Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Caribian @ 2015 09 22, 20:54)
GalimA suknutes nuoroda?

https://www.jcrew.co...p;bmUID=k.zKGkT 4u.gif

Cocainna, puikiai atrodai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 22 rugsėjo 2015 - 23:02
QUOTE(mimsy @ 2015 09 22, 23:01)

Lauksiu komentaru gavus ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 09 22, 18:48)
Ryder pant 0d.

Labai gerai 4u.gif

Itariu, kad vistik mano laukiamas 2 d man bus laisvokos , kojos mano plonos biggrin.gif o ir trumpos su 172 cm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 23 rugsėjo 2015 - 07:40
Gal kas turit ankle zip leggins?kaip jos realiai?
https://www.jcrew.co...p;bmUID=k.NmD.C
Cocainna,Ryder kelnytes labai graziai atrodo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaul: 23 rugsėjo 2015 - 07:39
QUOTE(Caribian @ 2015 09 23, 01:02)
Lauksiu komentaru gavus ja 4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 09 22, 18:48)
Ryder pant 0d.

mimsy,butinai pademonstruok sita suknyte rudienini varianta drinks_cheers.gif As irgi sunkiai ja isivaizduoju,bet kai bus visas outfitas,gal kitaip atrodys ax.gif

Labai gražu. Ir spalva lf faina, nepabodusi wub.gif
O kokia Ryder sudėtis, jei nesunku, brūkštelk % blush2.gif

Šį megstuką gan retai, man atrodo, įmesdavo į sale. Tavo versija su 'Ryder labai graži.
J.Crew jo taip nepteikė, man atrodo todėl dauguma ir nepamenat jo. ax.gif
Atsakyti
Cocainna labai super,gal turit megztuko nuorodele? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 09 23, 09:05)
Šį megstuką gan retai, man atrodo, įmesdavo į sale. Tavo versija su 'Ryder labai graži.
J.Crew jo taip nepteikė, man atrodo todėl dauguma ir nepamenat jo.  ax.gif

as tai supratau, kad merginos brangiai pirko, tai turbut i sale nelabai ir imesdavo arba tik vienetus...
Atsakyti
Cocainna, dailiai atrodo visas derinys wub.gif

Ir vel tavo ugis tik i nauda, nes ilgis labai tinkamas mirksiukas.gif

QUOTE(Dideja @ 2015 09 23, 08:36)
Labai gerai  4u.gif

Itariu, kad vistik mano laukiamas 2 d man bus laisvokos , kojos mano plonos  biggrin.gif o ir trumpos su 172 cm  ax.gif

Dideja, o minnie in wool neturi ? As turiu 2 d., tai man jos laisvokos, o i 0 d. vos tilpau, nors apimtys tokios kaip Cocainnos g.gif
Del trumpumo tai dar pakenciama, nes galima su ilgaausliais deveti, o ir atlekti paparastai dar galima mirksiukas.gif

Enura, ta geleta megztuka tai daznai deviu, vykes labai, prie daug ko tinka, o nepigus buvo, bet pasiteisino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 09 23, 09:34)
Enura, ta geleta megztuka tai daznai deviu, vykes labai, prie daug ko tinka, o nepigus buvo, bet pasiteisino ax.gif

tai Tu kiek pamenu ta su visu silkiniu priekiu turi, kur buvau nuoroda idejus ane? g.gif tai ta sunkiau buvo pagaut, bet imesdavo i sale. o vat to kur Cocaina rodesi tai isvis nebuvo matyt... tai ir sakau kad matyt ispirko ir taip, nereikejo i sale paleist...

tas Tavo irgi fainas labai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o ką Crew nori pasakyt, parašydami "signature"? signature leggings, pvz. biggrin.gif
Kad labai super jos kažkokios?
Kažkur ir prie kitų rūbų lyg esu mačius šį 'terminą'. Ar jis nieko nereiškia? smile.gif
LINKAS
Atsakyti
Aciu labai mergaites 4u.gif

Ryder pant sudetis 60%cotton 38%viscose 2% elastane drinks_cheers.gif
Joo,man ugis tikrai padeda su jcrew,visos kelnes is ilgio kaip nulietos,nei karto nereikejo dar taisyt biggrin.gif

melynake28 nuoroda 35 psl po nuotrauka ikeliau wink.gif

Ir del megztuko nuorodoje jis toks laisvokas,bet ant manes tikrai ne. Nera pertemptas,bet kazkodel visai noreciau S dydzio o ne XS,bet tik per krutine.. biggrin.gif
Atsakyti