Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Dziugaa @ 2015 08 31, 15:29)
Su ../63/88 - norėtųsi mažesnių, nėra, kad neatsisegus nusimautų, bet neprigludę. Pagal medžiagą, jos turėtų būti labiau kaip timpos, t.y. apspaudžiančios.

As su Jusu klubais imciau tik 00dydi smile.gif

Medutiss aciu! 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kam siunčiate užsakymus?
Aš siunčiau Rudaplaukei, bet ten ilgokai renkasi g.gif
Atsakyti
MM ir kartais Katei siunčiu. Visada, kai nuolaidos mažesnės, ne taip greitai susirenka...
Atsakyti
kas čia gaudot Ryder kelnes...yra pigesniu spalvų papildyta

https://www.jcrew.co...s...e&hash=row0
Atsakyti
Mergaites o factory pencil sijonukas su kiseniukais sone kodel ties pilvo apacia meta rauksles g.gif

kas nesiojat gal taip nera? dydis lyg geras pilvo nera pas mane.. gal kad liemuo aukstokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2015 09 02, 18:47)
Mergaites o factory pencil sijonukas su kiseniukais sone kodel ties pilvo apacia meta rauksles  g.gif

kas nesiojat gal taip nera? dydis lyg geras pilvo nera pas mane.. gal kad liemuo aukstokas  g.gif

Tas medvilninis be pamušalo? Man irgi nekaip viršus atrodo. Nešiau taisyt, vis tiek nieko gero..
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2015 09 02, 18:53)
Tas medvilninis be pamušalo? Man irgi nekaip viršus atrodo. Nešiau taisyt, vis tiek nieko gero..

aha tas..
Atsakyti
Ką reiškia "meta raukšles"? Man tik lamdosi po pilvu, nes kai atsisėdu, toj vietoj raukšlėjasi horizontaliai...
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 09 02, 19:48)
Ką reiškia "meta raukšles"? Man tik lamdosi po pilvu, nes kai atsisėdu, toj vietoj raukšlėjasi horizontaliai...

kaip pirmoje foto tik pas mane jos dar gilesnes, norisi tada tempti i apacia kad issilygintu biggrin.gif

http://www.putinstyl...-working-women/
Atsakyti
Gal kuri turit PULL-ON PLEATED PANT? Pakomentuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2015 08 30, 09:04)
Tikiuosi patiks, o tai uzreklamavau tas kelnes smile.gif)) nu ant drauges tikrai gerai atrode smile.gif

tikrai prireklamavai tongue.gif as irgi pasiemiau smile.gif emiau Regular, tai kazi ar nebus trumpos g.gif

butu smagu realiu nuotrauku pamatyti, kuri cia is sio burelio pirma gaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 09 03, 14:50)
tikrai prireklamavai  tongue.gif as irgi pasiemiau  smile.gif emiau Regular, tai kazi ar nebus trumpos  g.gif

butu smagu realiu nuotrauku pamatyti, kuri cia is sio burelio pirma gaus biggrin.gif

ax.gif

Mhm... Visos panasiai gausim, nes panasiai pirkom
Atsakyti