
Taip, jis yra trumpas. 4u.gif Matosi ir ant manekenės, kokio ilgio jis yra

Bet kai kada tai geras toks ilgis. Pvz., prie sijonų, kad nereiktų daug susikišt biggrin.gif
Kažkuri narė rodėsi su olive spalvos, prie pencil sijono - liuks atrodė.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 09 22, 22:32)
laurita99as Klubai gal 93cm,liemuo jei ji galima taip pavadinti 67cm biggrin.gif
Ryder pant patiko man,kelnytes standzios medziagos,bet labai tamprios. Bandysiu dar kita spalva pagaudyt

Graziai atrodot su sitom kelnem. Ilindau i tema kaip tik apie sitas kelnes atsiliepimu paskaityt. Kelniu apacua labai jau aptempta atrodo g.gif Ar ju dydis toks kaip kitu modeliu kelniu? Turiu vienas 2 tall, tai gerai, tik per juosmeni truputi siaurint reikejo. Mano ugis 170 cm, tai irgi tik i tall dairytis?
PALEY PANT IN ITALIAN STRETCH WOOL niekas neturit?
Papildyta:
O dar toks kvailas klausimas blush2.gif psl apacioj kur dydziu lentele, raso tel nr ir el pasta, kuriuo galima konsultuotis dydziu klausimu- ar jis nemokamas? blush2.gif jei parasyciau, nepateiks saskaitos uz stilisto paslaugas? doh.gif
Atsakyti
El.pastu tikrai atsako, ir saskaitos nera dar atsiunte. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 28, 14:12)
Bet kai kada tai geras toks ilgis. Pvz., prie sijonų, kad nereiktų daug susikišt  biggrin.gif
Kažkuri narė rodėsi su olive spalvos, prie pencil sijono - liuks atrodė.

Aš turiu keletą skirtingų spalvų, tai man su 163 cm ūgiu- okay, bet aš tokio megztuko nesikiščiau į sijoną ar kelnes, nors čia žinoma skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2015 09 28, 17:17)
Aš turiu keletą skirtingų spalvų, tai man su 163 cm ūgiu- okay, bet aš tokio megztuko nesikiščiau į sijoną ar kelnes, nors čia žinoma skonio reikalas ax.gif

O kaip dėl dydžiu? Jei gerai suprantu, i didesne puse orientuotis?
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2015 09 28, 15:23)
O kaip dėl dydžiu? Jei gerai suprantu, i didesne puse orientuotis?

Jie tikrai nemažinti, į plotį sakyčiau net didinti. Aš turiu XXS ir XS su 84cm per krūtinę. Galėsiu vakare parašyti išmatavimus, jei domina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 28 rugsėjo 2015 - 15:30
Tiek to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 28 rugsėjo 2015 - 16:01
QUOTE(regal @ 2015 09 28, 17:29)
Jie tikrai nemažinti, į plotį sakyčiau net didinti. Aš turiu XXS ir XS su 84cm per krūtinę. Galėsiu vakare parašyti išmatavimus, jei domina

O Jūsų dydis įprastai xs?
Per pečius taip pat nera siaura? Kazkaip pagal atsiliepimus susidarė įspūdis, kad visos i didesni dydi orientavosi smile.gif
Atsakyti
viskas su tais megztiniais gerai, kaip kažkas sakė labai geras ilgio prie sijono ir tikrai ne tik su 164cm, o laisvai iki 170cm...parduoda nes buvo jie popigiai, tai ir prisipirko visos..o as per didelius nusipirkau ir dar po 26 eurus mokejau...va, kaip parduot dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 09 21, 17:53)
O mane labai domina paltai. Merginos,kurios turit,rekomenduokit koki,kaaa g.gif Neissirenku.

Siandien mano diena. Pagavau juoda fedora uz 10.49$ ir chunky ribbed scarf uz 11.89$. Jau kieta,ka tu,ka tu doh.gif  lotuliukas.gif Tikiuosi scarf'as patiks,nei vieno is jcrew neturiu,o norejau storo,megzto.

Gal kuri jau gavo rider pant? J

Gal kuri jau turi isigijusi si grazuoli?Uzsisakiau siandien,tai jauciu per maza unsure.gif
user posted image

Cocainna, gal jau gavai? jeigu taip, kaip jo dydis? aš mislynu as man XS ar XXS su 86 krūtine imti? smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2015 09 28, 19:09)
Cocainna, gal jau gavai? jeigu taip, kaip jo dydis?  aš mislynu as man XS ar XXS su 86 krūtine imti? smile.gif ačiū  4u.gif

Oi ne,dar skaiciuku net negavau mastau.gif Tikiuosi sia sav. jau gauti ir kita antradieni tureti pas save biggrin.gif Cia as planuoju,o kazkas juokiasi..As emiau xxs su 88cm,tai jauciu bus mazas. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2015 09 28, 14:20)
Graziai atrodot su sitom kelnem. Ilindau i tema kaip tik apie sitas kelnes atsiliepimu paskaityt. Kelniu apacua labai jau aptempta atrodo  g.gif  Ar ju dydis toks kaip kitu modeliu kelniu? Turiu vienas 2 tall, tai gerai, tik per juosmeni truputi siaurint reikejo. Mano ugis 170 cm, tai irgi tik i tall dairytis?

Ji aptempta ir yra,tokiu butent norejau,nes plati man nepatinka.Dydis toks pat kaip ir visu kitu kelniu. Mano ugis 164 tai manyciau,kad tall reiketu smile.gif Juosmuo mazesnis man pasirode negu cafe capri ar kokiu dar panasiu i jas g.gif
Atsakyti