Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Snaiger @ 2015 09 08, 17:10)
Merginos, reikia pagalbos, su 100 cm per klubus, ir 1,75 ūgiu, kokio dydžio reiktų Pixie snap-front pant kelnių ? g.gif

Jei liemuo laibesnis - 4.
Atsakyti
Pakonsultuokit del dydzio, ar 4P dydis atitinka XS europietiska? Ar su 170-171 cm tinkama del ilgio?

Konkreciau, tai del sio modelio sukneles klausiu unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 09 09, 09:49)
Pakonsultuokit del dydzio, ar 4P dydis atitinka XS europietiska? Ar su 170-171 cm tinkama del ilgio?

Konkreciau, tai del sio modelio sukneles klausiu  unsure.gif

Konkreciai apie si modeli nieko nezinau, bet apskritai dydis 4P gal labiau atitiks S d. nei XS. 4P yra Petite modelis, t.y. skirtas neaukstoms, o suknele matosi, kad neilga, tai su Jusu ugiui bus trumpa, liemens juosta gali buti per aukstai.

Tai tik mano pamastymai, gal kas pakomentuos butent si modeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 09 rugsėjo 2015 - 09:13
Sutinku su Aireda - petite dydis su jūsų ūgiu bus ankštas per visur: liemens liniją, rankų iškirpimus, krūtinės įsiuvus ir t.t. Atrodysit kaip su vaikiška suknele.
Atsakyti
Mergaites, gal kas turite marskinukus? Kaip jums?
Jeigu paprastai nesioju XS-S, koki dydi imti?
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row2
Atsakyti
Gerrrrai atrodo thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Aquamarine79 @ 2015 09 10, 20:26)
Mergaites, gal kas turite marskinukus? Kaip jums?
Jeigu paprastai nesioju XS-S, koki dydi imti?
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row2

Labiau priklauso nuo Jusu krutines dydzio bei peciu smile.gif pagal ismatavimus reiketu taikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 11 rugsėjo 2015 - 09:30
QUOTE(Cocainna @ 2015 09 11, 10:29)
user posted image

Va kaip gražu, o vis žiūrėjau į tas kelnes, ir nesurizikavau. Auskariukai spėju ir J.Crew smile.gif Liuks derinukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 09 11, 09:53)
Va kaip gražu, o vis žiūrėjau į tas kelnes, ir nesurizikavau. Auskariukai spėju ir J.Crew  smile.gif Liuks derinukas  smile.gif

drinks_cheers.gif ir man atrodo,kad auskarai j.crew,o gal ir klystu g.gif
Siaip sios kelnes buvo labai isgirtos mergaiciu 4u.gif
Atsakyti
atėjau šitą nuotrauką norėdama įdėti biggrin.gif ir aš labai gailiuosi, kad kelnių nepirkau, po 12,5 buvo doh.gif doh.gif doh.gif ir visi dydžiai išpardavimo pradžioje cry.gif kažkaip per ryškios pasirodė doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 09 11, 09:53)
Va kaip gražu, o vis žiūrėjau į tas kelnes, ir nesurizikavau. Auskariukai spėju ir J.Crew  smile.gif Liuks derinukas  smile.gif

ir man graziai ziuriis, o tos kelnes 30 dol - 50 proc smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2015 09 11, 10:04)
drinks_cheers.gif ir man atrodo,kad auskarai j.crew,o gal ir klystu g.gif
Siaip sios kelnes buvo labai isgirtos mergaiciu 4u.gif

o tu kelniu su 91-92 cm klubais 0 ar 00 dydzio reiktu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 09 11, 12:28)
o tu kelniu su 91-92 cm klubais 0 ar 00 dydzio reiktu ?  smile.gif

Su 93cm klubais 2 dydis kaip tik. Stora medziaga ir nesitampo. I 00 tikrai neilysit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 09 11, 09:29)
[...]

Wow, čia tamsta?!
Super atrodai!
Aš tai nedrįsau dėt šių dvieju grožių kartu - bet atrodo tai -tikrai labai labai gražiai! Puošniai kaip!👍🌹👗
Aš dar nepranešiojau šių kelnikių - dabar labai tas A-line skirt mėlynas einamas ☺.

Bet va ką pagirsiu - šiandien išbandžiau Crew pėdkelnes, control top tights - eina, sau - negraužia kojų lotuliukas.gif
Retai tokias randu, jau ėmiau pirkti tik tas su pūkeliu viduje - o šios - nuostabios!
[Su 167 ir 59 kg , ėmiau S dydį - pats tas.]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 11 rugsėjo 2015 - 13:33