Aš tik vieną paltuką turiu, va tokį, tik juodą https://www.jcrew.co...B5347/B5347.jsp. Ėmiau 4 dydį.
Na, modeliu tai esu labai patenkinta. Man patinka trapecijos arba cocoon tipo paltai, tokie laisvi, kur esant reikalui galima tik ant pečių užsimesti. Šiaip tai 4 dydis man gal per platokas, bet 2 dydžio rankovės jau būtų per trumpos. Bet užtat galiu po apačia storai pasirengti.
Nors to nereikia. Nešioju tokį paltą nuo spalio vidurio iki kovo mėn. Tarkim, žiemą, jeigu automobiliu keliauju, tai šilumos daugiau nei pakanka. Jeigu tenka viešuoju transportu maltis per kokį -10, nėra tragedijos. Jei LT žiemomis temperatūra siektų -20, sakyčiau, kad gal reikėtų ieškoti kitos alternatyvos.
Pats audinys labai kokybiškas, nesivelia, nerenka pūkų ar dulkių. Labai tvarkingai laikosi. Tik prie kaklo, kur tos rezinkos, labai pudra įsitrina. Bet apibendrintai, kažką panašaus tikrai rekomenduočiau
O po kiek paltus pagaunat? Nes kiek aš žiūriu, tai kosminės kainos, po 200 dol. +
Na, aš pirkau už maždaug 200 baksų. Negalėjau sulaukti didesnių nuolaidų, jau šąlau kaip reikiant
Nuuu aišku. Lietuvoj pirkt paltą už 700 litų kažkaip man normaliai, bet siųstis baisoka.
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 09 22, 10:06)
Nuuu aišku. Lietuvoj pirkt paltą už 700 litų kažkaip man normaliai, bet siųstis baisoka.
Tikrai baisoka siustis. Kai mano susidomejimo pradzioje palta buva galima pagauti uz 99.90 dol ir dar su 30 proc nuolaida, o ir valiutu santykis buvo kitoks, tai galima buvo rizikuoti.
Mano manymu, jcrew paltai turi specifini bruoza - virsutine dalis buna tip top pagal dydi, t.y. turint kiek iskylumu virsutineje dalyje ju paltai buna siauroki, kaip kokie svarkai. Po apacia kazka pasivilkti jau buna sudetinga.
Kitas reikalas svarkai. Jcrew svarkai man labai patinka, kokybiski, graziai sumodeliuoti. Tik kad dabar svarko neimanoma nupirkti, kainos ziaurios
Aireda, sutinku - tikrai kainos didžiulės... O kai buvo tie paltai po 99 dol. - čia prieš 3-4 metus - pamenu, tik tada man ta kaina irgi buvo neįkandama
Nors žiūrėjau šį savaitgalį paltukus Peek & Cloppenburg - eiliniai vinos paltukai nuo 400 eur. Tai tada ir J. Crew siųstis normalu, bent kokybė spindi.
Nors žiūrėjau šį savaitgalį paltukus Peek & Cloppenburg - eiliniai vinos paltukai nuo 400 eur. Tai tada ir J. Crew siųstis normalu, bent kokybė spindi.
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 09 22, 10:31)
Aireda, sutinku - tikrai kainos didžiulės... O kai buvo tie paltai po 99 dol. - čia prieš 3-4 metus - pamenu, tik tada man ta kaina irgi buvo neįkandama
... kainelės kandžiojasi, tikrai. Bet, kad jie neužmušami. Ypač senieji. Po sezono dėvėjimo nė žymės. Bet kalbu apie Crew, ne Factory. Jų neturiu. Man būtų žymiai "abidniau"nusiprikti už 50-80eur ir po sezono bijot į viešumą išeiti
Peacoat'us turiu 3. Visi liuksiškai išsilaikę. Vieną perpirkau iš Ebay. Nors ir baltas, bet stovis puikus. Gal į ebay verta pasidairyti?
Nes juos dažniausia parduoda kadangi atsibosta, o ne nusidėvi...
Taip, aš vėl į jcrew paltą dairaus ir nusiteikus, kad uz mažiau nei 150 kažin ar pavyks ką gaut...medžiagos nerealios, aš pardavineju Sabrina 10tall, ale žiuriu niekam nereikia...
labai gražus
aš imčiau raudoną ryškų, jei nors -40 nuolaidą duotų...(bet tai kad dabar jau nėra 10 dydžio)
https://www.jcrew.co...49622/49622.jsp
aš imčiau raudoną ryškų, jei nors -40 nuolaidą duotų...(bet tai kad dabar jau nėra 10 dydžio)
https://www.jcrew.co...49622/49622.jsp