QUOTE(*Jolanta* @ 2006 07 16, 20:58)
MyWay ...

tu zinok mane suklaidino tavo tas avataras ir parashas... Nu jie taip dera prie Zigmanto

Aiskinu- Zigmantas toks doras ,geras,jautrus

...o tavieji (avataras, parashas) tokie svajingi,laimingi,sviesus...
Gal tu svieziai isimylejusi...

manau ir man reikia pasiieskoti kazka tokio sviesaus ...tyro ...
zinok panasiai atspejai.

bet dar neturiu ka isimyleti, nes visada namie sedziu, net nezinau kokie kaune veikia klubai. kazkada viska zinojau. bet dabar esu suaugusi ir padori moteris su atsikisusia raganos sluota ir vis tobulejanti.
o kodel reikia atsinaujinti, jei ka isimyli? as daznai pasvajoju. o argi nezavu myleti? meile kai gali viska arba nieko
pries kelias dienas vis dar nekenciau vyru gimines. nesina vaika ant ranku ejau taip sunkiai, nes tikrai sunkoka per karscius tampytis. ejau pro parduotuve ir mirktelejo svetimas vyras. as jam parodziau faka, reiskias, kad man nereikia vyru. arba reikia tokio, kuris nekabina, kai as einu su vaiku ant ranku. bet kol kas su savo gyvenu ir nesakau, kad del to esu laiminga ir patenkinta iki ausu
ot, kad buciau isimylejusi, bet elgiuosi tikrai kaip isimylejusi. vakar net pasidaziau, slapiais plaukais.. vaziavom i maxima, nu ir kas, kad su vyru. bet norejau vis dar patikti. ir kvepejau britneij kvepalais. ir nesulaukiau nieko... nepasakosiu, nes kai gyveni kartu, turbut ir laimes nesimato. reikia kartais ir saules del to. tad ir parasas kartais sviesus reikalingas