Įkraunama...
Įkraunama...

Kerštinga meilė (Lo Imperdonable)

QUOTE(sandrito @ 2015 09 13, 11:13)
O tai dar negreit suzinos  g.gif  na bet jau idomiau darosi, galetu ir savaitgaliais rodyti si seriala smile.gif

galetu po dvi serijas rodyti biggrin.gif

labiausiai gaila,kad siame filme mirs du geri zmones sad.gif aukle ir Martino geriausias draugas unsure.gif
Atsakyti
Tikrai labai netiketa verysad.gif gaila, net negaletum pagalvoti, kad jie verysad.gif siandienos serija idomi, gal po sio ivykio, Martinas kitaip po truputi prade ziureti i Veronika wub.gif labai noreciau smile.gif
Atsakyti
Labai įdomios serijos smile.gif Man tai įdomu tai,kad Martinas ir prie Veronikos moka būti toks mielas ir pan, bet jai išėjus pas jį galvoje tik juodos mintys biggrin.gif Gerai moka kartais apsimetinėti smile.gif

Viena mergina klausė ar pasirodys Danna Garcia, tai pačiose naujausiose serijose ji jau yra:)
Atsakyti
Man ir labai idomios serijos, noreciau, kad po dvi rodytu:) Vis noriu i prieki paziuret, bet poto galvoju neidomu bus ziureti:) Virchinijos to apsimetinejimo geriete negaliu pakest, nezinau gal kas jau saket,bet mazdaug kaada ims aisketi visiems, kad ji nera tokia jau gera?

O Danna Garcia kokiame amplua pasirode, t.y. geriete ar blogiete?
Atsakyti
As ir jau laukiu, kada prades aisketi Virchinijos melagystes, nervina mane ji doh.gif
Atsakyti
Virhinijos melagystės labai vėlai palyginus pradės aiškėti..:/

Danna Garcia man dar nėra aiškus personažas smile.gif bet bent jau dabar atrodo, jog ją bando padaryti, kaip Veronikos kopiją. (išvaiždos prasme).

O ji Jums labai kaip aktorė patinka? smile.gif

Man irgi galėtų rodyti po kelias serijas..
Atsakyti
QUOTE(kkamon @ 2015 09 17, 08:44)
Virhinijos melagystės labai vėlai palyginus pradės aiškėti..:/

Danna Garcia man dar nėra aiškus personažas smile.gif bet bent jau dabar atrodo, jog ją bando padaryti, kaip Veronikos kopiją. (išvaiždos prasme).

Bijau, kad Veronika nuzudys, nes paskutineme serijos anonse parodo baise avarija ir jos vieta uzims Danna Garcia. netikėtas būtų posūkis, bet jei taip bus, nežiūrėsiu serialo. doh.gif
Atsakyti
Jau tikrai butu nesamone jeigu taip atsitiktu,as ir nebeziureciau serialo verysad.gif
Atsakyti
nu as labai tikiuosi,kad taip nenutiks, nes butu nesamone. Bet dabar tos nuotraukos glumina, kur buvo kelios idetos, kur ji su ligonines apranga :////
Atsakyti
jau matau ta nauja aktore seriale 107 ji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 18 rugsėjo 2015 - 08:51
109 ivyko avarija, masina sudege..Veronika vaziavo su uzpuolike..Pareigunai rado veronikos rankine, o viduje itariu sudege ta uzpuolike. Baigesi serija tuo,kad pareigunai atejo pas Martina i namus informuoti,kad sudege masina kartu su Veronika g.gif

Ar nebus taip,kad ji liks gyva kazkas ja priziures..per ta laika ta nauja aktore praplaus Martinui smegeneles..o veliau Veronika atsiras g.gif
Atsakyti
Aš galvoju, jog Veronika liko gyva ir tiesiog ji bus kaime ar kažkur (praradus atmintį) tuo metu Martiną pradės ta pana kabinti ir jis kažkur pamatys Veroniką ir supras,kad gyva.

://

Nu tikrai bus kažkas tokio jaučiu...

Bet tai realiai padarytų ekspertizę ir suprastų,kad ne jin verysad.gif
Atsakyti