Įkraunama...
Įkraunama...

Kerštinga meilė (Lo Imperdonable)

QUOTE(kkamon @ 2015 09 25, 13:57)
O ka padare ta R? papasakok man siek tiek, labai idomu:D kuom erzina? Mane tai tuo savo veidu:D

tuo paciu biggrin.gif nu ji ale gera skaitosi biggrin.gif bet galetu jos ir nebuti..labai tikiuosi jie nesuartes
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 09 25, 14:01)
tuo paciu biggrin.gif nu ji ale gera skaitosi biggrin.gif bet galetu jos ir nebuti..labai tikiuosi jie nesuartes

Nu! Galetu nelysti prie Martino. Gali su emilijanu buti
Atsakyti
QUOTE(kkamon @ 2015 09 25, 21:22)
Nu! Galetu nelysti prie Martino. Gali su emilijanu buti

biggrin.gif reikia jai pasiulyti su Emiljanu buti biggrin.gif
Atsakyti
Idomu man pasidare, o kaip Emilijanas, ar suras laime, ar taip ir liks isimylejes Veronika? g.gif
Atsakyti
bent jau kolkas antros puses as nematau pas ji g.gif man atrodo jam ta Rebeka patinka..
O siaip jis tures nuotykiu su Nansijaga biggrin.gif
Atsakyti
Su Nansijaga, net nepagalvociau biggrin.gif idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrito @ 2015 09 25, 23:23)
Su Nansijaga, net nepagalvociau  biggrin.gif  idomu  bigsmile.gif

vava biggrin.gif
jis atvaziuos Veronikos aplankyti..ir susipazins....ydomi ta Nansijaga,jai zenkliai vyro truksta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 rugsėjo 2015 - 00:26
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 09 26, 00:24)
vava  biggrin.gif
jis atvaziuos Veronikos aplankyti..ir susipazins....ydomi ta Nansijaga,jai zenkliai vyro truksta biggrin.gif

Bet serialuose visada keistas asmuo turi buti:DD
Atsakyti
QUOTE(kkamon @ 2015 09 26, 15:42)
Bet serialuose visada keistas asmuo turi buti:DD

116-117 serija kokia ydomi turi buti , ydomu ar Martinas is ties pamate ja ir atpazino ..gal viskas cia greitai bus nespes jis susikukuoti su ta Rebeka g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 09 26, 22:06)
116-117  serija kokia ydomi turi buti , ydomu ar Martinas is ties pamate ja ir atpazino ..gal viskas cia greitai bus nespes jis susikukuoti su ta Rebeka  g.gif

As tikiuosi kd tikrai pamate... Ta rebeka tai belekaip karias ant kaklo. Mire zmona, o ta su vynu ateina:D
Atsakyti
Na šiaip šio serialo Meksikoj liko tik savaitė, nes nuo spalio 5 ten startuoja naujas serialas Pasion y poder. Todėl manau, kad viskas po truputį turi pradėt aiškėt, nes serialo finalas ten kitą sekmadienį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 27 rugsėjo 2015 - 13:17
QUOTE(altomas23 @ 2015 09 27, 13:16)
Na šiaip šio serialo Meksikoj liko tik savaitė, nes nuo spalio 5 ten startuoja naujas serialas Pasion y poder. Todėl manau, kad viskas po truputį turi pradėt aiškėt, nes serialo finalas ten kitą sekmadienį.

kaip laukiu wub.gif bet sekmadieniais pas juos nerodo serialu kiek suprantu taip pat g.gif
Papildyta:
QUOTE(kkamon @ 2015 09 26, 23:41)
As tikiuosi kd tikrai pamate... Ta rebeka tai belekaip karias ant kaklo. Mire zmona, o ta su vynu ateina:D

joo doh.gif
Atsakyti