Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(rimaitytetyte @ 2015 08 23, 18:50)
Aciu mergaites uz pagyras, foto jis vistiek taip neatskleidzia savo ydomaus grozio, realiai tikrai kitaip atrodo. wub.gif
Enura, as ji kazkaip kasdienai ir pirkau , iseigai rengiuosi suknutes, prabangesnius rubelius. Aisku skonis kaip ir visada neturi draugu. blush2.gif

rimaitytetyte, labai grazu ir ilgis labai geras- tau tinka wub.gif - as manau prie imantresnio top'o- ir iseigai tiktu thumbup.gif

Atsakyti
Mergaites, gal kuri pakomentuotumet sia striukyte Military parka 4u.gif
Labiausiai domina dydis, ar ji tikrai tokia didinta kaip raso komentaruose ar tiesiog jos modelis turi but toks rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 08 23, 18:40)
Beskaitant sia tema ir beziurint isparduotuve taip ir supratau, kad su dydziais loterija  biggrin.gif
Apie sia dabar galvoju tik dar spalvos nesumasciau, ar ta svelniai melyna ar visgi juoda imti. Gal turite atsiliepimu? Jcrew tik 2 atsiliepimai,.. https://www.jcrew.co...dress/C2223.jsp

Mhmm per telefona jauciu bloga nuoroda isikelia... unsure.gif  Tessa silk dress turetu buti...

Labas rytas,
vakar tikrai nepavyko ikelti nuorodos tai bandau dar karta blush2.gif
Gal kas tokia turite ir galite pakomentuoti dydzius? https://www.jcrew.co...f...e&hash=row0

Atsakyti
Labas rytas, pasirodau trumpam ax.gif Buitines fotkes- bat vaizdas matos sioks toks tongue.gif

Labai patiko Factory suknele- pocket dress in stripe wub.gif Ciut didoka, bet sueis ax.gif
user posted image

Harlow pants- 8 dydis, tamsiai melynos ir pilkutes
user posted imageuser posted image

Na ir SHINY PUFFER DOWN JACKet ant klisiuko biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Erinija, belekaip gražu! Ir suknelė, ir kelnės, ir striukė (kuri man anksčiau atrodė tokia "marozinė" biggrin.gif) wub.gif
Atsakyti
Na ateinu pakomentuot •Combo sweater in stripe labai patiko, greitai iki6au ar telpa rankos super telpa o manau visa kita tiks, vakare pasimatuposiu kaip pridera, bet pirmas 5spudis labai gera ir l dydis tikrai neatrodo baisiai didelis, nes jis turi but krentantis ;)

ir j. crew kasmyrinis tee tas akcijinis tamsesnis pilkas na labai grazutis ir toks neplonas, labai patiko ir tik sprie visko :)
Papildyta:
Erinija, o kiek Harlaw pant vididne siūlė? pilkų ir aš užsimaniau jos su koduku 15 dol dabar smile.gif Nes pixie ir rase inseam 29 ir ilgio man per akis super, už tai mastau apie šias, bet gal kas atkalbės nuo 12 dydžio su 110 dupce.

Tik va galvoju ar jos tiktų, kas turi kojas ne šakaliukus rolleyes.gif
Papildyta:
Erinija labai viskas gražu, baltai pavydžiu, kai žmogui viskas tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 24 rugpjūčio 2015 - 11:19
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 24, 11:15)
Labas rytas, pasirodau trumpam ax.gif Buitines fotkes- bat vaizdas matos sioks toks tongue.gif

Aciu uz striukes foto 4u.gif na grazi ...tikrai bigsmile.gif
ir visa kita patiko, liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 24, 10:15)

Labai patiko Factory suknele- pocket dress in stripe  wub.gif Ciut didoka, bet sueis  ax.gif
user posted image

Harlow pants- 8 dydis, tamsiai melynos ir pilkutes
user posted imageuser posted image

Na ir SHINY PUFFER DOWN JACKet ant klisiuko  biggrin.gif
user posted image

Nu labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 24, 10:19)
Erinija, belekaip gražu! Ir suknelė, ir kelnės, ir striukė (kuri man anksčiau atrodė tokia "marozinė" biggrin.gif) wub.gif

Prisidedu prie pagyrų drinks_cheers.gif

O dėl tų marozinių, jo. Crew psl ir šliopkės tokios Adidas buvo menu, čia dar diskutuota buvo temoj, kas ten per mados biggrin.gif
Maryt, čia kaip ant ko uždėtum tą rūbą: arba super ultra stiliova, arba 'marozna' biggrin.gif
QUOTE(kriisti @ 2015 08 24, 11:25)
[...]
Erinija, o kiek Harlaw pant vididne siūlė? pilkų ir aš užsimaniau jos su koduku 15 dol dabar smile.gif Nes pixie ir rase inseam 29 ir ilgio man per akis super, už tai mastau apie šias, bet gal kas atkalbės nuo 12 dydžio su 110 dupce.

Aš manyčiau, kad šitos kelnės kojoms tai visoms, bet štai jei juosmuo ne per liaunas, tai tos raukšlės elegnacijos nepridėtų g.gif Na, bet čia aš taip manau, gal ir nebūtinai esu teisi.
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif

QUOTE(kriisti @ 2015 08 24, 11:25)

ir j. crew kasmyrinis tee tas akcijinis tamsesnis pilkas na labai grazutis ir toks neplonas, labai patiko ir tik sprie visko smile.gif
Papildyta:

Papildyta:
Erinija labai viskas gražu, baltai pavydžiu, kai žmogui viskas tinka smile.gif

Del tee- pritariu- labai fainas- mielai dar priglausciau koki L dydi biggrin.gif Cia prie Harlow tamsiai melynu tee lilac spalvytes wub.gif

Kelniu vidine siule- 72-73 cm - taip idomiai klynas susiutas smile.gif bet liemuo aukstas- tai as dar jas zemyn nutempiu.. ax.gif Labai patogios jos man thumbup.gif
Blauzdu daly nera platu- jei blauzda storesne- tai rizika jau- gali graziai nekristi..
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 24, 14:32)
Prisidedu prie pagyrų  drinks_cheers.gif

Aš manyčiau, kad šitos kelnės kojoms tai visoms, bet štai jei juosmuo ne per liaunas, tai tos raukšlės elegnacijos nepridėtų  g.gif Na, bet čia aš taip manau, gal ir nebūtinai esu teisi.

Aciu smile.gif
rastafarinas,- mano liemuo nelabas visai- pilvas po vaiku isdribes lotuliukas.gif Nu bet kaip gerai tas modelis maskuoja- nerealiai- tokiom pilvotom be liemens kaip as- idealus variantas thumbup.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Mastau apie gofruota suknele rudeniui. Sakykit ar ta sviesi permatoma kazkiek. Jei nesioti su juodom pedkelnem. Nebus be rysio?
Ar gerisu melyna?
Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 24, 18:55)
Aciu, merginos  4u.gif
Del tee- pritariu- labai fainas- mielai dar priglausciau koki L dydi biggrin.gif Cia prie Harlow tamsiai melynu tee lilac spalvytes wub.gif

as net biski gailiuois, kad neemiau dvieju uz tuos 25 dol, nes buvo pas rudaplauke 2 vnt. , o kai pamačiau jį gyvai labai uzsimaniau dar bigsmile.gif
Atsakyti