Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 22, 10:59)
Niu va - pagaliau ir A-line  biggrin.gif
6 Tall ant 167 cm ir 98 cm  smile.gif

- Žinau žinau, galėjo būt ir Regular, šį syk ir aš sutinku, nu bet tas skeltukas šiek tiek pataiso padėtį  biggrin.gif [ypač, kai atsisdėdi]. Turbūt paliksiu tąjo tokį ilgį, visai bus liuks.  smile.gif
- Taip taip, galėjo drąsiai būt ir 4 dydis [čia temoje gerai patariau, o pati vis tiek 'ant didumo' nuspirkau  biggrin.gif ]. Laisvokas man kažkiek, juosmuo jau ne toks aukštas gaunasi.
Fainumas šio sijono, apart tų kišenių patogiųjų  biggrin.gif , dar ir tame, kad taudinys yra šiek tiek besitempiantis - tai tikrai be galo patogus. O spalva patiko, nes pasirodė vos tonu, max dviem, tamsesnė nei Crew internetinėj foto, tai labai gerai, tokia derintina visai spalva.

sakykite tai jis didntas ar ne? Nes atsiliepimuose, kad mazintas, tai pasimeciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 08 23, 14:12)
sakykite tai jis didntas ar ne? Nes atsiliepimuose, kad mazintas, tai pasimeciau g.gif

Aha, ir aš tą skaičiau.
Aš manau, kad jis atitinka dydį. Be to, jis šiek tiek su strech, tai tamposi.
Su 76 per juos ėmiau 6 (Tall) dydį - 4 manau, būt geriau / gražiau. Per juosmenį tikrai laisvos vietos lieka, man jis toks pakritęs gavosi.
Papildyta:
Kriist, prisiminiau, viena narė irgi rašė, kad ėmė savo įprastą dydį šito sijono, ir tiko [šioj temoje, gal praeitoj], ir tiko.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 23, 15:34)
Aha, ir aš tą skaičiau.
Su 76 per juos ėmiau 6 (Tall) dydį - 4 manau, būt geriau / gražiau. Per juosmenį tikrai laisvos vietos lieka, man jis toks pakritęs gavosi.
Papildyta:
Kriist, prisiminiau, viena narė irgi rašė, kad ėmė savo įprastą dydį šito sijono, ir tiko [šioj temoje, gal praeitoj], ir tiko.

dėkui, bet jau dingo, bučiau meginus 10 dydį užsisakyt, bet jau nebėra ką smile.gif Jis svorio turės ir manau.

Beje pasimatvau zip suknele M tall ivory ir ka manote ji siauresne, nei M regular rolleyes.gif Buvai nustebinta labai, pridėjus, net per pora cm skiriasi ties krutine ir klubai per 1 cm siauresni. Gal kam pades 4u.gif Ir man pačiai M tall labiau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 08 23, 15:03)
[...]

Beje pasimatvau zip suknele M tall ivory ir ka manote ji siauresne, nei M regular  rolleyes.gif Buvai nustebinta labai, pridėjus, net per pora cm skiriasi ties krutine ir klubai per 1 cm siauresni. Gal kam pades  4u.gif Ir man pačiai M tall labiau patiko  smile.gif

Čia tai geras!
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 08 22, 21:20)

8 turetu tikti, bet dar kadangi ji liemenuota tai su 80 liemeniu gal ir 10 reiktu  g.gif o ir pagal komentarus rodo, kad i mazesne puse...  Bet tokio modelio tai as nerizikuociau Tall imti su 168cm ugiu. Zip pocket tai nei krutine labai, nei liemuo neisreikstas, todel ir tinka, o cia tai dar gali buti ar krutines isiuvai, ar liemuo ne vietoj  unsure.gif

Aciu Jums labai uz atsakyma 4u.gif siandien radau kita- A line silkine wub.gif imsiu 10 dydi, nes susiaurint dazniausiai galima, o va jeigu netilpsiu tai bus liudesys.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 08 23, 15:48)
Aciu Jums labai uz atsakyma  4u.gif siandien radau kita- A line silkine  wub.gif imsiu 10 dydi, nes susiaurint dazniausiai galima, o va  jeigu netilpsiu tai bus liudesys.

bet zinokit su kita viskas gali but kitaip biggrin.gif gali ir didinta but ir visaip... Skaitykit komentarus butinai arba klauskit temoj gal kas zinos, nes Crew rubu dydziai vos ne kiekvienam rubui skirtingi. Kas galiojo anai suknelei, kur nuoroda buvot idejus, nebutinai bus tas pats ir kitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caribian @ 2015 08 23, 10:00)
man ji, palyginus su venetian green, per daug blanki pasirode..

Kiekvieno skonio reikalas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 23, 14:34)
Aha, ir aš tą skaičiau.
Papildyta:

Cia as ane sakiau? biggrin.gif Dydi tikrai atitinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 08 23, 14:12)

Jis šiek tiek į mažesnę pusę smile.gif 8T dydžio juosmuo yra 38 cm, kai standartiškai būna 40 cm, o ties klubais vienodai.

Arba, kaip įprasta, gali būti bajeriai priklausomai nuo spalvų - maniškis ivory.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 08 23, 16:56)
bet zinokit su kita viskas gali but kitaip  biggrin.gif gali ir didinta but ir visaip... Skaitykit komentarus butinai arba klauskit temoj gal kas zinos, nes Crew rubu dydziai vos ne kiekvienam rubui skirtingi. Kas galiojo anai suknelei, kur nuoroda buvot idejus, nebutinai bus tas pats ir kitai  4u.gif

Beskaitant sia tema ir beziurint isparduotuve taip ir supratau, kad su dydziais loterija biggrin.gif
Apie sia dabar galvoju tik dar spalvos nesumasciau, ar ta svelniai melyna ar visgi juoda imti. Gal turite atsiliepimu? Jcrew tik 2 atsiliepimai,.. https://www.jcrew.co...dress/C2223.jsp

Mhmm per telefona jauciu bloga nuoroda isikelia... unsure.gif Tessa silk dress turetu buti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 23 rugpjūčio 2015 - 17:42
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 23, 08:28)
Labai gražiai tinka, rimaityte!!! Kojytės lieknos, laibos - kaip tik tau šitas sijonas  thumbup.gif  4u.gif

QUOTE(enura @ 2015 08 23, 09:52)
Rymaityte, dydis sijonuko labai gerai. Ir atrodo gerai. Bet vis tik mano nuomone, jis geriausiai atsiskleidzia ne "dress down" o puosniam variante. Pagal mane graziausia kai sijonas yra ant virsaus, t.y. virsus yra sukistas. Kasdieniam variante jis man nea ...  blush2.gif bet cia tik mano nuomone  biggrin.gif  4u.gif

QUOTE(regal @ 2015 08 23, 12:37)
Rymaityte, sijonas tau puikiai tinka 4u.gif . Ilgis irgi super, nors toks tinka tikrai ne visom ax.gif

Aciu mergaites uz pagyras, foto jis vistiek taip neatskleidzia savo ydomaus grozio, realiai tikrai kitaip atrodo. wub.gif
Enura, as ji kazkaip kasdienai ir pirkau , iseigai rengiuosi suknutes, prabangesnius rubelius. Aisku skonis kaip ir visada neturi draugu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 08 23, 16:06)
Cia as ane sakiau? biggrin.gif Dydi tikrai atitinka drinks_cheers.gif

Taip, tamsta biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Ilka* @ 2015 08 23, 16:57)
Jis šiek tiek į mažesnę pusę smile.gif 8T dydžio juosmuo yra 38 cm, kai standartiškai būna 40 cm, o ties klubais vienodai.

Arba, kaip įprasta, gali būti bajeriai priklausomai nuo spalvų - maniškis ivory.

Pas mane mėlynas. Tikrai nepamažintas.
- Visigi, nuspręndžiau, nešiu saviškį pas siuvėją.

QUOTE(rimaitytetyte @ 2015 08 23, 18:50)
Aciu mergaites uz pagyras, foto jis vistiek taip neatskleidzia savo ydomaus grozio, realiai tikrai kitaip atrodo. wub.gif
[...]

Man jis toks atrodo minkštas, - rodos, gniaužyčiau jį, džiaugčiaus tuo audiniu rankas kišenėse laikydama biggrin.gif
Aš matau tą jo grožį ir per foto, patikėkit! biggrin.gif
[nepirkau tik nes tokio modelio, kur akcentas nat juosmens, ne per labiausiai mėgstu (man kažkaip ala skrandį spaudžia, nežinau, kažkas nuo paauglystės laikų, kai pykindavo autobusuose biggrin.gif ) - turiu kelis, bet retai į viešumą jie iškeliauja iš spintos]. Bet tas man netrukdo gėrėtis biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti