QUOTE(upsideize @ 2015 09 04, 13:19)
Sveiki visi
Aš kartais pasvajoju, kad laiminga būčiau su savo sūnum negyvenamoje saloje . Man tikrai nėra baisu auginti tokį vaiką. Jis kitoks ir aš aš nesitikiu, kad į jį žiūrės taip, kaip į visus, bet tikiuosi, kad toks "kitoks" jis bus priimtas su šypsena geranoriškai. Mes norime būti visur ir turime tokią teisę, tačiau dažnai žmonės pažiūri į mus taip, tarsi mum čia ne vietą . Vat tada ir pasidaro baisu, kai jautiesi nelaukiamas.
Kartais pagalvoju: "gal aš kraustausi iš proto ir matau savo vaiką "pro rožinius akinius", gal aš nesuprantu, kad mums nedera eiti ten kur galime sutrukdyti sveikiesiems???" Aš tikrai bandau įtikinti save, kad aš fantazuoju, kad žmonės mus priima, arba kartais bandau pažiūrėti į saviškį kaip į svetimą ir paklausti savęs ar man jis trukdytų... Bandau visaip pažvelgti ir vistieks nieko aš blogo nematau ir nesuprantu kur kiti mato tą baisią tragediją, problemą ir t.t. Vat tada ir pamanau, kad aš kraustausi iš proto.
Gal kas padiagnozuokit, kas man yra?
Aš kartais pasvajoju, kad laiminga būčiau su savo sūnum negyvenamoje saloje . Man tikrai nėra baisu auginti tokį vaiką. Jis kitoks ir aš aš nesitikiu, kad į jį žiūrės taip, kaip į visus, bet tikiuosi, kad toks "kitoks" jis bus priimtas su šypsena geranoriškai. Mes norime būti visur ir turime tokią teisę, tačiau dažnai žmonės pažiūri į mus taip, tarsi mum čia ne vietą . Vat tada ir pasidaro baisu, kai jautiesi nelaukiamas.
Kartais pagalvoju: "gal aš kraustausi iš proto ir matau savo vaiką "pro rožinius akinius", gal aš nesuprantu, kad mums nedera eiti ten kur galime sutrukdyti sveikiesiems???" Aš tikrai bandau įtikinti save, kad aš fantazuoju, kad žmonės mus priima, arba kartais bandau pažiūrėti į saviškį kaip į svetimą ir paklausti savęs ar man jis trukdytų... Bandau visaip pažvelgti ir vistieks nieko aš blogo nematau ir nesuprantu kur kiti mato tą baisią tragediją, problemą ir t.t. Vat tada ir pamanau, kad aš kraustausi iš proto.
Gal kas padiagnozuokit, kas man yra?
turbut visoms toks laikotarpis buna, tik reiktu jau paciai pasistengti kad tos mintys neuzsibutu.. pamatysit kaip su laiku viskas pasikeis, pasikeis poziuris, ir veiksit tai kas jums idomu nematydami jokiu zvilgsniu. neretai tie sveikieji vienas kitam labiau trugdo nei mes.
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2015 09 04, 20:15)
smagu girdet, kad radot savo vieta O ta mokytoja jus mokys iki galo ar 5 klaseje keisis? :h
jinai minejo jog mokys tik pradines klases. kolkas chaosas klasej ir pirma savaite rimto mokymosi nevyko. po eilute mokykloj parase ir viska sudave namu darbams. bijau kad siemet prie jo nebepasedes kaip pernai kai vaiku buvo tik 5 juolab, kad dabar klasej pirmokai antrokai ir treciokai. Danieliui patinka kad vaiku daug, kad yra su kuo pabendrauti, pazaisti. salia pasodino ramu berniuka tai labai patenkintas.