Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Girl. @ 2015 09 22, 19:18)
Cocaina, labai dailu thumbup.gif o koks čia megztukas?labai kažkur matytas, bet neatgaminu kur cool.gif

lotuliukas.gif lygiai ta pati norejau parasyti drinks_cheers.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2015 09 22, 18:06)
na va, pagaliau kazkas su Ryder pasirode bigsmile.gif  norejau jau siandien klausti  biggrin.gif
Cocainna, bet jus neausta, kiek pamenu, ar ne? maniau ilgesnes jos, manau tada man tall reiktu  g.gif bet siaip labai graziai atrodo  wub.gif  thumbup.gif cia navy ar peacock spalva?
lauksim Mimsy pasirodant  wub.gif

Aciu 4u.gif Jo,ugis 164,tai man tip top. Peacock spalvyte mirksiukas.gif

QUOTE(Girl. @ 2015 09 22, 19:18)
Cocaina, labai dailu thumbup.gif o koks čia megztukas?labai kažkur matytas, bet neatgaminu kur cool.gif

Aciu 4u.gif
Nu gi irgi crew biggrin.gif
user posted image
Merino wool mixed media sweater
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 09 22, 18:48)
Ryder pant 0d.

Labai graziai atrodo 4u.gif 4u.gif

Kiek pas jus prie klubus ir liemeni? ax.gif
Atsakyti
[quote=dewofsoul,2015 09 21, 21:06]
Aš tik vieną paltuką turiu, va tokį, tik juodą https://www.jcrew.co...B5347/B5347.jsp. Ėmiau 4 dydį.

su kokiais ismatavimais 4 dydis tinka? 4u.gif
Atsakyti
Cocainna, labai dailiai kelnes atrodo bigsmile.gif Ir megztukas fantastinis, turiu toki pati, labai einamas man tokiu oru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 09 22, 15:42)
Vis neimesdavo norimos spalvos 0 dydzio, bet pasiseke pagaliau, nezinau kaip realybej atrodys, bet internetinese nuotraukose man labai ziurisi wub.gif

GalimA suknutes nuoroda?
Atsakyti
[quote=Lin1,2015 09 22, 22:19]
[quote=dewofsoul,2015 09 21, 21:06]
Aš tik vieną paltuką turiu, va tokį, tik juodą https://www.jcrew.co...B5347/B5347.jsp. Ėmiau 4 dydį.
su kokiais ismatavimais 4 dydis tinka? 4u.gif
[/quote]
Pečiai apie 40 cm, krūtinė apie 90 cm, liemuo 73 cm, klubai 98 cm, ūgis 172 cm smile.gif Žemesniai ir per apimtis +5 cm didesniai irgi dar tiktų 4 dydis. Bent aš taip manau smile.gif
Atsakyti
Nu geras, o tai kada cia tuos megztukus pirkot? Kur as buvau? biggrin.gif dar imeta ji? Matytas tai belekaip, bet j crew tai lyg nemaciau jo smile.gif))
Atsakyti
As irgi sedziu ir mirksiu, nesuprantu, kur buvau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 09 22, 21:00)
Nu geras, o tai kada cia tuos megztukus pirkot? Kur as buvau? biggrin.gif dar imeta ji? Matytas tai belekaip, bet j crew tai lyg nemaciau jo smile.gif))

cia turbut bus pernai metu jei ne senesnes kolekcijos g.gif as tik kita toki su silko gelem per visa prieki pamenu, tai juos lyg pernai pavasari gaudem per ispardavimus, bet va butent sito ir as nepomniu unsure.gif galvojau kad kazkas panasu i crew nukopino. Kazkodel apie factory ir AT pagalvojau... ax.gif
Papildyta:
apie sita cia as ax.gif

https://i.s-jcrew.com/is/image/jcrew/A1921_...pdp_fs418$
Atsakyti
laurita99as Klubai gal 93cm,liemuo jei ji galima taip pavadinti 67cm biggrin.gif
Ryder pant patiko man,kelnytes standzios medziagos,bet labai tamprios. Bandysiu dar kita spalva pagaudyt biggrin.gif
O megztuka pagavau 08.29diena. Vienas buvo imestas,ir mano dydis,nepigiai isejo,bet man patinka tokie perliukai smile.gif Kiek stebedavau ji,tikrai nemaciau,o jei ir buvo imestas,nespedavau net i krepsi isimest,jau nebebuvo. Gal siaip "del akiu" imesdavo biggrin.gif

Ta su silkiniu priekiu tai irgi turiu,pirkau pries metus,gal net daugiau g.gif

stuleju Aciu 4u.gif Del megztuko drinks_cheers.gif as jo laukiau kaip issigelbejimo butent tokiu oru ax.gif
Atsakyti
As siemet vasari (pries pat Valentinke pasidovanojau bigsmile.gif ) pirkau biggrin.gif Neatsimenu kaip ten su juo buvo, lyg ir nebuvo dydziu pasirinkimo g.gif Bet as to su gelemis negavau, tai sita pasiemiau, neprasoviau biggrin.gif Agam, ne pats pigiausias megztukas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 22 rugsėjo 2015 - 21:40