Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Merginos, kas turite siuos batus, pakomentuokit dydi atitinka, ar isties didinti, kaip komentaruose dauguma raso g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 08 30, 14:32)
Merginos, kas turite siuos batus, pakomentuokit dydi atitinka, ar isties didinti, kaip komentaruose dauguma raso  g.gif

user posted image

turejau ir savo dydi ir puse dydzio mazesnius. puse dydzio mazesni spaude, mano dydzio buvo laisvoki. pasilikau savo dydi
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2015 08 30, 11:02)
nu...  tikiuosi  patiks  nusipirkusios smile.gif as  jas senai ziurejau, bet  del  tokiu siaip  sau  komentaru,  buvau  pamirsusi. Ant  drauges  pamaciau, sakau  kas per  kelnes,  kai parode,  nustebusi  buvau  ir  paciai baisiai  prisireike  smile.gif))  tai gaudziau gaudziau biggrin.gif  jei  nepatiks,  kaltinsim drauge smile.gif)) arba  laukit  kol  gausiu smile.gif

man  pvz  pixie  nepatinka,  kaip  koks  hidrokostiumas  jos, tokios  kietos... sitos  pasirode ir  malonios,  minkstos

O man tai geros tos Pixie. Pranešiojus, jog gi suminkštėja! Labai džiaugiuosi, kad užsipirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 08 30, 14:45)
O man tai geros tos Pixie. Pranešiojus, jog gi suminkštėja! Labai džiaugiuosi, kad užsipirkau  thumbup.gif

man irgi fainos, sakyčiau tokios koreguojančios figūrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 08 30, 14:01)
man irgi fainos, sakyčiau tokios koreguojančios figūrą 4u.gif

Ir man Pixie labai fainos drinks_cheers.gif Ir tikrai tokios "viską savo vietoj prilaikančios" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2015 08 30, 13:43)
turejau ir  savo dydi  ir  puse dydzio mazesnius.  puse dydzio mazesni spaude,  mano dydzio  buvo  laisvoki.  pasilikau  savo dydi

aciu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal patartumėt dėl sijono A-line skirt su liemeniu 79 cm 8 dydis nebus per mažas? Kažin tas sijonas nors kiek nesiojant prasitampo? Pora mergaičiu pardavinėja, nurodo, kad juosmuo kaip tik 79 cm ir gaunas. Svarstau pirkti, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 08 31, 08:40)
Gal patartumėt dėl sijono A-line skirt su liemeniu 79 cm 8 dydis nebus per mažas? Kažin tas sijonas nors kiek nesiojant prasitampo? Pora mergaičiu pardavinėja, nurodo, kad juosmuo kaip tik 79 cm ir gaunas. Svarstau pirkti, ar ne.

Jis yra "with a hint of stretch." Taigi, turi tamprumo. Buvo apie jį diskutuota.
Atsakyti
O kas turi Pixie 0 dydzio gal galite parasyt su kokiais ismatavimais turite? 4u.gif
Atsakyti
gal kuri turi Ryder kelnes, ir gali pamatuoti liemeni 00 dydzui, arba 0, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 08 31, 11:04)
O kas turi Pixie 0 dydzio gal galite parasyt su kokiais ismatavimais turite? 4u.gif

Klubai 93 cm, liemuo 70 cm, pasilikau 0 dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medutiss @ 2015 08 31, 15:06)
Klubai 93 cm, liemuo 70 cm, pasilikau 0 dydi  4u.gif

Su ../63/88 - norėtųsi mažesnių, nėra, kad neatsisegus nusimautų, bet neprigludę. Pagal medžiagą, jos turėtų būti labiau kaip timpos, t.y. apspaudžiančios.
Atsakyti