Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

QUOTE(egleprincess @ 2009 04 26, 14:24)
Taip,klausiau. Atsake, kad ir pats nebezino.Teisinasi,kad viskas per greitai ivyko.Ta prasme, kad susituokeme po pusmecio draugystes. Dabar turim du vaikucius. Ir jis yra keturiais metais uz mane jaunesnis(24).Kartais bandau ji pateisinti pries pacia save, kad dar jaunas ir viskas dar pasikeis. Nors tikriausiai pati save apgaudineju. Pries menesi jis siule pagyventi atskirai, bet poto persigalvojo, sakydamas, kad jam musu reikia. Gal is tikruju taip ir yra. Gal apsisarvuoti kantrybe ir duoti jam laiko susivokti, kokia is tikruju seima yra svarbi. Gana sunkus mums laikotarpis, nes gyvename toli nuo seneliu, tai nelabai yra kam vaikucius palikti, kad galetume dviese kur nors iseiti. O ta rutina, darbas-namai,gal ir kitaip veikia vyrus. Is tikruju esu tokia pasimetus. Galvoju skirtis-abiems bus geriau. Uz keliu minuciu jau galvoju visai kitaip. Viena minute pykstu ant jo, o kita-atleidziu viska.Kartais is nevilties net prie vaiku nenoriu prieiti, nes jie jo dalele.Ir vaikai ji beprotiskai myli- kai tetis namie net mamos nereikia. abu tik pas teti verziasi.

Na gal bandykit kaip nors nuvaziuoti savaitgaliui pas tevus, palikti vaikus ir isrukti i miesta kartu? Na galima kaip nros tikrai sugalvoti, manau, kad atitrukti dviems pasibut, galu gale vaikai uzmiega gi..
O siaip, zinok, kad ir plys vaikuciams sirdis dabar jeigu jus issiskirsit, bet uzauge jie tikrai tau nepadekos jeigu tu gyvensi su vyru tik del ju. TIKRAI nepadekos, o gyvenima savo busi jau paaukojusi.. Vaikam svarbu matyti LAIMINGUS tevus, kad ir ne kartu.
Atsakyti
As pati augau nepilnoje seimoje t.y. be tecio ir visada sakiau sau, kad mano vaikai augs pilnoje seimoje. Kad ir kas beatsitiktu. Taciau dabar esu irgi tos nuomones, kad vaikai tikrai nepadekos. Bet labai sunku apsispresti zengti ta zingsni. Kartais pasikalbame su vyru, tiksliau as kalbu, o jis klauso ir tada atrodo,kad supranta ir zada elgtis taip, kaip mums butu geriau, bet tai neilgam. Po 3-4 dienu pamirsta savo pazadus ir vel viskas is pradziu.Teisinasi, kad dar jaunas ir nemoka gyventi. Kad su laiku ismoks. Bet kaip man pralaukti ta laika, kol jis bus pasiruoses gyventi su seima ir del seimos???????Kartais norisi spjauti i viska ir eiti kur akys mato vaikus pasiemus, bet tai tik silpnumo akimirkos. Kai pradedu galvoti o kas tada, kai iseisiu pradedu bijoti vienatves, to jausmo, kad reikes miegoti vienai,tuscioj lovoj ir nebus ko laukti gryztancio po darbo...Bijau to jausmo. Labai.
Atsakyti
egleprincess, kaip sekasi Jums?
Atsakyti
Na kol kas dar gyvename. Bet nezinau kaip ilgai. Jis lyg ir pazadejo pabandyti gyventi ir del musu. Bet dabar sirdy toks baimes ir netikrumo jausmas. Nezinau kada vel uzeis silpnumo banga ir vel nores gyventi atskirai. Siuo metu mielas ir svelnus, apie koki galima svajoti. Kalbejomes su vyru(manau is sirdies). Issakiau ko as noriu ir kaip isivaizduoju musu gyvenima. Jis ir bande paaiskinti ko jam reikia. Bet jis,kaip ir dauguma,mano,kad lengviausias kelias yra viska mesti ir net nesistengti ka nors keisti. Bandziau ji itikinti, kad yra visai ne taip ir tikiuosi, kad man pavyks. Labai noriu issaugoti seima. Esu pasirengusi viska isbandyti, kad kada nors nesigrausciau,kad ne viska padariau.Tik nelabai dar sugalvoju kaip jam irodyti,kad ir su vaikais praleistas laikas gali buti labai linksmas ir malonus.O ne vien tik su draugais ziurint bokso rungtynes.(tiesa,mano vyras siekia karjeros bokse. Nors man tai ir nepriimtina-nepatinka, bet jau susitaikiau ir nusprendziau,jei jis nores vaziousiu ir i rungtynes ji palaikyti). Noreciau,kad jis suprastu kas is tikruju yra gyvenimo vertybes.
Atsakyti
Tikiuosi ir as, kad jums viskas susitvarkys.
Daugiau ryzto, egleprincess, ir sekmes wink.gif
Atsakyti
Dekui jums Brancha uz palaikyma. bet jau viskas baigta. Jis nusprende iseiti. Nors pabandyti pagyventi atskirai. Sako, gal tada supras ar is tikruju jam reikia seimos, nes dabar jam atrodo, kad nori laisves. Ir nenori pabandyti viska pakeisti, neduoda man sanso...Sako, kad jam gera su manim, malonu,bet nori,kad niekas jam nenurodinetu, niekas neklausinetu kur ir su kuo eina,ka daro. dar tikiuosi,kad jis supras. Viltis-durniu motina cray.gif Tiesiog sirdis plysta, nes taip greitai viskas ivyko.Paprasciausiai nesuprantu, kas atsitiko.Kodel???
Atsakyti
QUOTE(egleprincess @ 2009 05 09, 10:35)
Paprasciausiai nesuprantu, kas atsitiko.Kodel???

nieko neatsitiko..tai jau buvo atsitike senai matyt..vyrukas nori gyventi vienas,lakstyti kur jam reikia ir norisi ir su kuo norisi..zodziu festivaliai ir mergaites..saltas alus ir baliai iki ryto..ir jokiu klausimu kur,su kuo ir kodel neparejei..stai ir visa logika... bigsmile.gif
ir nereiks jam tos seimos..tegu netrina cia makaronu zmonems... irnesakyk.gif
Atsakyti
sveikos. pasigusiu ir as . doh.gif uzknisau turbut ir as ji ir jis mane....isejau miegoti i kita kambari jau kelios dienos , kaip taip gyvenam. nezinau , kas bus toliau .kalbames mes nesusipyke , bet... g.gif nervas ima mane ir ji matau, bet nesutariam paskutiniu metu nors tu ka... viskam jis abejingas...nezinau negaliu as taip gyventi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 09, 12:14)
nieko neatsitiko..tai jau buvo atsitike senai matyt..vyrukas nori gyventi vienas,lakstyti kur jam reikia ir norisi ir su kuo norisi..zodziu festivaliai ir mergaites..saltas alus ir baliai iki ryto..ir jokiu klausimu kur,su kuo ir kodel neparejei..stai ir visa logika...  bigsmile.gif
ir nereiks jam tos seimos..tegu netrina cia makaronu zmonems...  irnesakyk.gif

Turbut siam vyrukui viskas, kas pries tai pamineta zymiai svarbiau nei seima ir nereikia cia kalbeti apie nesusitupejima, jei vedybos, vaikai - reikejo pries tai sakyti, kad nepasiruoses, o ne dumti akiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egleprincess @ 2009 05 09, 11:35)
Dekui jums Brancha uz palaikyma. bet jau viskas baigta. Jis nusprende iseiti. Nors pabandyti pagyventi atskirai. Sako, gal tada supras ar is tikruju jam reikia seimos, nes dabar jam atrodo, kad nori laisves. Ir nenori pabandyti viska pakeisti, neduoda man sanso...Sako, kad jam gera su manim, malonu,bet nori,kad niekas jam nenurodinetu, niekas neklausinetu kur ir su kuo eina,ka daro. dar tikiuosi,kad jis supras. Viltis-durniu motina cray.gif Tiesiog sirdis plysta, nes taip greitai viskas ivyko.Paprasciausiai nesuprantu, kas atsitiko.Kodel???

Nesitikek. Del pacios saves. As is savo patirties sakau, ir manau kad visos man pritars, kurioms teko isgyventi vyru isejima ar pasitraukima.. Ne del to, kad jis negris. Gal ir gris, bet vistiek nebebus taip kaip buvo.
O jeigu taip jums atsitiko, vadinasi nesat jus tos abi obulio puseles. Kazkur yra zmogus, kuris yra tau skirtas but kartu, ir tu eini link jo tais mazais zingsniukais.. Kad ir ne visada maloniais..
Linkiu stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Turbut ir as tai supratau.Kad nieko nebeiseis.Nors ir skauda sirdi,bet...Taip bus geriau...Siaip jis labai mazai geria. Labiau dabar i sporta pasineses(karjeros bokse siekia). Na ir tegu. Jis niekur neras to,ka turejo. Tai mane is tikruju siek tiek guodzia. O jis yra asilas,kuri nors uzmusk-nepajudes is vietos.Ir toliau savo nosies nemato nieko.As stipri ir viska iveiksiu, nors kartais noriu pasiduoti tam silpnumui ir verkti kaip vaikas, pasikukciodama.
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2009 05 10, 09:37)
sveikos. pasigusiu ir as .  doh.gif uzknisau turbut ir as ji ir jis mane....isejau miegoti i kita kambari jau kelios dienos , kaip taip gyvenam. nezinau , kas bus toliau .kalbames mes nesusipyke , bet... g.gif nervas ima mane ir ji matau, bet nesutariam paskutiniu metu nors tu ka... viskam jis abejingas...nezinau negaliu as taip gyventi... verysad.gif

Ir tu buk abejinga! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bransha @ 2009 05 10, 20:35)
Nesitikek. Del pacios saves. As is savo patirties sakau, ir manau kad visos man pritars, kurioms teko isgyventi vyru isejima ar pasitraukima.. Ne del to, kad jis negris. Gal ir gris, bet vistiek nebebus taip kaip buvo.
O jeigu taip jums atsitiko, vadinasi nesat jus tos abi obulio puseles. Kazkur yra zmogus, kuris yra tau skirtas but kartu, ir tu eini link jo tais mazais zingsniukais.. Kad ir ne visada maloniais..
Linkiu stiprybes  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Manasis grizo, taciau laikas rodo, geriau NEBUTU to dares!
Atsakyti