Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 8

QUOTE(*** @ 2016 01 03, 12:30)
Sutik

Sutinku, kad jau ne vienas vartotojas, kuris turi "Amalvos" rekuperatorių kovoja su įrenginio apledėjimu.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 01 03, 13:38)
Sutinku, kad jau ne vienas vartotojas, kuris turi "Amalvos" rekuperatorių kovoja su įrenginio apledėjimu.

pas mane turbut isskirtinis nes ledo NERA lotuliukas.gif

Gaila kad tavo superinis rekubas dar neveikia.. Gal maziau lotum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 01 03, 12:38)

Puiku bet nebutina drabstytis purvais. Labai laukiu kada tau pastatys ta zvaigzdziu metalo irengini. Nepamirsk kad apledejimas tavajam baigsis silumokaicio sugadinimu.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2016 01 03, 12:45)
pas mane turbut isskirtinis nes ledo NERA  lotuliukas.gif

Gaila kad tavo superinis rekubas dar neveikia.. Gal maziau lotum  biggrin.gif

Manau kad 30% pas mane mazokai nes miegamajam po langais radau parasojima. Paleidau 50% ziuresim ar pasals.
Atsakyti
Pas mane mistika. Tik taip galiu ivertinti rekupo darba. Rodo kad i kambari paduoda plius 19 kai kambary 23. Seniau rodydavo plius 12. Dar specialiai vienam kambary i oro padavimo anga ikisau termometra. Tapati rodo. Apie 19. Skirtumas tik tas kad seniau rekupo viduj buvo sausa,o dabar yra siektiek kondensato. g.gif Ar gali buti taip kad ta dregme padeda daugiau silumos surinkti ir grazinti i vidu?

Tiesa. Diena pas mane 30% galingumas,pirmu greiciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 03 sausio 2016 - 12:56
Nesuprantu, kokiam reikia buti durnium, kad stebesi, kodel prie -20 kazkur kazkas apledeje?
Atsakyti
Jai atidarei korpusa tai koki pusvalandi rodys nesamones. Siuo metu pas mane kieme -11, i patalpas paduoda+15.2C apykaita 50% 250m3/h

QUOTE(biesas66 @ 2016 01 03, 12:51)
Pas mane mistika.  Tik taip galiu ivertinti rekupo darba. Rodo kad i kambari paduoda plius 19 kai kambary 23. Seniau rodydavo plius 12. Dar specialiai vienam kambary i oro padavimo anga ikisau termometra. Tapati rodo. Apie 19.  Skirtumas tik tas kad seniau rekupo viduj buvo sausa,o dabar yra siektiek kondensato.   g.gif  Ar gali  buti taip kad ta dregme padeda daugiau silumos surinkti ir grazinti i vidu?

Cia man? Traskejo kazkas ties rotorium del to ir atidariau, atitirpinau fenu leda, pasalinau gumbus ties tarpinem, dabar viskas veikia ok, ar del to as durnius? Gal biski pagedusios misraines padauginai biggrin.gif

QUOTE(Noriukas5 @ 2016 01 03, 12:53)
Nesuprantu, kokiam reikia buti durnium, kad stebesi, kodel prie -20 kazkur kazkas apledeje?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 03 sausio 2016 - 13:36
QUOTE(*** @ 2016 01 03, 12:33)
Jai atidarei korpusa tai koki pusvalandi rodys nesamones. Siuo metu pas mane kieme -11, i patalpas paduoda+15.2C  apykaita 50% 250m3/h
Cia man? Traskejo kazkas ties rotorium del to ir atidariau, atitirpinau fenu leda, pasalinau gumbus ties tarpinem, dabar viskas veikia ok, ar del to as durnius? Gal biski pagedusios misraines padauginai biggrin.gif

Ne tau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2016 01 03, 13:43)

Biesai reiskias durnius tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2016 01 03, 14:50)
Biesai reiskias durnius tu biggrin.gif

O as manau kad apie cibuli kalba ejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2016 01 03, 12:53)

Tikriausiai visišku. Lietuvių kalboje žodis durnius yra nevartotinas. Jį reikia keisti žodžiu kvailys.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2016 01 03, 12:49)
Puiku bet nebutina drabstytis purvais.

O kas čia ir kur drabstosi? Tu čia apie plastikinės palanges ar mano namą su kamurkėmis?
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2016 01 03, 12:49)
Labai laukiu kada tau pastatys ta zvaigzdziu metalo irengini. Nepamirsk kad apledejimas tavajam baigsis silumokaicio sugadinimu.

Aš irgi laukiu, bet dar ilgai teks palaukti.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 01 03, 12:51)
Pas mane mistika.  Tik taip galiu ivertinti rekupo darba. Rodo kad i kambari paduoda plius 19 kai kambary 23. Seniau rodydavo plius 12. Dar specialiai vienam kambary i oro padavimo anga ikisau termometra. Tapati rodo. Apie 19.  Skirtumas tik tas kad seniau rekupo viduj buvo sausa,o dabar yra siektiek kondensato.  g.gif  Ar gali  buti taip kad ta dregme padeda daugiau silumos surinkti ir grazinti i vidu?

Pas mane irgi tas pats buvo. Raituzas lyg buvo minejes, kad kai faktines paduodamos t turi didesni nei 10c skirtuma nuo nustatytos t, tai issijungia padavimas oro ir tetraukia oro is patalpu, bet nepaduoda sviezio. Nustaciau per salcius 17c vasaros rezimu ir pradejo vel paduoti ora i patalpas (12c) su vasaros rezimu be jokiu el tenu.
Atsakyti
QUOTE(budvykis @ 2016 01 03, 16:05)
Pas mane irgi tas pats buvo. Raituzas lyg buvo minejes, kad kai faktines paduodamos t turi didesni nei 10c skirtuma nuo nustatytos t, tai issijungia padavimas oro ir tetraukia oro is patalpu, bet nepaduoda sviezio. Nustaciau per salcius 17c vasaros rezimu ir  pradejo vel paduoti ora i patalpas (12c) su vasaros rezimu be jokiu el tenu.

Va,cia idomi info. Pilnai tiki kad taip ir yra,nes nerealu kad grazintu is 23 laipsniu,astuoniolika atgal. bet kitavertus jei nustatysi 17,tai ar neprades vesinti namo,nes uzduota palaikyti max 17 laipsniu..
Atsakyti