Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Carlin @ 2015 08 28, 14:11)
va tai tau  unsure.gif
tada visiškai nesuprantu šitos masinės jų psichozės   unsure.gif  apart spalvos daugiau nieko faino jame biggrin.gif gaila, kad nėra trumparankovių merinų biggrin.gif

Tai kai ta psichozė [ biggrin.gif ] buvo, tai dar turbūt nei viena nežinojo, kad jie šiurkštesni. Bet va nepasidavusiosios, atspariosios biggrin.gif - tai gali lengviau atsikvėpt biggrin.gif. Juokauju dėl pastarojo, juk perki, jei reik, o nereik - neperki.

O dėl merinų, trumparankovių - tai va, tippi, 2/3. Bet aš atsikąndau to trumpumo. Dabar labiau užsagstomus vertinu. Matyt, čia kokia gyvenimo-rūbų nešiojimo dinamika eina; kažko baisiai baisiai reikia, paskui visai beveik nevertini - amžina pasaka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 28 rugpjūčio 2015 - 14:25
QUOTE(Carlin @ 2015 08 28, 15:11)
gaila, kad nėra trumparankovių merinų biggrin.gif

Tai kad yra, kitokio modelio biski
https://www.jcrew.co...A5256/A5256.jsp
https://www.jcrew.co...C7350/C7350.jsp
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 28, 14:22)
O dėl merinų, trumparankovių - tai va, tippi, 2/3. Bet aš atsikąndau to trumpumo. Dabar labiau užsagstomus vertinu. Matyt, čia kokia gyvenimo-rūbų nešiojimo dinamika eina; kažko baisiai baisiai reikia, paskui visai beveik nevertini - amžina pasaka  biggrin.gif

man tai patinka ir tippi, bet noriu būtent su trumpomis rankovėmis biggrin.gif tippi per ilgos biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2015 08 28, 14:27)

šitie grynai vasariniai wub.gif tokie šiltajam sezonui, o aš norėčiau rudeniui/žiemai. Nes pas mus ofise saulutei pašvietus žiemą/vasarą Taškentas doh.gif jokių šiltų/storų rūbų nereik schmoll.gif tai tokie trumparankoviai pūkiai idealiai tinka wub.gif
Atsakyti
Gal bandysiu as visgi tuos dzinsus nesiot, gal issitampys. biggrin.gif
O del kasmyriuku trumparankoviu, tai nuo spalvos skiriasi. Pas mane baltas ir turkio spalvos (jau nepamenu, kaip ten ta spalva vadinosi). Jau skaiciukus gavus nustebau, kad to pacio dydzio tikrai nemazai svoris skiriasi. Ir patys kasmyriukai labai skiriasi, baltas daug plonesnis ir siurkstesnis. O va tas turkio sp. minkstas, svelnutis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2015 08 28, 14:53)
Nesivaidena  biggrin.gif  As irgi mango spalvos turiu,taip pat pasirode siurkstokas,kaip kasmyrui  smile.gif Laukiu dar vieno,idomu bus palygint  smile.gif

Nu va,parsinesiau melyna kasmyriuka, tikrai svelnesnis ir minkstesnis nei mango spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2015 08 28, 19:44)
Nu va,parsinesiau melyna kasmyriuka, tikrai svelnesnis ir minkstesnis nei mango spalvos  biggrin.gif

doh.gif
KosTmosas kažkoks biggrin.gif įdomu čia pagal ką spalvas ir švelnumus/šiurkštumus skirstė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 27, 11:48)
Lauryna50,  pasirodykit kada su šia suknele, labai labai smalsu pažiūrėt wub.gif

Gal kažkiek matysis pati audinio tekstūra...
Aš įsivaizdavau iš Crew foto kiek kitokį - standesnį. Tankesnio audimo.
Ir tikrai nieko panašaus į didintą modelį...
aš savo įprastinį 6d, mielai keisčiau į 8 verysad.gif
user posted image

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 28 rugpjūčio 2015 - 21:03
QUOTE(anira12 @ 2015 08 28, 19:44)
Nu va,parsinesiau melyna kasmyriuka, tikrai svelnesnis ir minkstesnis nei mango spalvos  biggrin.gif

Aš turkio kašmyriuką vakar pasiėmiau, tai man jis pasirodė irgi šiurkštokas, lyg truputėlį kanda unsure.gif , na bet tik trumpam buvau užsimetus, dydį pasižiūrėti. Na bet tada man įdomu, koks mango yra, jei jau turkio spalvos man ne koks pasirodė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 08 28, 13:42)
pasiemiau ir aš šiandien savo trumparankovį kašmyrą. Neon mango spalva  wub.gif Dydis XS, bet galėtų būti ir XXS, norėtųsi mažiau laisvumo, bet sueis.
Tik va kas nelabai patiko, tai kad jis kur kas šiurkštesnis nei kiti turimi jcrew kašmyrai  unsure.gif  ar čia man vienai taip pasirodė? turiu ir ilgarankovių, ir susagstomų, tiesa, visi iš jcrew pirkti prieš kelis metus, bet jie tokie minkštučiai, švelnučiai  wub.gif  o šitas toks kietesnis pasirodė  unsure.gif  ar čia man jau vaidenasi?  doh.gif

Mmm dabar net suabejojau pirkti ar ne Neon Mango del siurkstumo,nes mano turimi pilkas ir zalias ,tai labai svelnuciai wub.gif
O kaip spalvyte ar ne kaip markeris ,is toli sviecianti ?
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2015 08 28, 22:21)
Mmm dabar net suabejojau pirkti ar ne Neon Mango del siurkstumo,nes mano turimi pilkas ir zalias ,tai labai svelnuciai wub.gif
O kaip spalvyte ar ne kaip markeris ,is toli sviecianti ?

Tikrai ne kaip markeris schmoll.gif nemoku apibūdinti, bet tokia gera biggrin.gif aš šiaip nemėgstu visokių rožinių dalykų, bet ši spalva man labai wub.gif
Atsakyti
Perziurejau new collection siandien,nu nerealiu dalyku yra,vel noro manija prasides doh.gif
Gailiuosi,kad vakar nepaemiau classic fedora kai buvo apie 20$,siandien nebera.. verysad.gif

Gal kuri turi MIXED MEDIA SWEATER? Pagavo man ji,tai idomu atsiliepimu sulaukt.
Ir gal turit atsiliepimu apie RYDER PANT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 29 rugpjūčio 2015 - 14:44
Gavau kelis rubus, pakomentuosiu smile.gif ismatavimai 89-65-89, ugis 1,62. Nieko nederinau, tik besimatuojant nufotografavau ir tiek smile.gif
Populiarioji suknele jacquard zip-pocket shift dress, vivid lilac xxxs dydis, jau nusiteikiau, kad netilpsiu, bet man atrodo tiko, o dar ir vietos kiek yra, niekas nebraska. Tik del spalvos neapsisprendziu, patinka ar ne ax.gif siaip faina, patogi smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Melynosios full lenght minnie kelnes 00 ir lepardine maike cheetah tee s dydis.
Kelnes labai patiko, patogios, o jau spalva wub.gif Tik manau buvo koki karteli pranesiotos ir grazintos, nes be tu popieriniu etikeciu, vienoj vietoj siuliukas ciut patemptas g.gif O maike nustebino geraja prasme, jau isisvaizdavau, kaip istraukiu didziuli maisa, kuris kris nuo peciu del plataus kaklo iskirpimo, nieko panasaus bigsmile.gif Mazesnes manau net nenoreciau, labai smagi, maloni medziaga bigsmile.gif Tikiuosi tik, kad neissitampys po laiko. O siaip prie visko ji tinka, jau daug deriniu mintyse susideliojus smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Dar gavau pixie kelnes juodasias, tai 00 dydis tiko, atrodo lyg ir nieko, bet nemalonios jos man prie kuno unsure.gif tokios gryna sintetika, nezinau dar kaip uz tokia kaina pirktas, pasilikt ar ne, kasdienai gal sutampysiu ar i ilgaaulius..
user posted image

Ir tapkytes cyprus jeweled sandals wub.gif labai grazios, ant kojos puosniai atrodo, tiek prie baltu dzinsu tinka, tiek prie paprasciausios sukneles, patogios, minkstos bigsmile.gif siaip visad nesioju eur37, peda 24cm, emiau 7 dydi, tai is ilgio butu idealu dar 0.5cm, nes 38 dydis speju per ploti jau butu dideles g.gif siaip viskas gerai, kulnas ant zemes nesiliecia ilgiau vaikstant, pasiliksiu smile.gif cameja, manau jums jusu uzsakytos puikiai tiks 4u.gif
user posted image

Atsakyti