Gal galite pasakyti ką aš čia nusipirkau? Kad ne kaktusas (kaip parašyta ant vazonėlio), o kažkoks sukulentas - tiek suprantu. Bet norėtųsi šiek tiek tiksliau, kad žinočiau kaip auginti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 04 09, 16:15)
Gal galite pasakyti ką aš čia nusipirkau? Kad ne kaktusas (kaip parašyta ant vazonėlio), o kažkoks sukulentas - tiek suprantu. Bet norėtųsi šiek tiek tiksliau, kad žinočiau kaip auginti
Čia tikrai kažkas iš Fenestraria genties. Labai gerai augs, jeigu pas tave namie vasarą būna vėsu, o žiemą šilta. Jeigu vasarą karšta, o žiema šalta, tai vasarą neperlaistyk, o tai labai ims sproginėti
QUOTE(QuantManiac @ 2016 04 09, 17:58)
Čia tikrai kažkas iš Fenestraria genties. Labai gerai augs, jeigu pas tave namie vasarą būna vėsu, o žiemą šilta. Jeigu vasarą karšta, o žiema šalta, tai vasarą neperlaistyk, o tai labai ims sproginėti
Ačiū už informaciją . Vasarą pas mane karšta, o žiemą - šilta. Jau supratau, kad įsitaisiau lepūnėlę Bandysiu pažaisti.
Sveiki,
Vaikas parsinešė iš mokyklos tokią gėlytę. Aš su gėlėm labai sunkiai draugauju, bet šitą kažkaip reikia auginti. Pasieškočiau informacijos internete, bet net neturiu supratimo kas čia tokia
Padėkit
[attachmentid=235494]
Jėėzau, kokia didelė nuotrauka, nežinau kaip sumažinti, atsiprašau
Vaikas parsinešė iš mokyklos tokią gėlytę. Aš su gėlėm labai sunkiai draugauju, bet šitą kažkaip reikia auginti. Pasieškočiau informacijos internete, bet net neturiu supratimo kas čia tokia
Padėkit
[attachmentid=235494]
Jėėzau, kokia didelė nuotrauka, nežinau kaip sumažinti, atsiprašau
QUOTE(Dajulita @ 2016 01 26, 15:59)
Sveikos merginos. Skubiai reikia pagalbos "Užkrito" vardas šios gėlytės...
Gal kas parduodate, labai noręčiau šios gėlytės.
QUOTE(toscana @ 2016 04 11, 14:00)
Sveiki,
QUOTE(Salli @ 2016 04 11, 14:12)
Gal kas parduodate, labai noręčiau šios gėlytės.
Tai karpažolė (Euphorbia leuconeura) labai nereiklus augaliukas Turiu keletą atliekamų
Koks tai augalas?
Koks tai augalas?
QUOTE(chardone @ 2016 04 26, 12:00)
Šilokas negali būti? Pasėjusi šilokų mišinį, tai keli šilokai analogiški jūsiškiams
Nu kad ne jie stambesni, cia aceit kambarine gele
žydi dabar..žiedai panašūs į tulpių,lapai į narcizų???