aš auginu 11 metu autistuką. Daug visko prirašta apie mazyčius, bet apie paaugliukus labai mažai. Labai įdomūs man Kitokia9 žinutės. Tų ožiukų pas mus irgi yra. Paskutinis požiukas, nerašo į sąsiuvinį jei nėra langelių. Mes tik šiemet einam i 5 klasę. 4 klasės buvo namuose, nes mokytojai taip buvo patogu. Nors aš skaitau, kads mums tai labai pakenkė.
laba,
na paguodimui pasakysiu, kad pas mane žieminė striukė ir pirštinės buvo piktybiškai "pavogta" ir paslėpta galutinai prieš 2-3sav.
:lotuliukas: lyg "užvirė", bet matyt nusprendė, kad nėra tikslo su manim kariauti. Pavargau "žaisti" ir įkalbinėti.. tiesiog ištaikau momentą kai jo nėra, dalimis per kelis kartus surenku ir neturi pasirinkimo. Komoda pilna vasarinių šortų, maikučių, bet ne, rengiasi kelnes, marškinius ilgom rankovėm :oh juos pavogti bus sunkiausia, teks naktį kai miegos nuslinkti tyliai :oh kvailiausia, kad turiu dar šią savaitę išlaukti kol pamokos vyksta, nes gali užvirti skandalas iki tiek, kad atsisakys eiti į pamokas. Va taip ir gyvenu. Tiesa pasakius tiek pripratau, kad normaliai jau ir neįsivaizduoju kaip būna :geda2: Avalynę vasarinę matyt teks pamiršti, vaikšto su pavasariniais bateliais, o į parduotuvę nenusitempsiu savo ūgio paauglio, kuris priešinasi naujovėms
Man nesuvokiama tas, kad keičiantis sezonui pagrinde ištraukiu senuosius drabužius ir tikrai mato, kad jo dėvėti, bet labai sunkiai pereina tas reikalas :hm tačiau pasiteisino naujų drabužių prijaukinimas, pvz. pernai nupirkau didesnius marškinius, jie metus pragulėjo komodoje, matė juos visus metus, šiemet jau kelis kart apsivilko
kito varianto neatradau, visa laimė drabužių nedaug, visi sezonai telpa laisvai (nėra tikslo pripirkti, nes kai daug pasirinkimo - pusės net nepajudina) + jo reikalavimai man ne pagal kišenę.
O tas drabužių pasirinkimo užsispyrimas visada? ar tik paauglystėje?