Mimsy, matau gepardas ir tapkes tiko Suknele irgi gerai atrodo, bet dydis skamba baisiai ....
QUOTE(Lyn @ 2015 08 30, 09:33)
Aha, siaura, man plati apacia nepatinka. Tos kelnes per visur aptemptos, panasios i minnie, tik liemuo kitas ir kisenes yra.
O minnie full lenght kartais imeta, per didiji ispardavima man jas irgi pagavo
O minnie full lenght kartais imeta, per didiji ispardavima man jas irgi pagavo
o tai super tada, nes plati apacia ir man nepatinka reiks gaudyt dabar, nes nei minnie, nei ryder dabar nera...
o dydis saket atitinka.tai man su 93 cm, turbut, 2 reiktu? koki jus pirkot?
QUOTE(kavamale @ 2015 08 30, 08:52)
o tai super tada, nes plati apacia ir man nepatinka reiks gaudyt dabar, nes nei minnie, nei ryder dabar nera...
As nesioju 4-6, bet liemuo mano dar nesusitvarkes, tai emiau 6. Drauges liemuo irgi silpnoka vieta, tai ji eme savo dydi ir atleidinejo liemeni
QUOTE(Lyn @ 2015 08 30, 09:54)
As nesioju 4-6, bet liemuo mano dar nesusitvarkes, tai emiau 6. Drauges liemuo irgi silpnoka vieta, tai ji eme savo dydi ir atleidinejo liemeni
Dekuo, Lyn!
QUOTE(kavamale @ 2015 08 30, 09:03)
Dekuo, Lyn!
Tikiuosi patiks, o tai uzreklamavau tas kelnes )) nu ant drauges tikrai gerai atrode
QUOTE(Lyn @ 2015 08 30, 08:04)
Tikiuosi patiks, o tai uzreklamavau tas kelnes )) nu ant drauges tikrai gerai atrode
Aha uzreklamavai ir man jau prisireike
QUOTE(enura @ 2015 08 30, 10:00)
Aha uzreklamavai ir man jau prisireike
nu... tikiuosi patiks nusipirkusios as jas senai ziurejau, bet del tokiu siaip sau komentaru, buvau pamirsusi. Ant drauges pamaciau, sakau kas per kelnes, kai parode, nustebusi buvau ir paciai baisiai prisireike )) tai gaudziau gaudziau jei nepatiks, kaltinsim drauge )) arba laukit kol gausiu
man pvz pixie nepatinka, kaip koks hidrokostiumas jos, tokios kietos... sitos pasirode ir malonios, minkstos
QUOTE(kavamale @ 2015 08 30, 07:52)
As visada 0 imu su tokiais ismatavimais.. As irgi atkreipiau demesi i ryder vien del siauros apacios
QUOTE(Lyn @ 2015 08 30, 09:02)
nu... tikiuosi patiks nusipirkusios as jas senai ziurejau, bet del tokiu siaip sau komentaru, buvau pamirsusi. Ant drauges pamaciau, sakau kas per kelnes, kai parode, nustebusi buvau ir paciai baisiai prisireike )) tai gaudziau gaudziau jei nepatiks, kaltinsim drauge )) arba laukit kol gausiu
man pvz pixie nepatinka, kaip koks hidrokostiumas jos, tokios kietos... sitos pasirode ir malonios, minkstos
jeigu ka drauge bus kalta patikt tai jau patinka, tik va klausimas ar tiks. Kad nebutu kaip su Cafe capri kad nevisoms tinka
Pixie as neturiu, vis neapsisprendziu ar reik man ju ar ne jos gal jaunimeliui daugiau, kam patinka tympos, geresnis variantas uz jas
QUOTE(enura @ 2015 08 30, 10:10)
jeigu ka drauge bus kalta patikt tai jau patinka, tik va klausimas ar tiks. Kad nebutu kaip su Cafe capri kad nevisoms tinka
Pixie as neturiu, vis neapsisprendziu ar reik man ju ar ne jos gal jaunimeliui daugiau, kam patinka tympos, geresnis variantas uz jas
as gi jcrew fane daug metu, nei vienu capri neturiu - nes ne mano sudejimui jos, ir ju apacia platoka, del to man netinka jos....
as dar pasilikusi pixie, bet nzn nzn ar jas pasiliksiu, nu nesmagios jos man. gerai atrodo, bet nebent prasinesiotu...
mergaites, parasykit kas S arba M dydzio Shiny puffer down jacket (ne Collection, to kito) ismatavimus prasau nzn su 95 krutine reikia S ar M ...
O sakykit tu Rider kelnyciu su 1,72 cm uzttektu regular ilgio?
QUOTE(vilma.bri @ 2015 08 29, 18:50)
https://www.jcrew.co...cCode=PINT00003
QUOTE(cameja @ 2015 08 29, 19:19)
Aciu labai ! Laaabai grazios
Labai tikiuosi ,kad ir man tiks..
O Jusu kojyte siaura? biskutuka bijau del plocio,kad placios nebutu
Labai tikiuosi ,kad ir man tiks..
O Jusu kojyte siaura? biskutuka bijau del plocio,kad placios nebutu
Sakyciau jos siaurai/vidutinei pedai tinkamos
QUOTE(enura @ 2015 08 30, 07:41)
Mimsy, matau gepardas ir tapkes tiko Suknele irgi gerai atrodo, bet dydis skamba baisiai ....
Aciu visoms uz komplimentus