QUOTE(Alexandra.R. @ 2008 12 29, 23:32)
Maniskis pedantas. Stai kuo uzknisa!!! Nespeju tvarkytis, o jam ir taip betvarke atrodo
Bet cia mane gali suprast tik ta, kuri pati su pedantu gyvena.

As esu pedante...

QUOTE(Srx @ 2009 01 19, 18:24)
Na jei man reiktu paciai sniega nusikasti, tada jis pats sau valgyt darytusi, pats marskinius skalbtusi ir pats vonioj i kumstuka galetu 

pasakysiu, aisq tai nemano reikalas...bet taip isireisket..gal as tiesiog supratau kitaip:) bet.. ~ pats marskinius skalbtusi ir pats vonioj i kumstuka galetu

Papildyta:
<olialiaa> emm...
Galeciau pasakyt pries ir UZ..
pries..
palikciau ta vaikina sedet tam paciam alubari..su draugais..kai viena karta prisigers ir basas gris ,galsusiprotes? o jis geria...zino,kad turi,kas juo pasirupins...ir gali ir ant galvos pastovet ir nuluzt..nes zino,kad vistiek trauksit ji namo.... jei pamatot,kad jam dzyn ! tada jau geriau isiskirt.nes jam dzyn.as taip manau.
uz!
argi galimazmogu vadint alkogoliku,kai jis tikper sventes..gal jis tiesiog saiko neturi... ir ne visi zmonespatapsta alkogolikais..mano pazistami kiekviena savaitgali gerdavo...jaunyste...kvaili..jiems patinka gal :)irgi iki komos..bet patys uzaugo...nors jiems buvo po 19-20 METU.ir nera jie alkogolikai.beto jums nesituokt rytoj..o pabut galima vadovaujantis skireliu ~pries~

Papildyta:
ir tikrai netampyciau jo girto.Tolko nera.jis vistiek neprisimins...o sau tik gedos pasidarysit. As pati kazkada prisigeriau