Labas mergaites, na ir siais metais jungiuosi prie jusus, siais metais jau ketvirta karta vaziuosime poilsiauti i ventspily, deja, jau norimos vietos nebegavome
tik paminesiu, kad nepapultumet ant tikriausiai pacios baisiausios gyvenamosios vietos venspilyje...siaubu siaubas...kam reikes atkelsiu is praeitu tema mano pasakojima apie sia vieta
http://www.piejuras....ntspilyje-3874/
Sveikos, kaupiu ventus jau turiu 2000, db su vyro acc reik pavaryt tiek
QUOTE(Buzulkaa @ 2016 05 08, 11:21)
Sveikos, kaupiu ventus jau turiu 1860, pasiskaičiau kad limitas gali būt 2000, tai nelabai supratau kaip viena forumiete 8000 surinkus buvo? gal anksčiau nebuvo limito? ačių už info
Susikurkit naują el.paštą pvz gmail.com ir junkitės per jį :-)
QUOTE(dzhina @ 2016 05 08, 09:31)
turim fb paskyras, abi prijungtos, ir dar galima su gmail? nu matau, kad galima, o poto išsigryninti leis jei tas pats vardas bus? ar ten esmė tik apsaugos kodas?
QUOTE(dzhina @ 2016 05 08, 11:31)
Nereikia ir naujo..aš su savo Fb paskyra 2000 uždirbu ir su el. paštu irgi 2000. Tai užtenka viskam, net už kempingo namelius šiokią tokią nuolaidą gaudavome. O šiaip muns visad dar lieka tų ventų, nors stengiamės įsiūlyti visur...
QUOTE(slitka @ 2016 05 07, 09:17)
Labas mergaites, na ir siais metais jungiuosi prie jusus, siais metais jau ketvirta karta vaziuosime poilsiauti i ventspily, deja, jau norimos vietos nebegavome
tik paminesiu, kad nepapultumet ant tikriausiai pacios baisiausios gyvenamosios vietos venspilyje...siaubu siaubas...kam reikes atkelsiu is praeitu tema mano pasakojima apie sia vieta
mes ėmėm čia .
QUOTE(prekestolen @ 2016 05 09, 06:42)
Nereikia ir naujo..aš su savo Fb paskyra 2000 uždirbu ir su el. paštu irgi 2000. Tai užtenka viskam, net už kempingo namelius šiokią tokią nuolaidą gaudavome. O šiaip muns visad dar lieka tų ventų, nors stengiamės įsiūlyti visur...
tai jei dvi fb paskyros ir du el paštai tai gausis 8000 ventų.. o gryninant tik kodukus reikia duoti ar ir kokį asmens dokumentą? pirmą syk varysim, nelabai žinau kaip ten kas..
QUOTE(Buzulkaa @ 2016 05 09, 10:08)
tai jei dvi fb paskyros ir du el paštai tai gausis 8000 ventų.. o gryninant tik kodukus reikia duoti ar ir kokį asmens dokumentą? pirmą syk varysim, nelabai žinau kaip ten kas..
as tai duodu asmens tap. kortele, nes bandziau zodziu pasakyti savo pasta/pavarde, nieko nesuprato, tai pakisaus asmens dokumenta
QUOTE(slitka @ 2016 05 09, 09:15)
as tai duodu asmens tap. kortele, nes bandziau zodziu pasakyti savo pasta/pavarde, nieko nesuprato, tai pakisaus asmens dokumenta
aš irgi daviau asmens dokumentą. tada rado, kad dvi paskyras turiu ir iš abiejų išmokėjo
QUOTE(Isila @ 2016 05 09, 12:10)
aš irgi daviau asmens dokumentą. tada rado, kad dvi paskyras turiu ir iš abiejų išmokėjo
o jūs vardą ir pavardę pakeičiat paskyrose? nes pvz pas mane tai nikais viskas.. arba vyro pvz ne vardu, o niku fb.. tai db kur venspilio saitas tai padariau vardu ir pavarde kad normaliai jau būtų..
na manau nereik persistengti, mes ten būsim tris dienas real, tai vistiek nespėsim išleist visko.. 4000 manau bus užtektinai
QUOTE(Buzulkaa @ 2016 05 09, 10:08)
FB mano tikras vardas, pavardė- trumpi aiškūs- tai išduoda be dokumento.
o dėl gmail el. pašto- berods ant lapuko užrašiau ir pagal jį išdavė.
Gal kažkada ir dokumentą rodžiau- nepamenu.
Čia gi netikri pinigai, rimtos asmens identifikacijos nedaro... duoda tuos ventus be problemų. Tik reikia nepamiršti jų siūlyti ten kur juos priima.
8000 tai čia labai daug..puse parsivešit..
QUOTE(prekestolen @ 2016 05 09, 13:25)
FB mano tikras vardas, pavardė- trumpi aiškūs- tai išduoda be dokumento.
Čia gi netikri pinigai, rimtos asmens identifikacijos nedaro... duoda tuos ventus be problemų. Tik reikia nepamiršti jų siūlyti ten kur juos priima.
supratau, dėkui už info tai jaučiu net nekaupsiu emeiluose.. užteks 4000 tik per fb paskyras pas vyrą dar nedakaupta iki pilnos, tai pakaupsiu be streso nors kita vertus, vaikui žaist bus jei ir liks jų