QUOTE(Lilė_supynėse @ 2013 10 15, 09:09)
Jeigu tu būtum mano draugė, aš tau pasakyčiau tik vieną dalyką: MESK JĮ!
protingas pasiulymas

O siaip jau, tam diedui reiketu primint, kad pats rankas turi. Grindys neisplautos? Tai isplauk. Indaplove neijungta? O pats nemoki ijungt?
QUOTE(Akvilyte89 @ 2013 10 15, 15:11)
1.Tada jis pradeda šaukti ar pakeltu tonu kalbėti ir prisimena, kas dar jam nepatinka/kokia aš bloga.
2. Ypač, kai tas vyras pasako, kad jei nepasikeisiu, nepradėsiu tvarkytis kaip "visos moterys", tai nepasipirš ir nebus bendro gyvenimo.
3.Bet iš kitos pusės galvoju: ar yra žmonių, kurie yra be kažkokių savo ydų ir blogybių?
2. Ypač, kai tas vyras pasako, kad jei nepasikeisiu, nepradėsiu tvarkytis kaip "visos moterys", tai nepasipirš ir nebus bendro gyvenimo.
3.Bet iš kitos pusės galvoju: ar yra žmonių, kurie yra be kažkokių savo ydų ir blogybių?
1.tai gal tegul pasiesko geros? Tobulos? Paziuresim kaip pasiseks ir ar tada laimingas bus.
2. o kas tos "visos". tie laikai jau praejo, kai moteris vilko visa namu ruosos nasta. Dabar zmones seimoje lygiaverciai partneriai, stangiasi vienas kitam padeti. O cia gaunasi, kad jam ne moteris reikalinga, o tarnaite.
3. Cia ne yda. Jis jusu negerbia. Net nemyli. Ir nenori jusu. Jis nori kitokios moters, ne jusu, nes jis ne tokia. Jam aplamai reikia tarnaites. O dar geriau, tegul grizta pas mama ir tegul ta patarnauja.
QUOTE(Akvilyte89 @ 2013 10 15, 18:05)
Jis sako: jis atlieka vyriškus darbus, o aš turiu moteriškus. Tai žodžiu viską namuose tvarkyti, o jis tai jau tvarko aplinką, namuose remontus padaro ir pan.
jo darbai netrunka kasdien diena is dienos, o jusu taip turetu buti. Tai kur cia teisingumas? Jis karts nuo karto padirbes, dar ir jus padesit, o pati kasdien puodus ir grindis mars sveist, valgyt gamint....
Gaila man jusu... pagailekit ir jus saves... yra tu vyru, ne karo metai. Nereikia laikyt isikibus kazko, kas jusu negerbia, nevertina, nemyli. O nemyli. Nes skaudina. Nes zemina. Nes grasina, kad nepasipirs (sitas tai man juokinga