Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Mimsy nu tikrai nemaza ta suknute,bet jau skamba tai "xxxs" biggrin.gif
kelnytes ir tapkes wub.gif O tos pixie standzios tokios,kietokos ar labai tamprios?
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 08 29, 15:02)
Mimsy nu tikrai nemaza ta suknute,bet jau skamba tai "xxxs" biggrin.gif
kelnytes ir tapkes wub.gif O tos pixie standzios tokios,kietokos ar labai tamprios?

Skamba tikrai nekaip drinks_cheers.gif biggrin.gif
Tos pixie tamprios, storo gan audinio, apsitempia gerai, niekas nepersisviecia, bet pati medziaga man prie kuno nelimpa, jauciasi per sulenkimus, kazkaip erzina jos mane, gal tik priprast reikia, bet puosnumo is ju jokio, tokios pastorintos tympos ir tiek biggrin.gif bet nieko labai ir nesitikejau smile.gif

Dar vis svarstau apie puki sviesuji, kabo naujas spintoj, galvoju parduot ar pranesiot ziema, pasiteisino jis jums, kas ji turi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 29 rugpjūčio 2015 - 15:13
Merginos, o kuri gal pirkot/gavot SPARKLE CREWNECK SWEATER - Kaip jis realiai? Neapdribęs?

Mimsy, super!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 29 rugpjūčio 2015 - 15:24
Ir tapkytes cyprus jeweled sandals wub.gif labai grazios, ant kojos puosniai atrodo, tiek prie baltu dzinsu tinka, tiek prie paprasciausios sukneles, patogios, minkstos bigsmile.gif siaip visad nesioju eur37, peda 24cm, emiau 7 dydi, tai is ilgio butu idealu dar 0.5cm, nes 38 dydis speju per ploti jau butu dideles g.gif siaip viskas gerai, kulnas ant zemes nesiliecia ilgiau vaikstant, pasiliksiu smile.gif cameja, manau jums jusu uzsakytos puikiai tiks 4u.gif
user posted image
[/quote]

Nerealios tapkytes wub.gif
Gal galit nuoroda parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 08 29, 14:54)
Ir tapkytes cyprus jeweled sandals  wub.gif labai grazios, ant kojos puosniai atrodo, tiek prie baltu dzinsu tinka, tiek prie paprasciausios sukneles, patogios, minkstos bigsmile.gif siaip visad nesioju eur37, peda 24cm, emiau 7 dydi, tai is ilgio butu idealu dar 0.5cm, nes 38 dydis speju per ploti jau butu dideles g.gif siaip viskas gerai, kulnas ant zemes nesiliecia ilgiau vaikstant, pasiliksiu smile.gif cameja, manau jums jusu uzsakytos puikiai tiks 4u.gif

Aciu labai ! thumbup.gif Laaabai grazios wub.gif
Labai tikiuosi ,kad ir man tiks.. bigsmile.gif
O Jusu kojyte siaura? biskutuka bijau del plocio,kad placios nebutu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 29 rugpjūčio 2015 - 19:20
QUOTE(Cocainna @ 2015 08 29, 15:39)

Gal kuri turi Ir gal turit atsiliepimu apie RYDER PANT?

as neturiu ryder pant, bet siandien po ilgoko gaudymo pasigavau. jau senokai buvau jas ziurejusiu, bet del ne itin teigiamu atsiliepimu buvau uzmirsusi, kol drauges nepamaciau su jomis doh.gif praradau ramybe, kaip man prisireike smile.gif doh.gif labia gerai atrode
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2015 08 29, 19:35)
as  neturiu ryder  pant,  bet siandien  po  ilgoko gaudymo pasigavau. jau senokai buvau jas ziurejusiu,  bet  del  ne  itin teigiamu atsiliepimu buvau  uzmirsusi,  kol  drauges  nepamaciau su  jomis  doh.gif praradau ramybe,  kaip man  prisireike  smile.gif  doh.gif labia  gerai atrode

As irgi siandien pagavau melynos spalvytes,laukiu bigsmile.gif emet iprastini dydi?
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 08 29, 21:32)
As irgi siandien pagavau melynos spalvytes,laukiu bigsmile.gif emet iprastini dydi?

as pas drauge ir maciau melynas, bet as norejau zaliu smile.gif nors jei man tiks, kaip jai, noresiu ne vienos spalvos smile.gif labia megstu tokias kelnes su svarkais I darba smile.gif jo iprastini, anot drauges, jos atitinka, tik liemuo ne tamprus, tai jei yra lasinuku ant pilvo, reikia ivertinti
Atsakyti
Tapkes labai dailios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2015 08 29, 20:35)
as  pas drauge  ir  maciau  melynas,  bet  as norejau zaliu smile.gif  nors  jei  man tiks, kaip  jai,  noresiu  ne  vienos  spalvos  smile.gif  labia  megstu tokias  kelnes su svarkais I darba smile.gif  jo  iprastini,  anot  drauges,  jos  atitinka,  tik  liemuo  ne  tamprus,  tai  jei    yra  lasinuku  ant  pilvo,  reikia  ivertinti

Aciu smile.gif na ziuresiu kai gausiu,siaip problemu su pilvu neturiu bet idomu pasidare kaip tas liemuo bus. As pirkau ne i darba,i mokslus kasdienai prie platforminiu keduku bigsmile.gif
Atsakyti
mimsy, ant taves kaip visad viskas thumbup.gif suknele pasilikciau, spalva nekliuna mirksiukas.gif
o tu full lenght minnie kelniu dar imeta, nieks nematet? labai prireike
Ryder kelnes tiesaus modelio ar gale susiaureja? nera plati apacia, Lyn?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 30 rugpjūčio 2015 - 07:53
QUOTE(kavamale @ 2015 08 30, 08:26)
mimsy, ant taves kaip visad viskas  thumbup.gif  suknele pasilikciau mirksiukas.gif
o tu full lenght  minnie kelniu dar imeta, nieks nematet? labai prireike
Ryder kelnes tiesaus modelio ar gale susiaureja? nera plati apacia, Lyn?

Aha, siaura, man plati apacia nepatinka. Tos kelnes per visur aptemptos, panasios i minnie, tik liemuo kitas ir kisenes yra.
O minnie full lenght kartais imeta, per didiji ispardavima man jas irgi pagavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 30 rugpjūčio 2015 - 07:35