Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 8

sveiki,

gal zinote kaip D75 lankstu ortaki sandariai ikisti i D80 plienini ortaki?
Darau "Home made" kolektorines dezes ir dufuzorines dezutes lanksciu ortakiu sistemai, viska baigiu pasidaryti, tik sakau gal kas zinote ar yra tam tinkamu tarpiniu? salniku? ir t.t... smile.gif
Atsakyti
putų pagalba...

QUOTE(robertuxas @ 2016 02 01, 14:46)
sveiki,

gal zinote kaip D75 lankstu ortaki sandariai ikisti i D80 plienini ortaki?
Darau "Home made" kolektorines dezes ir dufuzorines dezutes lanksciu ortakiu sistemai, viska baigiu pasidaryti, tik sakau gal kas zinote ar yra tam tinkamu tarpiniu? salniku? ir t.t... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 02 01, 15:54)
putų pagalba...

O aš jau ruošiausi silikoną siūlyti smile.gif.

Šeip tai skardiniuose ortakiuose, pav. prijungiant kelnes, tai silikonas naudojamas.
Atsakyti
2,5 mm tarpas - užkimš gal ir silikonas. Tik sunkiau sugrūst gal ji...

QUOTE(mintas @ 2016 02 01, 14:56)

Šeip tai skardiniuose ortakiuose, pav. prijungiant kelnes, tai silikonas naudojamas.

Atsakyti
Na apie silikona ir putas tai ir taip jau masciau wink.gif zinoma tarpas gan juokingas tie 2.5mm, tai gal net neverta sukti galvos del kazko 'mandresnio'
Na bus matyt. Dar kazka sumastysim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Evil_e @ 2016 02 01, 09:52)
O gal gali pasidalinti kaip privesti apps'a susikalbeti su pingu? Kur nustatymuose nusirodo port'as? pagal nutylejima pas mane uzdetas 502 portas...  Vis gauni klaida - rysio klaida. Per web'a rekupa pasiekiu... kuri apps'a naudoji? Komfovent Home ar Komfovent?

Ar išsiaiškinai kuris apps'as tinkamas C3 + ping2 kombinacijai?
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2016 02 01, 16:56)

Mano pirma mintis tokia pat. Silikonas ilgaamziskiau.
Atsakyti
QUOTE(Pupcis @ 2016 02 01, 23:01)
Ar išsiaiškinai kuris apps'as tinkamas C3 + ping2 kombinacijai?

Issiaiskinau... Joks smile.gif Sake neketina kurti aplikacijos tokiai kombinacijai apps'o. Teks tenkintis webiniu interfeisu...:/
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2016 02 01, 16:54)
Na apie silikona ir putas tai ir taip jau masciau wink.gif zinoma tarpas gan juokingas tie 2.5mm, tai gal net neverta sukti galvos del kazko 'mandresnio'
Na bus matyt. Dar kazka sumastysim wink.gif

pasiieškok guminių tarpinių, kad ir pas ukininku technikos detaliu parduotuveje, jei nerandi, pjaukis iš 2-4mm gumos lakšto žeidus bus sandariau, ilgaamziškiau ir paprasciau. Sėkmės ! smile.gif
Atsakyti
Putos su tarnavimo trukme problemų turi, jei gauna saulės šviesos. Veikia ne tik tiesioginė saulė. Į pavėsį šiaurės pusėje taip pat patenka išsklaidyta saulės šviesa.
O va pvz man mane rūsy sandėliuko durys prieš ~10 metų putom apipūstos. Natūralios šviesos ten visada nulis. Tai putos kaip vakar užpurkštos.
QUOTE(biesas66 @ 2016 02 02, 06:34)
Mano pirma mintis tokia pat. Silikonas ilgaamziskiau. <{POST_SNAPBACK}>
Atsakyti
QUOTE(mariuzs @ 2016 02 01, 16:09)
kokios klasės filtras, F7?

F7
Atsakyti
Sveiki,
Toks klausimas ar vedžiojant rekuperaciją reikalingos sklendės oro srauto padavimui , galima srautą reguliuoti ir pačiais difuzoriais.
Mhh...
Ačiū.
Atsakyti