Mimsy nu tikrai nemaza ta suknute,bet jau skamba tai "xxxs"
kelnytes ir tapkes O tos pixie standzios tokios,kietokos ar labai tamprios?
QUOTE(Cocainna @ 2015 08 29, 15:02)
Mimsy nu tikrai nemaza ta suknute,bet jau skamba tai "xxxs"
Skamba tikrai nekaip
Tos pixie tamprios, storo gan audinio, apsitempia gerai, niekas nepersisviecia, bet pati medziaga man prie kuno nelimpa, jauciasi per sulenkimus, kazkaip erzina jos mane, gal tik priprast reikia, bet puosnumo is ju jokio, tokios pastorintos tympos ir tiek bet nieko labai ir nesitikejau
Dar vis svarstau apie puki sviesuji, kabo naujas spintoj, galvoju parduot ar pranesiot ziema, pasiteisino jis jums, kas ji turi?
Merginos, o kuri gal pirkot/gavot SPARKLE CREWNECK SWEATER - Kaip jis realiai? Neapdribęs?
Mimsy, super!!!
Mimsy, super!!!
Ir tapkytes cyprus jeweled sandals labai grazios, ant kojos puosniai atrodo, tiek prie baltu dzinsu tinka, tiek prie paprasciausios sukneles, patogios, minkstos siaip visad nesioju eur37, peda 24cm, emiau 7 dydi, tai is ilgio butu idealu dar 0.5cm, nes 38 dydis speju per ploti jau butu dideles siaip viskas gerai, kulnas ant zemes nesiliecia ilgiau vaikstant, pasiliksiu cameja, manau jums jusu uzsakytos puikiai tiks
[/quote]
Nerealios tapkytes
Gal galit nuoroda parasyti
[/quote]
Nerealios tapkytes
Gal galit nuoroda parasyti
QUOTE(mimsy @ 2015 08 29, 14:54)
Ir tapkytes cyprus jeweled sandals labai grazios, ant kojos puosniai atrodo, tiek prie baltu dzinsu tinka, tiek prie paprasciausios sukneles, patogios, minkstos siaip visad nesioju eur37, peda 24cm, emiau 7 dydi, tai is ilgio butu idealu dar 0.5cm, nes 38 dydis speju per ploti jau butu dideles siaip viskas gerai, kulnas ant zemes nesiliecia ilgiau vaikstant, pasiliksiu cameja, manau jums jusu uzsakytos puikiai tiks
Aciu labai ! Laaabai grazios
Labai tikiuosi ,kad ir man tiks..
O Jusu kojyte siaura? biskutuka bijau del plocio,kad placios nebutu
QUOTE(Cocainna @ 2015 08 29, 15:39)
as neturiu ryder pant, bet siandien po ilgoko gaudymo pasigavau. jau senokai buvau jas ziurejusiu, bet del ne itin teigiamu atsiliepimu buvau uzmirsusi, kol drauges nepamaciau su jomis praradau ramybe, kaip man prisireike labia gerai atrode
QUOTE(Lyn @ 2015 08 29, 19:35)
as neturiu ryder pant, bet siandien po ilgoko gaudymo pasigavau. jau senokai buvau jas ziurejusiu, bet del ne itin teigiamu atsiliepimu buvau uzmirsusi, kol drauges nepamaciau su jomis praradau ramybe, kaip man prisireike labia gerai atrode
As irgi siandien pagavau melynos spalvytes,laukiu emet iprastini dydi?
QUOTE(Cocainna @ 2015 08 29, 21:32)
As irgi siandien pagavau melynos spalvytes,laukiu emet iprastini dydi?
as pas drauge ir maciau melynas, bet as norejau zaliu nors jei man tiks, kaip jai, noresiu ne vienos spalvos labia megstu tokias kelnes su svarkais I darba jo iprastini, anot drauges, jos atitinka, tik liemuo ne tamprus, tai jei yra lasinuku ant pilvo, reikia ivertinti
Tapkes labai dailios
QUOTE(Lyn @ 2015 08 29, 20:35)
as pas drauge ir maciau melynas, bet as norejau zaliu nors jei man tiks, kaip jai, noresiu ne vienos spalvos labia megstu tokias kelnes su svarkais I darba jo iprastini, anot drauges, jos atitinka, tik liemuo ne tamprus, tai jei yra lasinuku ant pilvo, reikia ivertinti
Aciu na ziuresiu kai gausiu,siaip problemu su pilvu neturiu bet idomu pasidare kaip tas liemuo bus. As pirkau ne i darba,i mokslus kasdienai prie platforminiu keduku
mimsy, ant taves kaip visad viskas suknele pasilikciau, spalva nekliuna
o tu full lenght minnie kelniu dar imeta, nieks nematet? labai prireike
Ryder kelnes tiesaus modelio ar gale susiaureja? nera plati apacia, Lyn?
QUOTE(kavamale @ 2015 08 30, 08:26)
mimsy, ant taves kaip visad viskas suknele pasilikciau
Aha, siaura, man plati apacia nepatinka. Tos kelnes per visur aptemptos, panasios i minnie, tik liemuo kitas ir kisenes yra.
O minnie full lenght kartais imeta, per didiji ispardavima man jas irgi pagavo