Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

QUOTE(lauramedis @ 2012 07 10, 06:09)

lauramedis, 10 Lie 2012 - 06:09, parašė:

lauramedis, 10 Lie 2012 - 06:09, parašė:

Nu mergaites, nebukit pikciurnos biggrin.gif Taip, zinau, kad labiausiai uzknisa smulkus dalykai - suruges snukelis, nepadeda, nuolat prie kompo murkso ar alu siurbia, o cia dar vaikas mazas... ir pan. Bet juk ziurint placiaja prasme, be ju vistiek blogai smile.gif Mums reikalingas vyro demesys, meile, rupestis,

Nu mergaites, nebukit pikciurnos biggrin.gif Taip, zinau, kad labiausiai uzknisa smulkus dalykai - suruges snukelis, nepadeda, nuolat prie kompo murkso ar alu siurbia, o cia dar vaikas mazas... ir pan. Bet juk ziurint placiaja prasme, be ju vistiek blogai smile.gif Mums reikalingas vyro demesys, meile, rupestis,

pati sau priestaraujat...

mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
sveikutes,ir mano vyras jau usknisa su tais zaidimukais,gali parom sedet prie kompo,ir zaist,tuos karus
Atsakyti
Man dabar uzejo kazkoks nepasitenkinimas...
Kad net sneket nenoriu su saviskiu, atrodo, kokia prasme?
Vienintelis pagrindinis dalykas, ka veikiam abu- tai valgymas. Laisvadieniu kartu turim gal karta-pora per men.
Stengiuos neriboti zmogaus laisves, tad jis uziima kuo nori. Dazniausiai po darbo sportuoja, plius laaaaabai domisi futbolu...
Jei ziuri rungtynes per kompa (apie dukart per savaite), tai galima sakyti, kad zmogaus namie jau nera pora valandu tikrai.
Visa kita laika, kuri praleidzia internete, skaito apie brangiausiaji futbola, kas be ko.
Pasirodo, ten kiekviena minute atsiranda po kelis straipsnius, tad skaitymo i valias.
Siaip jis seimyniskas, tvarkosi, valgyt gaminasi ir pan.
Bet, kazkodel man pikta, kai pagalvoju, kad suauges zmogus didziaja dali savo demesi skiria "neteisingiems" prioritetams... unsure.gif
Nenoriu, kad apie mane sokinetu, bet kad ziuriu nebera jokio mastymo apie MUSU laika kartu, apie musu planus...
Kazkada buvom sutare, va rytoj vaziuojam graziai pavakarieniausim, kai jis darba baigs (man buvo iseigine). Atejo rytojus, dienai ipusejus jis prisimine, kad vyks vakare futbolo rungtynes. Niu ir ka, pasiulymas buvo toks: "jei manai, kad spesim gristi iki futbolo rungtyniu, tai galim vaziuot greitai pavakarieniaut...". Susinervinau ir sedejau namie. Ka cia bepridursi.
Gal blogai, kad gyvename ne LT, nera socialinio gyvenimo, ivairesniu pramogu ir t.t.. Nors bandau vis uzvesti temas, kad va sitie giminaiciai susituoke, kazkas va, vaikuciu jau tures, kiti kazkur atostogu jau vaziuos...
Jei taip ir toliau-demesys bus bukas... Teks vienai planuotis savo atostogas ir pan... blink.gif

Kam daugiau pasiduosi, jei ne SM thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2013 02 21, 16:18)

Jautuke, 21 Vas 2013 - 16:18, parašė:

Jautuke, 21 Vas 2013 - 16:18, parašė:

Kam daugiau pasiduosi, jei ne SM  thumbup.gif

Kam daugiau pasiduosi, jei ne SM  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas , 4u.gif
skaičiau visa tema nuo pradžiu ir pagaliau supratau kodel vyrai išeina pas kitas
ogi todel kad moterys laksto iš paskos , pusrytukai , pietukai , vakariene, ir dar nusiplukusios vakare seksiuko duoda , o save užmiršta , kai tuo tarpu vyrai žiuri tv ir žaidžia pc, , ir pagaliau moterys susensta , nuvargsta , sau demesio neskiria , niekur neina ir nieko sau neperka , o vyras tuo labiau neperka , tai ka , vyras neivertins vistiek tu pastangu , blizgančiu ngrindu ,, geriau labiau save mylet , tada ir kiti myles . 4u.gif '
Atsakyti
QUOTE(Gabis19 @ 2013 03 03, 22:11)

Gabis19, 03 Kov 2013 - 22:11, parašė:

Gabis19, 03 Kov 2013 - 22:11, parašė:

labas , 4u.gif
skaičiau visa tema nuo pradžiu ir pagaliau supratau kodel vyrai išeina pas kitas
ogi todel kad moterys laksto iš paskos , pusrytukai , pietukai , vakariene, ir dar nusiplukusios vakare seksiuko duoda , o save užmiršta , kai tuo tarpu vyrai žiuri tv ir žaidžia pc, ,  ir pagaliau moterys susensta , nuvargsta , sau demesio neskiria , niekur neina ir nieko sau neperka , o vyras tuo labiau neperka , tai ka , vyras neivertins vistiek tu pastangu , blizgančiu ngrindu ,,  geriau labiau save mylet , tada ir kiti myles . 4u.gif  '

labas , 4u.gif
ogi todel kad moterys laksto iš paskos , pusrytukai , pietukai , vakariene, ir dar nusiplukusios vakare seksiuko duoda , o save užmiršta , kai tuo tarpu vyrai žiuri tv ir žaidžia pc, ,  ir pagaliau moterys susensta , nuvargsta , sau demesio neskiria , niekur neina ir nieko sau neperka , o vyras tuo labiau neperka , tai ka , vyras neivertins vistiek tu pastangu , blizgančiu ngrindu ,,  geriau labiau save mylet , tada ir kiti myles . 4u.gif  '

labai pritariu,aukso zodziai! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabis19 @ 2013 03 03, 21:11)

Gabis19, 03 Kov 2013 - 21:11, parašė:

Gabis19, 03 Kov 2013 - 21:11, parašė:

labas , 4u.gif

labas , 4u.gif

Va va drinks_cheers.gif .Nelakstau paskui vyra,kaip paskui maza vaika ir tikiuosi ,kad ir toliau uzteks proto to nedaryti biggrin.gif .Issilepina savo vyrus,paskui verkia,kaip jie to nedaro,ano nedaro,o kam daryti,jei namie yra tarnaite rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 03 11, 14:59)

*Change*, 11 Kov 2013 - 14:59, parašė:

*Change*, 11 Kov 2013 - 14:59, parašė:

Va va drinks_cheers.gif .Nelakstau paskui vyra,kaip paskui maza vaika ir tikiuosi ,kad ir toliau uzteks proto to nedaryti biggrin.gif .Issilepina savo vyrus,paskui verkia,kaip jie to nedaro,ano nedaro,o kam daryti,jei namie yra tarnaite rolleyes.gif .

drinks_cheers.gif Visiškai pritariu.
Nereikia vyrų išlepinti. Jei nuolat gaminate maistą, lyginate, skalbiate, valote ir pan. - pripranta ir tai tampa savaime suprantamu dalyku.
Aišku, kiekvieniems santykiams nėra vieno recepto, bet reikia truputi ir pagal save mąstyti - jei vyras paskui mane šokinėtų, patarnautų ir pan., aš to nebevertinčiau po kurio laiko, o laikyčiau savaime suprantamu dalyku.
Jau ne kartą įsitikinau, kad "blogas" moteris vyrai myli labiau ax.gif
Ir jei nuo pat pradžių yra užsileidimas, popinimas ir pan., vėliau net ir negalite iš jų reikalauti, kad elgtųsi kitaip doh.gif Čia ir mamos augindamos berniukus dažnai su tais perlepinimais ir popinimais persistengia, juk dažnai berniukų net nemokina pačių valgyti pasidaryti ar pasiimti doh.gif Tai ko paskui iš tokio šeimoj tikėtis gali.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 11, 15:11)

Carpe diem, 11 Kov 2013 - 15:11, parašė:

Carpe diem, 11 Kov 2013 - 15:11, parašė:

Nereikia vyrų išlepinti. Jei nuolat gaminate maistą, lyginate, skalbiate, valote ir pan. - pripranta ir tai tampa savaime suprantamu dalyku.
Aišku, kiekvieniems santykiams nėra vieno recepto, bet reikia truputi ir pagal save mąstyti - jei vyras paskui mane šokinėtų, patarnautų ir pan., aš to nebevertinčiau po kurio laiko, o laikyčiau savaime suprantamu dalyku.
Jau ne kartą įsitikinau, kad "blogas" moteris vyrai myli labiau  ax.gif
Ir jei nuo pat pradžių yra užsileidimas, popinimas ir pan., vėliau net ir negalite iš jų reikalauti, kad elgtųsi kitaip  doh.gif  Čia ir mamos augindamos berniukus dažnai su tais perlepinimais ir popinimais persistengia, juk dažnai berniukų net nemokina pačių valgyti pasidaryti ar pasiimti  doh.gif Tai ko paskui iš tokio šeimoj tikėtis gali.

Jau ne kartą įsitikinau, kad "blogas" moteris vyrai myli labiau  ax.gif
Ir jei nuo pat pradžių yra užsileidimas, popinimas ir pan., vėliau net ir negalite iš jų reikalauti, kad elgtųsi kitaip  doh.gif  Čia ir mamos augindamos berniukus dažnai su tais perlepinimais ir popinimais persistengia, juk dažnai berniukų net nemokina pačių valgyti pasidaryti ar pasiimti  doh.gif Tai ko paskui iš tokio šeimoj tikėtis gali.

Turiu viena pvz.,kaip drauge islepinus vyra,vaizdas is sono baisus,ta atnesk,ta padaryk,belieka tik kad uzpakali dar nueitu nuvalyti biggrin.gif ,o paskui man guodziasi,kaip jis jos nevertina,bet ar ne pati del to kalta?
Teko ne is vieno vyro girdeti pasakyma,kad nusibodo moteris-tarnaite,jiems pasidarydavo nuobodu,kai moteris tapdavo,kaip ju mama biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 03 11, 15:28)

*Change*, 11 Kov 2013 - 15:28, parašė:

*Change*, 11 Kov 2013 - 15:28, parašė:

Turiu viena pvz.,kaip drauge islepinus vyra,vaizdas is sono baisus,ta atnesk,ta padaryk,belieka tik kad uzpakali dar nueitu nuvalyti biggrin.gif ,o paskui man guodziasi,kaip jis jos nevertina,bet ar ne pati del to kalta?
Teko ne is vieno vyro girdeti pasakyma,kad nusibodo moteris-tarnaite,jiems pasidarydavo nuobodu,kai moteris tapdavo,kaip ju mama biggrin.gif .

Mano požiūriu tik silpna moteris gali taip užsileisti g.gif Ir jei ji su tuom taikstosi, čia jau jos pasirinkimas, bet kaip sakiau, kartais gali būti vėlu keisti ką nors, ne jei visda patarnavai vyrui, o vieną dieną sugalvojai, kad to nebenori, jis tikrai to nesupras.
Todėl reikia "dirbti" tuo klausimu nuo pat santykių pradžios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 11, 16:46)

Carpe diem, 11 Kov 2013 - 16:46, parašė:

Carpe diem, 11 Kov 2013 - 16:46, parašė:

Mano požiūriu tik silpna moteris gali taip užsileisti  g.gif Ir jei ji su tuom taikstosi, čia jau jos pasirinkimas, bet kaip sakiau, kartais gali būti vėlu keisti ką nors, ne jei visda patarnavai vyrui, o vieną dieną sugalvojai, kad to nebenori, jis tikrai to nesupras.

Mano požiūriu tik silpna moteris gali taip užsileisti  g.gif Ir jei ji su tuom taikstosi, čia jau jos pasirinkimas, bet kaip sakiau, kartais gali būti vėlu keisti ką nors, ne jei visda patarnavai vyrui, o vieną dieną sugalvojai, kad to nebenori, jis tikrai to nesupras.

Visiskai sutinku su tavimi,jei jau taip visada buvo,tai ir bus,nebent vyra pakeisti reiktu biggrin.gif .
Bet keista tai,kad is charakterio ji nera silpna,kaip tik valdingas labai zmogus,o pries vyra virsta pelyte g.gif .
Atsakyti
Verk norisi, nenulipa nuo skype... jei su vienu baiginėja kalbėti, girdisi vėl kažkas skambina... pikta pikta esu...
Atsakyti