Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 23, 21:15)
rimaitytetyte, labai grazu ir ilgis labai geras- tau tinka  wub.gif - as manau prie imantresnio top'o- ir iseigai tiktu  thumbup.gif

Aciu Erinija , pabandysiu koki topa i vidu susikisti, manau ziuresis irgi gerai. ax.gif
Tavo derinukai irgi labai grazus, tik jau to pilvuko tikrai nera, o kad uzmaskuota tai niekam ir nesakyk. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2015 08 26, 12:05)
Aciu Erinija , pabandysiu koki topa i vidu susikisti, manau ziuresis irgi gerai. ax.gif
Tavo derinukai irgi labai grazus, tik jau  to pilvuko tikrai nera, o kad uzmaskuota tai niekam ir nesakyk. biggrin.gif

As niekam ir nesakau- tik jums cia tyliai wink.gif

Db uzsikepiau tee kasmyriniu biggrin.gif
Tik niekas nesiulo- as galvojau ju bus pilna isparduotuve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 26, 13:13)
As niekam ir nesakau- tik jums cia tyliai wink.gif

Db uzsikepiau tee kasmyriniu biggrin.gif
Tik niekas nesiulo- as galvojau ju bus pilna isparduotuve  doh.gif

matyt daug kam tiko ax.gif O gal tu saviškį Lilic spalvos parduodi L dydį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 08 26, 12:22)
matyt daug kam tiko  ax.gif  O gal tu saviškį Lilic spalvos parduodi L dydį  4u.gif

Kol kas ne- noreciau issikeist vis dar.. Luktelsiu dar- kol visoms mintys susigules del ju- gal ir pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 26, 13:25)
Kol kas ne- noreciau issikeist vis dar.. Luktelsiu dar- kol visoms mintys susigules del ju- gal ir pavyks  ax.gif

Ok, bet jei sugalvosi, aš galėčiau tavo lilac periimti, nes tai mano spalva smile.gif
Atsakyti

Na ar kas sulauket jau siu grazuoliu ...gal galetumet pakomentuoti.. bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2015 08 26, 15:13)
Na ar kas sulauket jau siu grazuoliu ...gal  galetumet  pakomentuoti.. bigsmile.gif 

As dar ne, gal savaitgali gausiu, o koki jus dydi emete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 08 26, 12:27)
Ok, bet jei sugalvosi, aš galėčiau tavo lilac periimti, nes tai mano spalva smile.gif

ok- jei sugalvosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2015 08 26, 15:13)
Na ar kas sulauket jau siu grazuoliu ...gal  galetumet  pakomentuoti.. bigsmile.gif 

user posted image

Jei kuriai netiks,24cm pedai paimciau iskarto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 08 26, 15:35)
As dar ne, gal savaitgali gausiu, o koki jus dydi emete? 4u.gif

Siaip nesioju 6 /6.5 d. emiau 7 d.. Tikiuosi tiks,nebus per dideles rolleyes.gif
Pakuomentuokit kai sulauksit mirksiukas.gif
Atsakyti
gavau Jet-set geo shift dress
https://www.jcrew.co...C5001/C5001.jsp

ilgis toks ne ofisui sakyčiau.... biggrin.gif aišku, ji ir nėra skirta ofisui.
laisvalaikiui ar dar kažkam
nors man gražiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 08 26, 13:22)
matyt daug kam tiko  ax.gif  O gal tu saviškį Lilic spalvos parduodi L dydį  4u.gif

As violetini L mainyciau i kita spalva mirksiukas.gif

Siaip , tai as tris gavau juos. L, XL ir XXL dydzius . Ir visi dydziai geri lotuliukas.gif
Nu skirtingai atrodo , bet visi faini wub.gif
Atsakyti