Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(GammaOrionis @ 2015 09 22, 13:45)
O su 39, labiau 39.5 kokį dydį pirkti? 9M?

Pirmiau idejau ne ta nuoroda, dabar neparasiau, kad kalbu apie batus doh.gif Kai pamaciau ta dives ideta palta, tai dbr svaigstu lotuliukas.gif Raso, kad mazinti, reiketu dydziu didesnio, laukiu zenklo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 09 22, 13:39)
labai gražus wub.gif 

aš imčiau raudoną ryškų, jei nors -40 nuolaidą duotų...(bet tai kad dabar jau nėra 10 dydžio)

https://www.jcrew.co...49622/49622.jsp

Šitas paltas per didyjį išpardavimą liepos gale su nuolaida buvo 59,99 usd..spalvų aišku ne kažin ką buvo, dydis užsifiksavęs 8, gal buvo ir kitokių, bet kai nenusprendžiau kokio man reikėtų, tai ir nepirkau.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 09 22, 12:33)
Aš antrą sezoną džiūstu dėl Chateu parkos, bet tokia kaina ne darbinio palto tikrai neprirksiu, net ir su 30 off. Hthr turquoise spalvos jis dieviškas wub.gif

i tema. parduoda isarduotuvej parka kaip tik 4u.gif Aisku, sviesi lape, ne Jusu dydi, bet gal kam kitam tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 09 22, 15:46)
Šitas paltas per didyjį išpardavimą liepos gale su nuolaida buvo 59,99 usd..spalvų aišku ne kažin ką buvo, dydis užsifiksavęs 8, gal buvo ir kitokių, bet kai nenusprendžiau kokio man reikėtų, tai ir nepirkau.

eina sau, ka reiskia nuolat nebesekt verysad.gif
Atsakyti
Visos jau paltus renkasi, o as toliau vasarines smutkes perku doh.gif biggrin.gif

Dabar sia pasigavau, labai laukiu, vis neimesdavo norimos spalvos 0 dydzio, bet pasiseke pagaliau, nezinau kaip realybej atrodys, bet internetinese nuotraukose man labai ziurisi wub.gif Planuoju tiek prie ilgaauliu ir storo kardigano rudeni nesiot, tiek vasara prie basuciu ar slepeciu cyprus bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 09 22, 16:42)

Dabar sia pasigavau, labai laukiu, vis neimesdavo norimos spalvos 0 dydzio, bet pasiseke pagaliau, nezinau kaip realybej atrodys, bet internetinese nuotraukose man labai ziurisi wub.gif Planuoju tiek prie ilgaauliu ir storo kardigano rudeni nesiot, tiek vasara prie basuciu ar slepeciu cyprus bigsmile.gif

isties daili suknyte 4u.gif
na, bet as niekaip jos neisivaizduoju rudeniui ax.gif na, vasariska ji labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 09 22, 16:10)
isties daili suknyte  4u.gif
  na, bet as niekaip jos neisivaizduoju rudeniui  ax.gif  na, vasariska ji labai  smile.gif

As laisvai, nes atsiliepimuose raso, kad medziaga storesne ir sunkesne, nei atrodo smile.gif Na ziuresiu gavusi, jei ka vasarai ir pavasariui siltam sueis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 09 22, 17:12)
As laisvai, nes atsiliepimuose raso, kad medziaga storesne ir sunkesne, nei atrodo smile.gif Na ziuresiu gavusi, jei ka vasarai ir pavasariui siltam sueis bigsmile.gif

Kai gausi, tai prasom pasidemonstruoti su "rudenine-ziemine" jos versija mirksiukas.gif gal ir as nuomone pakeisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 09 22, 16:15)
Kai gausi, tai prasom pasidemonstruoti su "rudenine-ziemine" jos versija  mirksiukas.gif  gal ir as nuomone pakeisiu  smile.gif

O gal as pati nuomone pakeisiu ja gavusi biggrin.gif drinks_cheers.gif Bet pasidemonstruosiu butinai, kai visas gerybes susirinksiu, vien batu 3 poros doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ryder pant 0d.
user posted image

mimsy,butinai pademonstruok sita suknyte rudienini varianta drinks_cheers.gif As irgi sunkiai ja isivaizduoju,bet kai bus visas outfitas,gal kitaip atrodys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 22 rugsėjo 2015 - 17:56
na va, pagaliau kazkas su Ryder pasirode bigsmile.gif norejau jau siandien klausti biggrin.gif
Cocainna, bet jus neausta, kiek pamenu, ar ne? maniau ilgesnes jos, manau tada man tall reiktu g.gif bet siaip labai graziai atrodo wub.gif thumbup.gif cia navy ar peacock spalva?
lauksim Mimsy pasirodant wub.gif
Atsakyti
Cocaina, labai dailu thumbup.gif o koks čia megztukas?labai kažkur matytas, bet neatgaminu kur cool.gif
Atsakyti