Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(edicike @ 2015 09 04, 22:00)
As  jau pranesiojau sias wub.gif Puikiai tiko siaurai pedutei thumbup.gif

O kaip fainiai, kad turi jas bigsmile.gif drinks_cheers.gif Papasakok placiau, ar dydi atitinka, smagios, patogios, nes atsiliepimai ivairus, kitom ta oda spaudzia, nepatogus sako, dar rase, kad siek tiek mazintos.. sviesias ar tamsias turi? Jauciu prie daug ko tinka jos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 09 04, 19:11)
Aha, suknute ax.gif

Lauksiu komentaru del jos kai gausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 09 05, 08:29)
Lauksiu komentaru del jos kai gausi drinks_cheers.gif

Pakomentuosiu butinai drinks_cheers.gif tik bijau, kad maza nebutu, nes komentaruose raso, kad reikia imti iprasta dydi, bet as surizikavau ir 00 uzsisakiau ax.gif kazkokios padidintos sukneles paskutiniu metu pasirode, gal ir si nebus isimtis..
Atsakyti
https://www.jcrew.co...A...e&hash=row5

sia xs-s nesiojant 2 imti gal kas turit pamatuotumet pazastukus?
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2015 09 05, 14:12)

As nesioju toki pat, sios imciau 0 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2015 09 05, 14:12)

Bent jau komentaruose raso, kad si palaidine labai didinta, dviem dydziais net. As pasiemiau 00petite, nes noriu saikingai laisvos, pakomentuosiu gavusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 09 04, 23:42)
O kaip fainiai, kad turi jas bigsmile.gif  drinks_cheers.gif Papasakok placiau, ar dydi atitinka, smagios, patogios, nes atsiliepimai ivairus, kitom ta oda spaudzia, nepatogus sako, dar rase, kad siek tiek mazintos.. sviesias ar tamsias turi? Jauciu prie daug ko tinka jos bigsmile.gif

Atitinka dydi ,emiau savo iprasta dydi 8,5 su 25,5cm peda.

Dirzelius galima pasireguliuoti ,nespaudzia man ,nezinau gal su platesne peda sunkiau butu.
As turiu tokias sviesiai kremines wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 05 rugsėjo 2015 - 16:00
QUOTE(edicike @ 2015 09 05, 15:36)
Atitinka dydi ,emiau savo iprasta dydis 8,5 su 25,5cm peda.

Dirzelius galima pasireguliuoti ,nespaudzia man ,nezinau gal su platesne peda sunkiau butu.
As turiu tokias sviesiai kremines wub.gif

Liuks bigsmile.gif As irgi kreminiu laukiu, ramiai dabar, jei dydis atitinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 05 rugsėjo 2015 - 15:57
Sveikos mergatės, paieškosiu čia patarimo, įsigijau pixie pants ir tikrai kokios fainos, gal kas nešiojote, ar stipriai prasitampo? Nesinori eiti ir pastoviai tempt į viršų... su 94 klubais ir 80 liemeniu pasiėmiau 6 dydį, ir galvoju kol nenunešiojau ar nepasikeisti į 4 (po baliaus visai patogiai jaučiuosi, bet kas bus kai kiek svorio nukris ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 09 05, 18:48)
Sveikos mergatės, paieškosiu čia patarimo, įsigijau pixie pants ir tikrai kokios fainos, gal kas nešiojote, ar stipriai prasitampo? Nesinori eiti ir pastoviai tempt į viršų... su 94 klubais ir 80 liemeniu pasiėmiau 6 dydį, ir galvoju kol nenunešiojau ar nepasikeisti į 4 (po baliaus visai patogiai jaučiuosi, bet kas bus kai kiek svorio nukris ) blush2.gif

As su 97 cm klubais ir panasiu liemeniu turiu 2 dydi. Didesnio ir nenoreciau ax.gif Beje, mano visos Jcrew kelnes, sortai ir sijonai yra 2 dydzio. Sukneles priklausomai nuo modelio 0 arba 2 ax.gif

As tik del Pixie ilgio dvejoju. Regular man kaip ir ciut ilgokos, raukslejasi apacioj. Gal kas turit 2 Petite? Prasyciau pamatuoti ilgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2015 09 05, 20:04)
As su 97 cm klubais ir panasiu liemeniu turiu 2 dydi. Didesnio ir nenoreciau ax.gif Beje, mano visos Jcrew kelnes, sortai ir sijonai yra 2 dydzio. Sukneles priklausomai nuo modelio 0 arba 2 ax.gif

As tik del Pixie ilgio dvejoju. Regular man kaip ir ciut ilgokos, raukslejasi apacioj. Gal kas turit 2 Petite? Prasyciau pamatuoti ilgi 4u.gif

Hm....niu va, mažu tikrai reik ir man mažesnio... ilgis irgi kiek ilgokos wink.gif ačiūūū
Atsakyti
Gal kuri turejote si mergaitiska paltuka?
https://factory.jcre...u...e&hash=row6
Kaip dydziai?
Atsakyti