Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Juorita @ 2015 09 07, 08:28)
Turbut kalbeta apie MERINO WOOL TIPPI SWEATER, bet temos kuri laika nesekiau- kaip ju dydziai? Nera labai didinti? 96-79 M reiktu, ar S tiktu?  Kaina siuo metu ju nebloga gaunas, tik dydziu nelabai yra. https://www.jcrew.co...46725/46725.jsp

Yra papildymai kasdiena,todel tikrai rasit tu dydziu. Dabar nezinau kaip tippiai. Bet anksciau imdavau XS su 89cm. Dabar jei nieko nemaisau,rase merginos,kad atitinka dydzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 09 07, 09:28)

as megstu laisvesnius, todel perku L su tokia pat krutines apimtimi. O be to man pasitraukia po plovimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 07 rugsėjo 2015 - 09:44
Sveikos merginos 4u.gif Seniai rasiau temoje, nors ir perziuredavau visas naujienas biggrin.gif Giriu visas pasirodziusias, tiek groziu visokiu prisipirkot mirksiukas.gif

Ateinu pasirodyti su savo nauju sijonu ax.gif Tai Pleated midi skirt, dydis 2. Norejosi ilgesnio pusto sijono. Sis nera labai pustas, bet labai tinka prie visokiu trumpu megztuku ax.gif turi kisenes ir pamusala.
Gal kam ir pasirodys bobiskas, bet man patinka. Tik gal reiketu elegantisku bateliu ant nedidelio kulno, su loaferiais toks kasdieniskas variantas.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
As irgi isivaizdavau ji zymiai pustesni negu realiai atrodo smile.gif
Toki deveciau tik prie aukstakulniu storu kulnu(rudieniniu),pedkelniu nepermatomu ir tikrai neatrodys bobiskas drinks_cheers.gif Su megztuku labai dera mirksiukas.gif

Siandien papildymo ner??? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 07 rugsėjo 2015 - 13:38
QUOTE(Cocainna @ 2015 09 07, 14:37)
As irgi isivaizdavau ji zymiai pustesni negu realiai atrodo smile.gif
Toki deveciau tik prie aukstakulniu storu kulnu(rudieniniu),pedkelniu nepermatomu ir tikrai neatrodys bobiskas drinks_cheers.gif Su megztuku labai dera mirksiukas.gif

Siandien papildymo ner??? doh.gif  biggrin.gif

Pasiziurejau is sono, loaferiais netinka prie tokio sijono ir tokio ilgio. Butinai reikia kulnu arba kokiu rimtesniu batu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 09 07, 16:08)
Pasiziurejau is sono, loaferiais netinka prie tokio sijono ir tokio ilgio. Butinai reikia kulnu arba kokiu rimtesniu batu  drinks_cheers.gif

aireda puikus derinukas su tuo megztuku drinks_cheers.gif wub.gif loaferiais neblogai, o su kulniukais elegantiškiau, man ta pati problema su bateliais verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 07 rugsėjo 2015 - 16:32
QUOTE(Aireda @ 2015 09 07, 13:07)
Sveikos merginos 4u.gif Seniai rasiau temoje, nors ir perziuredavau visas naujienas biggrin.gif Giriu visas pasirodziusias, tiek groziu visokiu prisipirkot mirksiukas.gif

Ateinu pasirodyti su savo nauju sijonu  ax.gif Tai Pleated midi skirt, dydis 2. Norejosi ilgesnio pusto sijono. Sis nera labai pustas, bet labai tinka prie visokiu trumpu megztuku ax.gif turi kisenes ir pamusala.
Gal kam ir pasirodys bobiskas, bet man patinka. Tik gal reiketu elegantisku bateliu ant nedidelio kulno, su loaferiais toks kasdieniskas variantas.

QUOTE(Aireda @ 2015 09 07, 15:08)
Pasiziurejau is sono, loaferiais netinka prie tokio sijono ir tokio ilgio. Butinai reikia kulnu arba kokiu rimtesniu batu  drinks_cheers.gif

Geras geras beigi nuostabus!!! thumbup.gif
Aš tai tokį ir įsivaizdavau. Dar galvočiau, kad jis turėtų būti lengvo audinio, taip ar ne? smile.gif
Labai gražiai tinka prie megztuko - švarkiuko.
Su pakulne sutikčiau, kad būt geriau, bet manau, nebūtinai tai kokie baisiai jau aukštu kulnu batai turėtų būt.
Dar įdomu, kažin, ar tiktų jis prie sportbačių (kad ir Vans tipo)? g.gif Čia šiaip, kontempliuoju smile.gif

Labai labai gražus sijonas!
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 09 07, 14:37)
Siandien papildymo ner??? doh.gif  biggrin.gif

Buvo nedidelis.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 07, 18:09)
Geras geras beigi nuostabus!!! thumbup.gif 
Aš tai tokį ir įsivaizdavau. Dar galvočiau, kad jis turėtų būti lengvo audinio, taip ar ne? smile.gif
Labai gražiai tinka prie megztuko - švarkiuko.
Su pakulne sutikčiau, kad būt geriau, bet manau, nebūtinai tai kokie baisiai jau aukštu kulnu batai turėtų būt.
Dar įdomu, kažin, ar tiktų jis prie sportbačių (kad ir Vans tipo)? g.gif  Čia šiaip, kontempliuoju  smile.gif

Labai labai gražus sijonas!

Rastafarinas, sijonas lengvo audinio, truputi su blizgesiu wub.gif Vasara derinau ji su trumpu lininiu rausvu megztuku ir tokias pat sviesiais zomsiniais Jcrew loaferiais. Tai tuomet ir loafer'iai kitaip ziurejosi.

Vans'iai tai man labai jau grubus prie tokio sijono, nemoku as taip derinti g.gif O su kokiais suvarstomais vyrisko tipo gal ir tiktu.

Zodziu, sijonas man patiko, tik, kaip inga rase, su batais problema biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos, su 100 cm per klubus, ir 1,75 ūgiu, kokio dydžio reiktų Pixie snap-front pant kelnių ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaiger @ 2015 09 08, 17:10)
Merginos, reikia pagalbos, su 100 cm per klubus, ir 1,75 ūgiu, kokio dydžio reiktų Pixie snap-front pant kelnių ? g.gif

Manau, kad net 4 pakaktų, ypač jei liemuo plonesnis, tik va dėl ilgio, jau pati galvokit, koks jums geriau: regular ar tall. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 08 rugsėjo 2015 - 17:39
QUOTE(special @ 2015 09 06, 16:26)
O tos ploksciapades basutes turi paminkstinima? Neatmusate pedu? Labai plonas padukas, vis paziuriu ir apie patoguma pagalvoju...
Gal pakomentuosite kas turite? rolleyes.gif

As turiu su tokiu paduku isispiriamas slepkes.
Man asmeniskai labai nepatogios.
Padas kietas toks, sunku net vaikscioti.Kaip sakot padus paskausta biggrin.gif
Atsakyti