Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Cocainna @ 2015 09 23, 19:39)

Ryder pant sudetis 60%cotton 38%viscose 2% elastane drinks_cheers.gif
Joo,man ugis tikrai padeda su jcrew,visos kelnes is ilgio kaip nulietos,nei karto nereikejo dar taisyt biggrin.gif

Ačiū. Gera sudėtis smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turite Minnie pant in full lenght 0 ar 00 dydi? Su kokiais klubais jums tinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 09 23, 10:34)

Dideja, o minnie in wool neturi ? As turiu 2 d., tai man jos laisvokos, o i 0 d. vos tilpau, nors apimtys tokios kaip Cocainnos g.gif
Del trumpumo tai dar pakenciama, nes galima su ilgaausliais deveti, o ir atlekti paparastai dar galima mirksiukas.gif

ne, neturiu siu.... ax.gif cafe capri turiu 2Tall, bet kazkaip sublogau ir jos jau laisvokos....taigi , ko gero su tom Ryder kelnem irgi busiu prasovusi.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 09 24, 12:35)
ne, neturiu siu.... ax.gif cafe capri turiu 2Tall, bet kazkaip sublogau ir jos jau laisvokos....taigi , ko gero su tom Ryder kelnem irgi busiu prasovusi....  ax.gif

Gal ir nebusi prasovusi mirksiukas.gif Bet capri gali buti laisvokos, ju toks modelis. O minnie jau negerai kai laisvos. Matyt, tas pats ir su Ryder kelnem g.gif
Ai, gausi ir pamatysi, ka cia speliosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 09 24, 12:40)

Ai, gausi ir pamatysi, ka cia speliosi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 09 24, 11:35)
... kazkaip sublogau ir jos jau laisvokos....

nu kur jau tau dar blogti biggrin.gif pasakyk recepta kaip ta padaryti ax.gif man praverstu jau rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 09 24, 13:58)
nu kur jau tau dar blogti  biggrin.gif pasakyk recepta kaip ta padaryti  ax.gif  man praverstu jau  rolleyes.gif  4u.gif

geriau nenorek sito recepto schmoll.gif

artimuju sunkios ligos, stresas, pergyvenimai, o ir paciai per sveikata kerta....
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 09 25, 07:08)
geriau nenorek sito recepto schmoll.gif

artimuju sunkios ligos, stresas, pergyvenimai, o ir paciai per sveikata kerta....

oi unsure.gif tada nekas tikrai verysad.gif laikykis 4u.gif

tikrai kai buvo vaikas mazas ir siaip daugiau rupesciu tai tas svoris akimirksniu ir dingdavo drinks_cheers.gif o dabar rolleyes.gif reiskiasi mano gyvenimas gereja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 09 25, 09:49)
oi  unsure.gif tada nekas tikrai  verysad.gif laikykis  4u.gif

tikrai kai buvo vaikas mazas ir siaip daugiau rupesciu tai tas svoris akimirksniu ir dingdavo  drinks_cheers.gif o dabar  rolleyes.gif reiskiasi mano gyvenimas gereja  biggrin.gif

aciu 4u.gif

linkiu ir toliau dziaugtis gyvenimu ir, kad bedos visos aplenktu 4u.gif , o tie " nereikalingi kg" , tai tik mazyte smulkmena mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite šios maikelės XS dydį? - Gal galėtumėt išmatuoti per krūtinę?
SPECKLED COTTON V-NECK T-SHIRT
user posted image
Ačiū būtų labai didelis 4u.gif
Atsakyti
Merginos,gal kuri turi ir gali rekomenduoti laaabai grazius smailianosius bet trumpus,rudieninius max iki kauliuko. Ilgu pilna turiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kodel isparduotuveje taip masiskai parduodamas merino crewneck sweater? Jis labai trumpas ar kas su juo negerai? ax.gif
Atsakyti