Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

QUOTE(Alexandra.R. @ 2008 12 29, 23:32)
Maniskis pedantas. Stai kuo uzknisa!!! Nespeju tvarkytis, o jam ir taip betvarke atrodo  verysad.gif Bet cia mane gali suprast tik ta, kuri pati su pedantu gyvena.

As esu pedante...sad.gif o jis ne..kur padedaten jam ir gerai...o mane tai zudo...negaliu pakest,kai virtuveje neisplauna leksciu...iir aplamai nesusitvarko po saves...ir tai labai nervina wink.gif bet kazkaipkazkaippradeda suvokt,kad mane tai diorgina..ir kad nebambeciau sutvarkyt kartaispats jau gali smile.gif reik keistis vyrais biggrin.gif
QUOTE(Srx @ 2009 01 19, 18:24)
Na jei man reiktu paciai sniega nusikasti, tada jis pats sau valgyt darytusi, pats marskinius skalbtusi ir pats vonioj i kumstuka galetu  ax.gif

pasakysiu, aisq tai nemano reikalas...bet taip isireisket..gal as tiesiog supratau kitaip:) bet.. ~ pats marskinius skalbtusi ir pats vonioj i kumstuka galetu ax.gif ~ Cia jus irasot kaip i pareiga? Jusu? ar cia aplamai,kaip sex'as Jums kaip pareiga..kaip kojines iskalbt...juk gyvenat kartu...tiesiog Jusu minties nesupratau...smile.gif blush2.gif
Papildyta:
<olialiaa> emm...
Galeciau pasakyt pries ir UZ..

pries..

palikciau ta vaikina sedet tam paciam alubari..su draugais..kai viena karta prisigers ir basas gris ,galsusiprotes? o jis geria...zino,kad turi,kas juo pasirupins...ir gali ir ant galvos pastovet ir nuluzt..nes zino,kad vistiek trauksit ji namo.... jei pamatot,kad jam dzyn ! tada jau geriau isiskirt.nes jam dzyn.as taip manau.

uz!

argi galimazmogu vadint alkogoliku,kai jis tikper sventes..gal jis tiesiog saiko neturi... ir ne visi zmonespatapsta alkogolikais..mano pazistami kiekviena savaitgali gerdavo...jaunyste...kvaili..jiems patinka gal :)irgi iki komos..bet patys uzaugo...nors jiems buvo po 19-20 METU.ir nera jie alkogolikai.beto jums nesituokt rytoj..o pabut galima vadovaujantis skireliu ~pries~ smile.gif blush2.gif
Papildyta:
ir tikrai netampyciau jo girto.Tolko nera.jis vistiek neprisimins...o sau tik gedos pasidarysit. As pati kazkada prisigeriau biggrin.gif oj linksma buvo..tei vat..ne apie mane cia:)
Atsakyti
Mane irgi užknisa. Šiandien pasimatėme po dviejų parų ( čia taip aš dirbu)- sakau- tu sergi? Kosėji? Gi nekurčia, aš girdžiu, kad užkimęs, šnarplia, o jis- " Ko čia kabinėjiesi? koks skirtumas, kosėju, ar ne? Neturi ką veikti?" Kaip Jums patinka? Ne nu negaliu. Siutas ima. Aš gražiai paklausiau. O jis....gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 01 30, 22:37)
Mane irgi užknisa. Šiandien pasimatėme po dviejų parų ( čia taip aš dirbu)- sakau- tu sergi? Kosėji? Gi nekurčia, aš girdžiu, kad užkimęs, šnarplia, o jis- " Ko čia kabinėjiesi? koks skirtumas, kosėju, ar ne?  Neturi ką veikti?" Kaip Jums patinka? Ne nu negaliu. Siutas ima. Aš gražiai paklausiau. O jis....gun_bandana.gif

kita karta isvis neklausk lotuliukas.gif pats pasakys biggrin.gif

zmogus gal nenuotaikoj buvo g.gif
Atsakyti
O gal nepykti,o atkeršyti-jei toks savarankiškas,pats tesigydo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2009 03 01, 15:56)
O gal nepykti,o atkeršyti-jei toks savarankiškas,pats tesigydo.  g.gif

zinoma sutinkubtegul gydosi
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 01 26, 11:51)
pasiguosiu ir as...
dalyvavom baliuje. aisku  drinks_cheers.gif  ir aisku kaip visada jis pasigere. visi zmones kaip zmones. o jis........ schmoll.gif
o as negaliu pakesti gerianciu zmoniu.
cia jau ne pirmas kartas(3 koks). bendraujam visai ne seniai...zino kas man nepatinka. po to buna nekalbadieniai. ilgi pokalbiai, as bandau paaiskinti kas negerai ir ko as noriu. jis praso nepykt. atispraso ir. iki kito karto.
geria jis ne daznai. bet jei jau kompanija - ir pradeda gert. viskas.
sleep.gif

Tas pats su mano vyru - jei jau geria, tai geria, kol yra...As negeriu...
Mano beda, kad geria kasdien - po 3-4 alaus skardines... Motyvas - sunki darbe diena buvo...
Nezinau ka daryti, bandziau ir geruoju ir piktuoju. Ir pinigais motyvuoti, nes ju NERA pas mus plius- mazas vaikas...As pati vaikstau su n-tuju metu rubais, perku batus uz 30 lt, rankine - dar pigesne...Uz vaiko dekreto pinigelius - susimoku uz savo mokslus ir uz buto mokescius...Jo pinigai - maistui. VISKAS...O jis sau leidzia kasdien i darba su mikrais ir dar kasdien alaus prisipirkt, plius rukalai...
Jei padetis bus tokia ir toliau - skirsiuos. Taip ir pasakiau jam vakar. Atsakymas -' tai kada man iseit?'
Atsakiau, kad ne iseit reikia - o isvadas daryt!
Ir taip kiekviena karta konfliktuojam, kai geria!
KA DARYTI?
Zmogus kaip zmogus, geras, rupestingas, na, bet negaliu pakesti gerianciu. Aciu dievui gimus vaikui, baigesi pjankes su puse rajono...nes grieztai pasakiau, kad isvarysiu visus, o kartu ir vyra, jei bandys cia lyst visokie!
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 03 09, 13:27)
Jei padetis bus tokia ir toliau - skirsiuos. Taip ir pasakiau jam vakar. Atsakymas -' tai kada man iseit?'

Puikus jauno tėčio požiūris blink.gif DABAR biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 03 09, 12:27)
As pati vaikstau su n-tuju metu rubais, perku batus uz 30 lt, rankine - dar pigesne...Uz vaiko dekreto pinigelius - susimoku uz savo mokslus ir uz buto mokescius...

.O jis sau leidzia kasdien i darba su mikrais ir dar kasdien alaus prisipirkt, plius rukalai...

kiekvienas gyvena kaip nori...ir niekas cia nekaltas..
Atsakyti
Mano vyras ne pedantas, ne alkoholikas ir ne museika, bet sugeba sunervinti iki kaulu smegenu. O gal as tapau toks nervu kamuolys? Jis megsta svara, bet daznai nenusiauna batu.Isleidziu ji be piktumu i bara su draugais(nes zinau,kad nenusigers-nemegejas), pati su vaikais nuvaziuoju pas drauge pasedeti, o jis skambina uz kokios valandos ir klausia kur esu. Kai pasakau, kad dar pas drauge, tai pradeda saukti - kiek ten gali sedeti, gal namu neturi. O pats gryzta tik uz keliu valandu(pavydi baisiausiai).Jei jis ka nors pamirsta-nieko tokio, bet jei as- didziausia tragedija namuose. Isvepele isvadina ir nekalba puse dienos. Nusivilkes niekada nesudeda rubu i skalbiniu deze, bet jei as nespeju ju surinkti ir vel juos ten randa-isterikuoja kokia nevala zmona turi.Jei neturi nuotaikos, tai net ir prisiglausti negaliu- ko cia lendi, saukia. Myliu ji labai, bet kartais galvoju, kad gal paminti ta savo meile ir gyventi be jo. Nes nors ir nereiksmingi kartais barniai buna, bet mane jie labai skaudina. Anksciau, kai matydavo, kad verkiu,dar paguosdavo, o dabar tik numoja ranka-tai vel zliumbi?ir viskas. Nebijau buti viena,be jo, bet bijau apskritai buti vienisa.
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 03 09, 13:27)
Ir taip kiekviena karta konfliktuojam, kai geria!
KA DARYTI?
Zmogus kaip zmogus, geras, rupestingas, na, bet negaliu pakesti gerianciu. Aciu dievui gimus vaikui, baigesi pjankes su puse rajono...nes grieztai pasakiau, kad isvarysiu visus, o kartu ir vyra, jei bandys cia lyst visokie!

ir kur čia tas gerumas ir rūpestingumas jei kasdien alų pliurina( konfliktuojat kai geria, vadinasi kasdien, ar savaitgaliais būna pertrauka alui?) ir laukia kada pasakysi kada jam išeit??? blink.gif g.gif man atrodo tau atsimerkti reikėtų.. bent jau iš tavo posto taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(egleprincess @ 2009 04 25, 17:43)
Mano vyras ne pedantas, ne alkoholikas ir ne museika, bet sugeba sunervinti iki kaulu smegenu. O gal as tapau toks nervu kamuolys? Jis megsta svara, bet daznai nenusiauna batu.Isleidziu ji be piktumu i bara su draugais(nes zinau,kad nenusigers-nemegejas), pati su vaikais nuvaziuoju pas drauge pasedeti, o jis skambina uz kokios valandos ir klausia kur esu. Kai pasakau, kad dar pas drauge, tai pradeda saukti - kiek ten gali sedeti, gal namu neturi. O pats gryzta tik uz keliu valandu(pavydi baisiausiai).Jei jis ka nors pamirsta-nieko tokio, bet jei as- didziausia tragedija namuose. Isvepele isvadina ir nekalba puse dienos. Nusivilkes niekada nesudeda rubu i skalbiniu deze, bet jei as nespeju ju surinkti ir vel juos ten randa-isterikuoja kokia nevala zmona turi.Jei neturi nuotaikos, tai net ir prisiglausti negaliu- ko cia lendi, saukia. Myliu ji labai, bet kartais galvoju, kad gal paminti ta savo meile ir gyventi be jo. Nes nors ir nereiksmingi kartais barniai buna, bet mane jie labai skaudina. Anksciau, kai matydavo, kad verkiu,dar paguosdavo, o dabar tik numoja ranka-tai vel zliumbi?ir viskas. Nebijau buti viena,be jo, bet bijau apskritai buti vienisa.

Jei ir toliau gyvensi su tokiu, tikrai liksi vienisa...
Atsiprasau, jei tai nuskambes per grubiai, bet ar klausei pati saves, ar jis tave myli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 25 balandžio 2009 - 21:24
QUOTE(Bransha @ 2009 04 25, 20:23)
Jei ir toliau gyvensi su tokiu, tikrai liksi vienisa...
Atsiprasau, jei tai nuskambes per grubiai, bet ar klausei pati saves, ar jis tave myli?

Taip,klausiau. Atsake, kad ir pats nebezino.Teisinasi,kad viskas per greitai ivyko.Ta prasme, kad susituokeme po pusmecio draugystes. Dabar turim du vaikucius. Ir jis yra keturiais metais uz mane jaunesnis(24).Kartais bandau ji pateisinti pries pacia save, kad dar jaunas ir viskas dar pasikeis. Nors tikriausiai pati save apgaudineju. Pries menesi jis siule pagyventi atskirai, bet poto persigalvojo, sakydamas, kad jam musu reikia. Gal is tikruju taip ir yra. Gal apsisarvuoti kantrybe ir duoti jam laiko susivokti, kokia is tikruju seima yra svarbi. Gana sunkus mums laikotarpis, nes gyvename toli nuo seneliu, tai nelabai yra kam vaikucius palikti, kad galetume dviese kur nors iseiti. O ta rutina, darbas-namai,gal ir kitaip veikia vyrus. Is tikruju esu tokia pasimetus. Galvoju skirtis-abiems bus geriau. Uz keliu minuciu jau galvoju visai kitaip. Viena minute pykstu ant jo, o kita-atleidziu viska.Kartais is nevilties net prie vaiku nenoriu prieiti, nes jie jo dalele.Ir vaikai ji beprotiskai myli- kai tetis namie net mamos nereikia. abu tik pas teti verziasi.
Atsakyti