Aš turiu dvejus J. Crew boyfriend tipo džinsus iš senesnių kolekcijų, tai galiu pasakyti, kad jų pats kirpimas arba tinka figūrai, arba ne. Nu man netinka, nors tu ką: arba atrodo gražiai, bet tempia per šlaunis, arba maloniai laisvi, bet galiu nusimauti neatsisegus ir atrodo, nu, baisiai. Nėr aukso vidurio
Stuleju dzinsai super atrodo tikrai nereik mazesniu, o vat gretuxxx man irgi dailiau ziuretusi laisvesni boyfriendai ir turi buti nukare
Stuleju, nu kaip visai kitas modelis. Labai boyfriendiskai. Ir nauji panasiai atrode? Gal tikrai ne mano figurai? Nors turiu GAPo boyfriendus, kur pries kokius metus masiskai pirkom, tai labai graziai, kabanciai ziurisi.
Reziume, reik kudintis.
Reziume, reik kudintis.
QUOTE(stuleju @ 2015 08 27, 20:17)
Nekreipiant demesio i vakariene virskinanti pilva
.... niu, niu, vakarienei, tikriausia, buvo 1/2 st. H2O...
QUOTE(gretuxxx @ 2015 08 27, 20:38)
Kas čia dabar pakrypo temos ant tų kūdinimųsi?
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 28, 09:58)
Kas čia dabar pakrypo temos ant tų kūdinimųsi?
nagi nagi.... as prisiaugint ne pries
tiesa sakant, neisivaizduoju kaip ant manes tokios kudenos atrodytu tie j.crew boy friend dzinsai...
jauciu vaizdzelis butu ne koks
QUOTE(Dideja @ 2015 08 28, 09:56)
nagi nagi.... as prisiaugint ne pries
tiesa sakant, neisivaizduoju kaip ant manes tokios kudenos atrodytu tie j.crew boy friend dzinsai...
O man atrodo kaip tik tiktų .
Juk taip ar taip jie turi polaisviai būt.
QUOTE(Girl. @ 2015 08 27, 20:37)
Stuleju dzinsai super atrodo tikrai nereik mazesniu, o vat gretuxxx man irgi dailiau ziuretusi laisvesni boyfriendai ir turi buti nukare
Aciu
QUOTE(gretuxxx @ 2015 08 27, 20:38)
Stuleju, nu kaip visai kitas modelis. Labai boyfriendiskai. Ir nauji panasiai atrode? Gal tikrai ne mano figurai? Nors turiu GAPo boyfriendus, kur pries kokius metus masiskai pirkom, tai labai graziai, kabanciai ziurisi.
Reziume, reik kudintis.
Reziume, reik kudintis.
Man atrodo, jau as neatsimenu Bet kai apsivilkau tik gavusi, jie man tokie panasiai kaip tau buvo Bent jau prasinesiojo tikrai labai, nu tikrai tikrai labai prasitampe ir po kokiu 2-3 kartu
Vakar apsivilkau fotkintis, vyras ziuri, sako nu as visvien nesuprantu kame cia grozis, kazkokie apdribe, kabo
QUOTE(lauryna50 @ 2015 08 27, 22:20)
.... niu, niu, vakarienei, tikriausia, buvo 1/2 st. H2O...
Rimtai buvau tiek pririjusi, vien du bliudai ledu ka reiskia, o dar troskinys, sausainiai
pasiemiau ir aš šiandien savo trumparankovį kašmyrą. Neon mango spalva Dydis XS, bet galėtų būti ir XXS, norėtųsi mažiau laisvumo, bet sueis.
Tik va kas nelabai patiko, tai kad jis kur kas šiurkštesnis nei kiti turimi jcrew kašmyrai ar čia man vienai taip pasirodė? turiu ir ilgarankovių, ir susagstomų, tiesa, visi iš jcrew pirkti prieš kelis metus, bet jie tokie minkštučiai, švelnučiai o šitas toks kietesnis pasirodė ar čia man jau vaidenasi?
p. s. boyfriend džinsai ant stuleju
Tik va kas nelabai patiko, tai kad jis kur kas šiurkštesnis nei kiti turimi jcrew kašmyrai ar čia man vienai taip pasirodė? turiu ir ilgarankovių, ir susagstomų, tiesa, visi iš jcrew pirkti prieš kelis metus, bet jie tokie minkštučiai, švelnučiai o šitas toks kietesnis pasirodė ar čia man jau vaidenasi?
QUOTE(Carlin @ 2015 08 28, 14:42)
Tik va kas nelabai patiko, tai kad jis kur kas šiurkštesnis nei kiti turimi jcrew kašmyrai ar čia man vienai taip pasirodė?
Tikrai siurkstesnis.
QUOTE(Carlin @ 2015 08 28, 14:42)
pasiemiau ir aš šiandien savo trumparankovį kašmyrą. Neon mango spalva Dydis XS, bet galėtų būti ir XXS, norėtųsi mažiau laisvumo, bet sueis.
Nesivaidena As irgi mango spalvos turiu,taip pat pasirode siurkstokas,kaip kasmyrui Laukiu dar vieno,idomu bus palygint
QUOTE(linamog @ 2015 08 28, 13:46)
Tikrai siurkstesnis.
QUOTE(anira12 @ 2015 08 28, 13:53)
Nesivaidena As irgi mango spalvos turiu,taip pat pasirode siurkstokas,kaip kasmyrui Laukiu dar vieno,idomu bus palygint
va tai tau
tada visiškai nesuprantu šitos masinės jų psichozės apart spalvos daugiau nieko faino jame gaila, kad nėra trumparankovių merinų