Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Mimsy, matau gepardas ir tapkes tiko thumbup.gif Suknele irgi gerai atrodo, bet dydis skamba baisiai .... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2015 08 30, 09:33)
Aha, siaura, man plati apacia nepatinka. Tos kelnes per visur aptemptos, panasios i minnie, tik liemuo kitas ir kisenes yra.
O minnie full lenght kartais imeta, per didiji ispardavima man jas irgi pagavo

o tai super tada, nes plati apacia ir man nepatinka thumbup.gif reiks gaudyt dabar, nes nei minnie, nei ryder dabar nera...
o dydis saket atitinka.tai man su 93 cm, turbut, 2 reiktu? g.gif koki jus pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 30 rugpjūčio 2015 - 07:52
QUOTE(kavamale @ 2015 08 30, 08:52)
o tai super tada, nes plati apacia ir man nepatinka  thumbup.gif  reiks gaudyt dabar, nes nei minnie, nei ryder dabar nera...
o dydis saket atitinka.tai man su 93 cm, turbut, 2 reiktu?  g.gif  koki jus pirkot?

As nesioju 4-6, bet liemuo mano dar nesusitvarkes, tai emiau 6. Drauges liemuo irgi silpnoka vieta, tai ji eme savo dydi ir atleidinejo liemeni
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2015 08 30, 09:54)
As nesioju 4-6, bet liemuo mano dar nesusitvarkes, tai emiau 6. Drauges liemuo irgi silpnoka vieta, tai ji eme savo dydi ir atleidinejo liemeni

Dekuo, Lyn! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2015 08 30, 09:03)
Dekuo, Lyn! 4u.gif

Tikiuosi patiks, o tai uzreklamavau tas kelnes smile.gif)) nu ant drauges tikrai gerai atrode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2015 08 30, 08:04)
Tikiuosi patiks, o tai uzreklamavau tas kelnes smile.gif)) nu ant drauges tikrai gerai atrode smile.gif

Aha uzreklamavai biggrin.gif ir man jau prisireike rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 08 30, 10:00)
Aha uzreklamavai  biggrin.gif ir man jau prisireike  rolleyes.gif

nu... tikiuosi patiks nusipirkusios smile.gif as jas senai ziurejau, bet del tokiu siaip sau komentaru, buvau pamirsusi. Ant drauges pamaciau, sakau kas per kelnes, kai parode, nustebusi buvau ir paciai baisiai prisireike smile.gif)) tai gaudziau gaudziau biggrin.gif jei nepatiks, kaltinsim drauge smile.gif)) arba laukit kol gausiu smile.gif

man pvz pixie nepatinka, kaip koks hidrokostiumas jos, tokios kietos... sitos pasirode ir malonios, minkstos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 30 rugpjūčio 2015 - 09:04
QUOTE(kavamale @ 2015 08 30, 07:52)
o tai super tada, nes plati apacia ir man nepatinka  thumbup.gif  reiks gaudyt dabar, nes nei minnie, nei ryder dabar nera...
o dydis saket atitinka.tai man su 93 cm, turbut, 2 reiktu?  g.gif  koki jus pirkot?

As visada 0 imu su tokiais ismatavimais.. As irgi atkreipiau demesi i ryder vien del siauros apacios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2015 08 30, 09:02)
nu...  tikiuosi  patiks  nusipirkusios smile.gif as  jas senai ziurejau, bet  del  tokiu siaip  sau  komentaru,  buvau  pamirsusi. Ant  drauges  pamaciau, sakau  kas per  kelnes,  kai parode,  nustebusi  buvau  ir  paciai baisiai  prisireike  smile.gif))  tai gaudziau gaudziau biggrin.gif  jei  nepatiks,  kaltinsim drauge smile.gif)) arba  laukit  kol  gausiu smile.gif

man  pvz  pixie  nepatinka,  kaip  koks  hidrokostiumas  jos, tokios  kietos... sitos  pasirode ir  malonios,  minkstos

drinks_cheers.gif jeigu ka drauge bus kalta mirksiukas.gif patikt tai jau patinka, tik va klausimas ar tiks. Kad nebutu kaip su Cafe capri kad nevisoms tinka unsure.gif

Pixie as neturiu, vis neapsisprendziu ar reik man ju ar ne ax.gif jos gal jaunimeliui daugiau, kam patinka tympos, geresnis variantas uz jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 08 30, 10:10)
drinks_cheers.gif jeigu ka drauge bus kalta  mirksiukas.gif patikt tai jau patinka, tik va klausimas ar tiks. Kad nebutu kaip su Cafe capri kad nevisoms tinka  unsure.gif

Pixie as neturiu, vis neapsisprendziu ar reik man ju ar ne  ax.gif jos gal jaunimeliui daugiau, kam patinka tympos, geresnis variantas uz jas  smile.gif

as gi jcrew fane daug metu, nei vienu capri neturiu - nes ne mano sudejimui jos, ir ju apacia platoka, del to man netinka jos....

as dar pasilikusi pixie, bet nzn nzn ar jas pasiliksiu, nu nesmagios jos man. gerai atrodo, bet nebent prasinesiotu...

mergaites, parasykit kas S arba M dydzio Shiny puffer down jacket (ne Collection, to kito) ismatavimus prasau ax.gif nzn su 95 krutine reikia S ar M ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 30 rugpjūčio 2015 - 09:15
O sakykit tu Rider kelnyciu su 1,72 cm uzttektu regular ilgio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.bri @ 2015 08 29, 18:50)
Nerealios tapkytes  wub.gif
Gal galit nuoroda parasyti  4u.gif

https://www.jcrew.co...cCode=PINT00003

QUOTE(cameja @ 2015 08 29, 19:19)
Aciu labai ! thumbup.gif Laaabai grazios  wub.gif
Labai tikiuosi ,kad ir man  tiks.. bigsmile.gif 
O Jusu kojyte siaura?  biskutuka bijau  del plocio,kad  placios nebutu unsure.gif

Sakyciau jos siaurai/vidutinei pedai tinkamos 4u.gif

QUOTE(enura @ 2015 08 30, 07:41)
Mimsy, matau gepardas ir tapkes tiko  thumbup.gif Suknele irgi gerai atrodo, bet dydis skamba baisiai .... biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

Aciu visoms uz komplimentus wub.gif 4u.gif
Atsakyti