o, aš visada galvojau, kad tokie batai nenešiotini prie suknelių ačiū, pabandysiu
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 12 11, 12:52)
o, aš visada galvojau, kad tokie batai nenešiotini prie suknelių ačiū, pabandysiu
Kaip tai nenesiotini, dar ir kaip nesiotini
Kokias pėdkelnes reikėtų rinktis prie suknelės/sijono ir baltų Converse sportbatukų? Be pėdkelnių dar šalta, o kelnės, džinsai pabosta Ačiū!
QUOTE(levrete @ 2016 05 03, 09:00)
Kokias pėdkelnes reikėtų rinktis prie suknelės/sijono ir baltų Converse sportbatukų? Be pėdkelnių dar šalta, o kelnės, džinsai pabosta Ačiū!
Patarciau kuo naturalesnes, kuno spalvos. Daugiau neisivaizduoju kas tiktu prie baltu Converse
Paziurejau internete, tai grazu ir tamsesne, nudegusio sauleje kuno, spalva, arba juoda su mazai denu.
QUOTE(Anike* @ 2016 05 03, 10:19)
Patarciau kuo naturalesnes, kuno spalvos. Daugiau neisivaizduoju kas tiktu prie baltu Converse
Paziurejau internete, tai grazu ir tamsesne, nudegusio sauleje kuno, spalva, arba juoda su mazai denu.
Ačiū Bet iš esmės, nebus derinukas suknelė+ pėdkelnės+ conversai?
QUOTE(levrete @ 2016 05 03, 09:37)
Ačiū Bet iš esmės, nebus derinukas suknelė+ pėdkelnės+ conversai?
Pilnas internetas pavyzdziu, susivesk pvz. white converse dress
Susivedžiau prieš čia rašydama klausimą derinio su kūno spalvos pėdkelnėmis neradau nei vieno. Visur arba be pėdkelnių, arba juodos pėdkelnės. Na daugmaž aišku, ačiū už atsakymą
QUOTE(rosea @ 2016 05 16, 15:20)
Šiaip šlepkutės gana klasikinės, nešioti tikrai galima, tin nežinau ar su raudona suknele gerai atrodytų, nes bent jau mano skoniui labai jau senoviškas komplektas, norėtųsui kažko gaiviau. Gražiai atrodytų prie aukštesniu liemeniu kelnių (ypač pastelinių, mėtinių, margų) ir marškinių, reikėtų įdomesnės faktūros nedidelės rankinės, marškinių
Ar labai nebemadingas pusilgis tiesaus silueto trikotazinis apacioje guma surauktas sijonas?
ar dėvėtinas? RL military